Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfhujkuyfdvtgb

CZEPIALSCY STARUSZKOWIE

Polecane posty

Gość rfhujkuyfdvtgb

w ten oto dzionek wracałam ze sklepu do domu. Znad przeciwka szła urocza starsza pani (na moje oko około 50-tki). Poszłam sobie na skróty, bo nie chciało mi się specjalnie wydłużać trasy chodnikiem. Jestem w połowie drogi a te babsko na cały ryj do mnie: "Dziewczynko chodnikiem się chodzi a nie po tym trawniku!" - jakoś tak. Chamskim tonem. Ciekawe o jaki jej trawnik chodziło? Jak ja po błocie zaschniętym szłam, tyle tam trawy co kot napłakał. Czy wszyscy staruszkowie tak was się czepiają? :D

Gość aha i achhhh
o żesz kurwa :o

Gość ce, broń się
ciosem z karate :)

Gość tylko nie czerwona
heh jak dla ciebie 50letnia kobieta to staruszka to kim jest taka 80latka? :D

Gość rfhujkuyfdvtgb
babcią :D

Gość Dziadek 95 lat
miała racje,ty chamski tłumoku,ja bym ci jeszcze kopa zasadził

Gość szit szit szit
moje dzieci mają zwyczaj przepuszczac starsze panie przy wejściu do autobusu.obserwowałam raz ,jak jedna odepchnęła łokciem moje dziecko tak na wszelki wypadek,albo tekst , zejdź gnoju z tego dachu,albo ty jestes gównem przebrzydłym-jak jej wlazł do ogródka. Aha,a te wychowane sąsiadki to kiedyś wykladały na uniwersytecie podobno (kafelki chyba wykładały).starsi ludzie bywaja chamscy

Gość tylko nie czerwona
ja nie widze różnicy między staruszką a babcią. jestem też ciekawa w jakim wieku jest Twoja matka, pewnie też już jest staruszką.

Gość rfhujkuyfdvtgb
hahhahahha... szok, aby tak do dziecka powiedzieć

Gość rfhujkuyfdvtgb
48 ma dopiero a może aż :D

Gość tylko nie czerwona
więc wg Twojej miary zbliża sie do wieku starczego

Gość _Samotna_mama_
Najtrudniej wysiąść z autobusu przy kościele. Staruszkowie nie czekają aż ludzie wysiądą z autobusu, tylko rozpychają się łokciami. Zresztą, kto był chamski za młodu, będzie jeszcze gorszy na stare lata.

Gość rfhujkuyfdvtgb
ta baba miala 50-60? wypisane na czole wieku nie miala. ale grubo po 50-sce wygladala. No chyba, ze byla grubo po 60-sce tylko mocno zakonserwowana :D Ale Ci ludzie naprawde sa slepi, zadnego trawnika nie bylo, , kepki trawki przy hustawkach jedynie a ta do mnie z takim tekstem. Raz sie spotaklam z taka sytuacja|: Jade autobusem, jakis chlopak stal kolo siedzen i zuł gumę. Wsiadla jakas starucha (!) i stoi kolo niego. Po jkais 3-5 minutach jazdy nie wytrzymala i do niego: "Zuje i Zuję jak jakis koń!" - z tonem pretensji, cos w ten desen. tak sie wydarla, wszyscy zaczeli sie na nia patrzec, chlopak przestal zuc gume a potem szybko wysiadla.

Gość tylko nie czerwona
tak wiem, że ludzie potrafią być chamscy młodzi i jak i starzy. ci starzy są po prostu zmierźli, ale równie dobrze można napotkać miłych staruszków

Gość rfhujkuyfdvtgb
ale równie dobrze można napotkać miłych staruszków - do czasu, aż cos im zacznie przeszkadzac :D

Gość ghhgfhghhg
Hahaha 50 letnia kobieta to "staruszka"? Ile ty masz lat dziecko? 10? Bardzo dobrze, że ci zwróciła uwagę :P P.S. mam 21 lat ale jak widać więcej w głowie

Gość tylko nie czerwona
ale z moich obserwacji wynika, że katole są najwredniejsi, niegrzeczni, z najgorszym podejściem do młodych.

Gość rfhujkuyfdvtgb
zwróciła mi uwagę bo szłam sobie po błocie hahaha dobre sobie

tak. Jak z 4 lata temu wziałam moja chrzesniaczke na spacer (ja miałam wtedy lay 19) to babcinka obok mnie siedzaca na ławce wyjechala z tekstem : taka młoda i bachor, oczywiscie ja dłuzna nie byłam i tez jej cos tam odpaliłam ze taka stara a jeszcze breczy..

Starsza pani około 50 lat :D :D autorko, masz góra 15 lat!

Gość ghhgfhghhg
Szłaś po błocie bo przed tobą tabuny bezmózgich dzieciaków przechodziłą tą drogą, przez co zamiast trawy jest tam właśnie błoto. Takim jak ty powinno się częściej zwracać uwagę, bo rośnie kolejny bachor z syndromem bezstresowego wychowania, z którego nic dobrego nie będzie

Gość rfhujkuyfdvtgb
kilka dni temu odebrałam psa z lecznicy, miał założony wenflon, przeszłam na drugą stronę ulicy, pies raptem stanął na drodze, usiadł i zaczął piszczeć, nie chciał w ogóle się ruszyć, jeszcze do końca się nie wybudził z narkozy. I tak stoję z nim na chodniku. Idą dwie staruchy, zwolniły tempo i jedna z nich: "oj BIEDNY piesek !!! ", popatrzyła się takim wrogim wzrokiem na mnie, że odechciało mi się wszystkiego.

Gość rfhujkuyfdvtgb
bachorem hahaha dobre sobie. Jak zauważyliście jest marzec, u mnie wczoraj padał śnieg, dzisiaj stopniał, nic dziwnego, że jest taka ziemia. A najlepsze są te, które po swoich pupilkach nie sprzątają a na innych wyzywają! Zawsze ze sobą mam woreczki na odchody, gdy idę z psem na spacer. Kilka razy byłam świadkiem, że staruchy po swoich pudelkach srelkach w ogóle nie sprzątają! Sraja te psy na lewo i prawo a te nic. Ale jakbym ja na ich oczach po swoim psie nie sprzątnęła to by była wielka afera na pół osiedla! taka prawda.

Gość ghhgfhghhg
Widać, że jesteś bachorem :) Wystarczy spojrzeć na twoje pusty puste dziecko :D

Gość rfhujkuyfdvtgb
pochlebia mnie to :D 8-latko :)