Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zfagasrsaer

IDE NA ZDROWIE PUBLICZNE NAWET JAK NIE BEDE MIEC PO TYM PRACY, 5 LAT IMPREZ JEJE

Polecane posty

Gość zfagasrsaer

bo interesuje mnie medycyna, wszystko zwiazane ze zdrowiem, na pielegniarstwo czy połoznictwo nie chce isc , bo to podcieranie tyłków, medycyna nie dla mnie, bo za duzo nauki , poza tym zdawałam tylko biologie rozszerzoną:) Ale mam zamiar isc na studia i baaaawić sie, poznawac ludzi, imprezowac:) Przezyc najpiekniejsze 5 lat zycia:) A co niech rodzice daja jak chca zebym miała wykształcenie:) A potem sie zobaczy:) Jestem łądna wiec zawsze mam fory u facetów, gdzies do pracy sie dostane:) Trzeba zyc chwila carpe diem!a wy sie martwicie ,ze nie ma pracy, olejcie to i cieszcie sie zyciem!

Gość ce, i?
:)

Gość eegh45sdsss
Nie idź! ja dwa miesiace z tego zrezygnowałam. Tryb zaoczny. I rok - nuda jak na każdym. II rok - masakra - myslalam, ze cofam sie do tylu. Ciagle walkowalismy same definicje, nic praktyki. Juz nie wspomnie o zaliczeniach. na ekonomike wystarczylo tylko przyjsc i nic nie powiedziec a facet Ci zaliczal na 3. szkoda czasu i w moim przypadku kasy na to Gówno. Nam mowili, ze praca niby jest ale za granica.

Gość zfagasrsaer
oj tam, to najwyzej do innej pracy pójde np. do biura czy cos..

Gość zfagasrsaer
no to luz jak sie nie trzeba za bardzo uczyc o to chodzi:) a za granice nie wyjade jezyków nie znam za huja:D

Gość eegh45sdsss
no to baw sie, korzystaj z zycia ! :D

Gość eegh45sdsss
ja tez na dzienne sie szykuje, taka stara dupa ze mnie juz - 21 ale co tam, pracy i tak nie ma, w zasadzie przybij piatke :D Tylko jeszcze nie wiem na co. :P

Gość zfagasrsaer
mnie studia interesuja z innego aspektu- facetów i melanżowania:) im łatwiejsze tym lepiej:) i tak pracy nie ma to co sie bede wysilać

Gość eegh45sdsss
z tego co slyszalam to pedagogia jest baaaaardzo latwa :D

Gość zfagasrsaer
ale nienawidze bachorów wiec to nie dla mnie:-O

Gość lecz sieeeeee
za studenta mozna sie brac TYLKO gdy studiuje cos co ma przyszlosc i zlapac go za meza, do bzykania ? chyba ze lubisz szczyli...