Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllllllllllllllaf

co sadzicie o kobiecie ktora ma taki opis na sympatii?

Polecane posty

Gość olllllllllllllllaf

Jeżeli zamierzasz stac z badylami pod moim oknel,walic tanimi komplementami byłby tylko sobie pobzykac...zapomnij i nie trac czasu,tanimi chwytami mnie nie omotasz..Lepiej poszukaj kogos bardziej naiwnego. Jezeli przyczma szablonowa wiadomosc w stylu "co taka piekna kobieta robi na sympatii"albo "jak mija dzionek"nie zdziw sie ze cie zablokuju wyarzony partner: jesli pokocham kogos chjociaz w 50%tak bardzo jak kocham siebie to znaczy ze to jest ten jedyny:)

Gość olllllllllllllllaf
poprawiam bledy po szybko pisałem zamiast skopiować jeżeli zamierzasz stac z badylami pod moim oknem i walić tanimi komplementami byłby tylko sobie pobzykac...zapomnij i nie trac czasu,tanimi chwytami mnie nie omotasz..Lepiej poszukaj kogos bardziej naiwnego. Jezeli przeczytam szablonową wiadomosc w stylu "co taka piekna kobieta robi na sympatii"albo "jak mija dzionek"nie zdziw sie ze cie zablokuju wyarzony partner: jesli pokocham kogos chjociaz w 50%tak bardzo jak kocham siebie to znaczy ze to jest ten jedyny

Gość jhdbfhcfjd
Sądzę, że ma dość tych tępych, polskich buraków i ich tanich sztuczek, żeby oczarować kobietę w jednym tylko celu. A tak na marginesie to fajny ma ten opis ;)

Gość facet bez brzuszka piwnego
tzn. że jeśli zamierzasz do niej napisać to Twoja pierwsza wiadomość musi zawierać co najmniej 1000 słów (w tym wszystko o Tobie - stan konta, wymiary, stan uzębienia, zainteresowania, posiadane auto itp.) ale polecam darować sobie takie egocentryczki

Gość specimen
Cóż, widocznie babka ma dosyć gości, którzy się do niej przymilają, słodzą jej itp.

Gość e nieeeee
debilny tekst kobiety która ma mniemanie o sobie, że jest naj, naj, naj... samo to, że wstawia takie bzdety nawet jeżeli przekopiowane skądś to świadczy o niej - o jej próżności, o narcystycznym podejściu do innych jak dla mnie dno i mamałyga :D

Gość stasiek2999999999
jakas zakochana w sobie panienka z wielkim ego - dla niej liczy sie tylko ona sama

księżniczka, którą trzeba rozpieszczac i na każdym kroku udowadnac jaka jest fajna poza tym, na siłę stara się byc oryginalna, a to zawsze wychodzi tanio :o

Gość faceeeeeeeeyt
mnie sie podoba bo widac ze nie jest desperatką któa chce poznac koniecznie faceta zeby sie dowartościować.Ona ma swiadomnosc ze zmniejszy ilosc osob ktore sie do niej odezwą,bo faceci to tchórze i boja sie takich lasek...Kreatynosci maja bardzo" duzo " wiec wiekszosc nie wpadnie na pomysl by napisac cos lepszego niz "co taka piekna dziewcyzna tu robi"Tym wpisem laska chce zmniejszyc i ograniczyc ilosc wiadomosci od debili a tym sammym szybciej odnalezc tego normalnego

Gość facet bez brzuszka piwnego
chłopie daj link do jej profilu. Ty nawet pewnie od niej nie pasujesz i nie masz takiego charakteru i wyglądu by ona Ciebie chciała. a my spojrzymy czy ona nie nosi za wysoko głowy. pewnie kolejna brzydula szukająca księcia daj link!

Gość jhdbfhcfjd
Ej! Jaka egocentryczka, egoistka z narcystycznym podejściem ? Nie przesadzajcie. Może ma dość tych wszystkich prostaków, którzy szukają naiwnej, łatwej panienki na seks. Szuka kogoś na poważnie, a że ma negatywne doświadczenia z takimi imbecylami, to postanowiła zawęzić grono przyszłych wielbicieli do sensownego minimum. Po co ma marnotrawić czas na kogoś, kto chce się nią zabawić i myśli tylko o jednym...Druga sprawa, uważacie, że jak ktoś kocha siebie to jest egoistą , narcyzem ? Przecież tylko ludzie, którzy sami siebie kochają mają szansę być kochanymi przez innych ;)

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaffff
jest bardzo ladna przynajmniej wg mnie.profilu jej nie dam

Gość Mekens
stawiam że jest bardzo sztuczna i bardzo mało inteligentna - ktoś inteligentny czegoś takiego by nie napisał ani by nie przykleił do swojego profilu myśli, że jest jest ponad innych a naprawde słoma wystaje z butów - ten tekst zachacza o wulgarność, czyli krótko pisząc ona też jest wulgarna i brak jej kultury osobistej, ten tekst dobitnie o tym świadczy widać też wyraźnie że obraca się w towarzystwie panienek klubowych, czy wioskowych dyskotek na jedną nocke, słownictwo o tym świadczy - najśmieszniejsze, że pisze, że szuka czegoś innego - ciekawe czego ?? autorze jak lecisz na takie to tylko należy życzyć powodzenia i szczęścia we wspólnym pożyciu ;)

Gość aha i achhhh
zgadzam się z Mekensem

Gość kobieta napisała dobitnie
bo do mezczyzn nie pisze sie inaczej..Nawet do panów z wyższych trzeba pisac wprost anie pomiedzy wierszami...Jedyne dyskusyjne słowo to "wybzykać"jest szczera pisze wprost o co jej chodzi. I ja ją doskonale rozumiem,bo sama bylam na tym portalu troche i szlag mnie trafial jak czytalam maile tych smutnych biednych misiów prowadzacych psychomanipulacyjne gry i piszacym kompelementy przynoszaych kwiatki na pierwsze sptotkania a potem sie okazywałlo ze zonaci albo w zwiazkach:O

Gość olllaffffffffff
w profilu napisane ze ma wyzsze wyksztalcenie.Nie ma zdjec pól nagich.Ma fotke w Paryzu i na uczelnie wbibliotece...wiec raczej nie typ panienki klubowej

moim zdaniem, sama pozbawiła sie szansy poznania kogoś normalnego, bo kto normalny do niej zagada :D

Gość kobieta z biagiennn
kazdy zakompleksiony palancik ktoremu brakuje kreatywnosci bedzie bal sie do niej odezwać,bo trzeba zadac sobie wiecej trudnu by wciagnac ja w dielog..Fakt takich gostków straci..nikt jej nie napisze ze ma piekne oczeta itp...Ale takich panow to akurat nie szkoda..

Gość fotka.pl
Uwazam, ze jest ciekawa osoba. Jej opis swiadczy, ze nie poszukuje pierwszego lepszego. By ja zainteresowac facet musi byc troche oryginalny, a juz na pewno nie moze byc banalny. I bardzo dobrze, ze takie kobiety odstraszaja idiotow nie umiejacych zaimponowac niczym innym jak mizernym komplementem " co taka piekna kobieta itp.." Taka kobieta to wyzwanie dla madrych mezczyzn.

Gość Ple ple ple ple
Kolejna księżniczka, która ma zbyt wygórowane zdanie o sobie. Takich dziewuch jest mnóstwo na portalach, a ja jestem uczulona na taki debilizm. Nie zajmuj sobie nią głowy, nie warto.

Gość kobieta z biagiennn
takich jest mnostwo?i co wtym zlego..Lepsze są pindy c na widok kwiatka rozkladają nogi a jak przeczyta tani komplement na fotce sikaja w majtki ze szczescia:O:OPrzez takie kobiety mezczyzni sa tacy zalosni bo mysla ze na kazdą takie triki działają :O

Gość kobieta z biagiennn
ja tez blokuje..mezczyzn jak napisza cos debilnego Facet 30lat pisze mi "puk puk,ciio tam??" A ja u napisałam "zamkniete "i zablokowałam:O jestem uczulona na takich debili

Gość Ple ple ple ple
Naprawdę jest mnóstwo. Ja nie mówię, że ma wskakiwać od razu do łóżka, ale wystarczyłoby, że napisałaby to na poziomie, na którym rzekomo jest, a nie jak połowa dziewczyn z jej wsi. I jeszcze ten dopisek o kochaniu siebie - beznadzieja. Chciała być orginalna, a jest identyczna jak tysiące.

Gość kobieta z biagiennn
tysiace pisze "jestem jaka jestem" albo jestem mila czasem niesmiala kcham zwierzeta lubie wode...plywac" albo "stworzył mnei bog a szatan opetal" Jej opis pozwala stworzyc jakis portret psychoologiczny tej osoby komu odpowiada to sie odezwie komu nie to ja zleje Ale napewno jest jakas..i napewno jej głównym prirytetem w zycu nie jest znalezienie palancika co j dowartosciuje. Na poziomie do tych facetow nie da sie pisac...Bylas kiedys na sympati?

Gość Dasertyn
Jestem facetem i też w polu "mój wymarzony partner" mam opis, który ma za zadanie wyeliminować część kobiet: "Kobieta mądra i kochająca samą siebie Ważne jest, aby lubiła mężczyzn (nie chodzi o kochanie), bo jak zauważyłem (nie tylko ja), wiele kobiet zwyczajnie nie lubi i nie akceptuje samców, a traktuje ich tylko jako zło konieczne w zaspokajaniu swych celów...szczególnie biologicznych. Nie jestem typem frajera, więc jeśli szukasz sponsora to szukaj gdzie indziej. Jeśli jesteś mężatką lub w stałym związku i szukasz wrażeń to tutaj tego nie znajdziesz. Nie wierzę w teorie połówki jakichkolwiek owoców czy tej jedynej/ tego jedynego. Ważne jest to, aby z tym kimś fajnie było iść przez życie, aby się wspierać i dopingować, aby nie tylko oczekiwać, ale również z siebie dawać".

Gość Ple ple ple ple
Masz np tutaj taką następną księżniczkę... http://xfrenchkissx.mixer.pl/ nic nie poradzę, że jestem uczulona na takie wymagające osoby, które sobą nie reprezentują nawet połowy tego, czego wymagają. Jak już ktoś na dzień dobry stawia mi wymagania, co musiałabym zrobić, żeby wogóle móc do tej osoby przemówić, to mam gdzies taką osobę. Nie wiem, dlaczego po prostu nie napisze czym się interesuje, co lubi, jaką książkę ostatnio przeczytała, jak spędza wolny czas...A gdzie kurde zwykłe cześć na rozpoczęcie rozmowy a potem ewnetualnie decydowanie czy chce się dalej kontaktować, NIE - teraz trzeba casting przeprowadzić.

posłuchaj, to, że panna ma zdjęcie w bibliotece, jeszcze nie świadczy o tym, że lubi czytać :D na naszej klasie słynne było wstawianie fotek z willą na wczasach i samochodem sąsiada - ludzie zawsze pokazuja to co chcą, żeby inni widzieli - ta panna stara się wykreować na wyemancypowana, trudną do zdobycia - w rzeczywistości takie panny kreujące się na bardzo niedostepne lądują w łóżku na pierwszej randce a głupi facet cieszy się, że taka zdobył, bo przecież ona ma "takie wysokie wymagania" :p skoro na ciebie to działa, to napisz do niej tak jak pisalam wcześniej - dla mnie nie jest ten opis ani oryginalny, ani chwytliwy nie świadczy ani o klasie ("pobzykać") ani o inteligencji, bo inteligentne dziewczyny raczej nie silą się na taką "chwytliwą" oryginalność poza tym, jeśli dziewczyna pisze o sobie, że jest piękna nie świadczy to za dobrze o jej skromości, zwlaszcza jeśli za chwilę dodaje, że bardzo kocha siebie..

Gość kobieta z biagiennn
ale czego ta laska wym,agałą..Pisała o wygladzie o wykształceniu o kasie pozycji....NIE..nawet o wzroscie nie napisała.Pisała tylko ze chce czegos wiecej niz "taniego bajeru"normalnego faceta ktory bedzie sobą a ich znajomosc nie bedzie ograniczla sie do podchodów zeby zaciagnac ja do lozka..OCzekuje czegos wiecej niz seksu.. Sorry ale jak duzo wymaga wg ciebie to pogratulowac:O

Gość kobieta z biagiennn
link tej dziewczyny ijej opis tco dałas tez mis ie bardzo podoba..iwesz jakie to uczucie jak ktos na zasadzie kopiuj w klej wysyla ci szablonowo wiadomosci...Nie wiesz czy piszesz z czlowiekiem czy z botem..Nawet nie zapytają jak masz na imie ani nie napiszą jak sami sie nazywają.Tylko "czesc sloneczko jakie masz piekne oczy moze wyjdziemy na kawe"??? ja nie wymagam debat o fizyce jadrowej ani niewiadomo jakiej kreatywnosci ale wystarczy napisac pare sensownych slow o sobie..a nie tanie bajery o wszytskim i niczym