Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobic

POMOCY ! PROBLEM Z ALLEGRO!

Polecane posty

Gość niewiemcomamrobic

sluchajcie moj brat kupil na allegro komara, wygral licytacje 3. marca. zadzwonil do sprzedajacego umowili sie, ze gosc wysle mu ten motor i wtedy brat zaplaci przy odbiorze. Mija dzisiaj 24 dzien a koles nie wyslal mu towaru, co mozna zrobic w takiej sytuacji?! pomozcie

Gość niewiemcomamrobic
ma. dzwonil do niego i pytal kiedy mu wysle ten motor to koles sie wykrecal, ze nie ma teraz czasu i ze wysle np za 2 dni, mijaly kolejne dni i cisza, towaru nie ma.

No to w sumie też można do allegro zgłosić, że sprzedawca się nie wywiązuje z umowy. No i oczywiście negatywny komentarz.

Gość niewiemcomamrobic
jak to zglosic na allegro? jakis formularz trzeba wypelnic? totalnie sie na tym nie znam, bo nie kupuje, a brat tez nie jest za bardzo obeznany w tym. bardzo prosze o pomoc

Ja też nigdy nie zgłaszałam problemu, więc nie do końca wiem :D Ale jak wejdziesz w allegro w moje konto, to tam w zakładce 'moje zakupy' jest taki dział jak centrum sporów. I tam jest ładny samouczek :)

Gość niewiemcomamrobic
patrzylam w to centrum sporow, tam pisze, ze moge zglosic jesli zaplacilam a towar nie zostal wyslany. a tutaj nie zostalo zaplacone jeszcze, ale towaru tez nie ma. a moze wypelnienie formularza o naruszenie regulaminu przez sprzedajacego? moze tam opisac cala sytuacje?

Gość niewiemcomamrobic
tak, mial wyslac towar i wtedy brat mial zaplacic

A w aukcji nie było pewnie określenia konkretnego terminu, nie? Trochę ciężka ta sprawa... Bo jak jeszcze nie jest zapłacone, to ciężko coś z tym zrobić...

Gość niewiemcomamrobic
napisze do allegro formularz o naruszeniu regulaminu, ze koles uniemozliwia dokonczenie transakcji. dzieki za pomoc