Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobicc

Uważacie, że przesadziłam?

Polecane posty

Gość niewiemcorobicc

Hej, wczoraj bylam na osiemnastce koleżance i poznałam chłopaka.On ma 19 lat, ja 18. Siedziałam sobie, przysiadł się do mnie i koleżanek, później zapytałam czy idziemy potanczyć, wiec poszlismy. Zaczelam z nim tanczyc, pozniej tanczlam z nim non stop chyba z godzine xD Powiem szczerze, byliśmy troszkę napici :P I to mnie martwi, że może mnie nei traktowac poważnie. Podczas jak z nim tanczylam pocalował mnie, ale mysle, ze to wynika glownie z upojenia alkoholowego :P Inaczej by tego nie zrobil, z reszta ja tez bylam odwazniejsza. Pozniej poszlismy usiasc, gadalismy dlugo o wszytskim. Zapytalam go czy jakis kontakt mi da, powiedzial, ze ma facebooka i mnie znajdzie. No i dzisiaj dostalam zaproszenie, ale nic nie napisal. Wczesniej jeszcze pytalam czy ma dziewczyne, powiedzial, ze nie ,wiec spoko. Ja sie zastanawiam czy napisac do niego, ale nie chce sie narzucac :P Boje sie, ze mógl pomyslec, z ejestem jakas łatwa laska, ale w sumie to on zaczął z tą bliskościa haha.Uwazacie, ze mam napisac do niego?

Gość limona985
czekaj na jego ruch..