Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm mmm

jakie ceny sukni ślubnych

Polecane posty

Gość hmmm mmm

witajcie. ostatnio jednym z moich ulubionych wieczornych zajęć jest przeglądanie stron ze zdjęciami suken ślubnych :D:D denerwuje mnie niestety to, że sklepy na stronach www nie podają cen za suknie. obawiam się, że nakręce się nasuknie, na którą nie będzie mnie stać a zamienniki mnie nie zadowolą na tyle, by się do nich przekonać. czasami jakś cenę można plus minus wygooglowach. ale nie wyobrazam sobie dzwonić do salonów i pytać o kazda , która mnie interesuje. istnieją jakieś cenniki firm / marek ?? takie orientacyjne - bym wiedziała powiedzmy czy moge o jakiejś sukni pomyśleć czy od razu muszę zapomnieć :):):)

Wątpię :) bo to było by podanie cen również dla konkurencji, a żadnej firmie się to raczej nie opłaca. Ja bym po prostu wybrała kilka interesujących mnie modeli i zapytała w salonach. Widzisz, mi telefonicznie pani w rejestracji u dentysty nie chciała powiedzieć ile kosztuje biała plomba :D musiałam ekstra jechać na drugi koniec miasta, żeby się dowiedzieć :) co i tak jest głupotą, bo co z tego, jak przyjdę tam, jak i tak mogę być z konkurencji :) No ale takie realia.

Gość hmmm mmm
niby rozumiem to, że konkurencja nie śpi.ale i tak większość salonów posiada sieci sklepów. teoretycznie ceny powinny być w tych sklepacj jednakowe. więc na początku sezonu powinni je ustalić i ich się kurde trzymać. więc co za tajemnicę z tego robią? raz byłam w zalonie w alejach JP II i tak na sukniach też cen nie było poprzyczepianych - więc wyszłam. lubię mieć możliwość zastanowienia się nad swoimi finansami w cierpliwości i bez presji ekspedientek. ale widocznie z suknią tak różowo nie będzie. czy znaczy to, że cena zależy od widzimisię ekspedientki ?!?! tylko jeden sklep w sieci ma podane ceny. to Susan blanche - i im korona z głowy jakoś nie spadła. także o co chodzi???

Ciężko powiedzieć o co chodzi. Może i cena zależy o ekspedientki. Jak będzie widziała, że jesteś "napalona" na ten konkretny model, to może policzy więcej, nie wiem. Może nie chcą niszczeć sukienek przyczepianiem cen... Ja bym poprosiła po prostu o podanie ceny i już.

Gość martazzzzzzzz
od 1600 do 6100 w łodzi, trzeba mierzyć i pytać. Expdientki wiedzą ze ze 100 zmierzonych kupisz 1