Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnggaaa

wieczorne podjadanie

Polecane posty

Gość innnggaaa

chciałabym schudnąć z 8kg, ale brakuje mi silnej woli by nie podjadać, zwłaszcza po 18. Czy płatki kukurydziane wchodzą w rachubę czy tylko warzywa i owoce?

ahh podjadanie to jeden z największych wrogów odchudzania :/ Jeśli już musisz coś jeść to lepiej owoce niż słodycze. A najlepiej w ogóle nie podjadać. Ja bym Ci jeszcze proponowała sobie kupić jakiś suplement diety z wyciągiem z morwy białej. Liście morwy hamują wchłanianie cukrów z przewodu pokarmowego, co łagodzi skoki koncentracji cukru w organizmie i obniża łaknienie. Tutaj http://www.kobieta24.pl/a.2028.STOP_podjadaniu_.html jest artykuł na ten temat.

Gość localoca***
ja polecam suszone warzywka i owocki - możesz kupić na wagę albo pakowane - Crispy sa dość dobre i z tego co wiem, to jedyny produkt na polskim rynku totalnie wolny od tych wszystkich polepszaczy. no i nie jest to drogie, a paczke mozesz zawsze wziąć ze sobą,np do pracy:)

Gość Goja 35,.,.
Jesli chodzi o wieczorne podjadanie to sprobuj mojej metody.Na kolacje około godziny 18 zjadam kromke pieczywa pełnoziarnistego z dyzym plastrem sera białego,do tego szklanka mleka. Pieczywo pełnoziarniste i nabiał bardzo wolno sie wchłaniaja i nie dochodzi do atakow głodu.Prawdopodobnie do czasu az zasniesz nie bedziesz czuła głodu,choc oczywiscie to sprawa indywidualna.

Gość retgfsd
Mi na wieczorne podjadanie, które było moją zmorą i chrzaniło mi wszelkie diety, pomogła Yerba Mate z mietą. Ma mocny smak, ale to dobrze, bo raz że z buzi super pachnie a daw i Yerba i mięta hamują łaknienie. Jak sie to saczy powoli przy kompie czy do nauki, to w ogole nie chce sie jesc ;) Mi pomoglo, polecam ! Tu fajny blog o Yerbie, poczytajcie co za cudownosci wyprawia to zioło :http://yerbomaniaczka.blog.pl/