Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość są tuu taaakiee

pytanie do dziewczyn które jezdzą z dziećmi w foteliku na rowerze

Polecane posty

Gość są tuu taaakiee

mam nadzieje ze są tu takie na co zwrócic uwage przy zakupie fotelika ? czy to jest bardzo meczace -taka jazda? moja ma teraz 16 kg i ogólnie jak wrazenia

Gość są tuu taaakiee
Tylko że ja waże ponad 100kg plus te 16 to moze byc problem z rowerem :(

Cześć ja jeżdżę na rowerze z córką i to sporo I rower i fotelik dobierał mi pan - fachowiec w sklepie firmowym giant To bardzo ważne ,żeby zrobił to ktoś kto się zna . kiedyś bardzo bolały mnie plecy od jazdy a on dobrał mi sprzęt idealnie mnie. Ja mam 172 cm wzrostu i maż też ale ja mam dłuższe nogi i mamy zupełnie inne rowery.Moja mała waży 18 kg i jeżdżę średnio około 50 km jednorazowo.Mój fotelik ma pasy na klatce piersiowej i na nóżki . jest bardzo stabilny Ale doradzam zakup w serwisie bo np rower mojego męża ma jakieś specjalne hamulce i nie da się zamontować fotelika

Gość dzieki za odp
tzn ja chce tylko tak rekreacyjnie w sob/niedz oststnio jakweszłam do sklepu to mnie ceny scieły z nóg jak bym chciałą kupic nowy rower i osprzet dla małej

no tak ale tani rower da ci się we znaki w trakcie użytkowania ja najpierw miałam zwykły rower z marketu za jakieś 700 zł nie dało się na tym jeździć. nowiutki sprzedał mąż chyba za 250 bo byłam na nim kilka razy i wszystko bolało . kupiłam rower chyba za 1500 nie pamiętam bo kupowaliśmy dwa rowery i dodatkowych kilka rzeczy ) więc nie tak znowu dużo lepiej nawet na raty kupić coś porządnego i mieć satysfakcję z jazdy ja też jeżdżę w soboty i w niedzielę, ale jak ci sie bedzie dobrze jeździć to i po 100 km będziesz robiła :)

Gość to moze jeszcze jak cie mam na
łaczach jakiej marki masz rower ?

Gość 34234234
W niemczech to te rowery z marketów sa zakazane. W końcu to pojazd i musi miec jakiś standard.

wheleer- tylko nie wiem czy tak to sie piszę a nie chce mi się schodzić na dół sprawdzać tylko tak jak pisałam nam rowery dobrał facet który jest kolarzem ma sklep i zna sie na tym co sprzedaje pół soboty dobierał nam rowerki i wybrał świetnie sprawdza sie po polach łąkach i po twardej nawierzchni moja córa ma 4 lata i już zaczyna jeździć sama i ma jakieś tanie badziewie i też chcemy jej kupić coś porządnego (ostatnio przepedałowała 5 km i jeszcze chciała) Mam nadzieję że pomogłam i o kasku nie zapomnij bo debile samochodami to najchętniej by nas znieśli z ulicy