Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infantylna Carrie

kobiety/ mezczyzni

Polecane posty

Gość lekarka_ehhhhh
po co dyskutukecie z dziadygą który nie ma pojęcia o życiu?

Gość infantylna Carrie
offermo komputery nie rosna na drzewach wiec to co robisz wlasnie teraz jest sprzeczne z natura! wypad z ynternetu! idz dzieci plodzic! na zielonej trawce! :D:D:D

134 - sofistyka to dobry punkt wyjścia do dyskusji.

Gość infantylna Carrie
lekarka_ehhhhh no wlasnie cholera nie wiem, nie mam co robic dzisiaj i sie wciagnelam w te potyczki. moze nie jestem kobieta tak naprawde bo to raczej pole mezczyzn taki wojowniczy testosteron! ;)

Poprawka - nie wiem czy sofistyka to dobry punkt wyjścia do dyskusji.

Gość lekarka_ehhhhh
offerma niby wszystko wie najlepiej, uwielbia pouczać innych i dawać jedynie słuszne rady,a sam w życiu nie osiągnął zupełnie NICZEGO

Gość 1345678987654345678765432
taką samą "chałturą" jest wyciąganie wniosków że takich różnic nie ma bo nie potrafimy ich znaleźć. a moja "chałtura" jest przynajmniej logicznie uzasadniona. Niestety tutaj się z panem nie zgodzę, ponieważ popełnia pan podstawowe błędy logiczne takie jak nieuzasadnione tautologie, błędy w kwantyfikacji plus parę nadużyć semantycznych. Dodatkowo nigdzie nie ani słowem nie wspomniałam, że zgadzam się z ideologia feministyczna. skoro natura dała kobiecie gruczoły mleczne którymi karmi dziecko to właśnie ją przeznaczyła do opieki nad dzieckiem a nie samca z mlekiem w butelce. temu zaprzeczyć nie możecie. butelka jest sprzeczna z naturą i o ile jest to sposób na uratowanie życia dziecku to wszystko OK ale jeżeli w ten sposób manipuluje się naturą w imię ideologii równouprawnienia to jest to chore. Kolejny niezasadny dowód z natury. Podane zostały przykłady gdzie matka nie karmi potomstwa i jej organizm nie jest do tego przystosowany. Jeśli coś występuje w naturze to nie może być z nią sprzeczne. Znów logika.

Gość IMO13713
Miotła i co tam w gaciach znalazłaś? Opisz - może coś doradzę.

Imo, ostatnio cukier na kilogramy. Wiesz, spekulują z cenami i trzeba zapasy robić.

Gość IMO13713
Eeeee...to znaczy, że znalazłaś tam worek cukru, czy po prostu taka słodka? :P

to pani popełnia błędy logiczne proszę pani. a raczej nie tyle błędy co kłamstwa i maniuplacje. Te ostatnie jedynie z pana punktu widzenia, gdyż nie zgadza się pan z moją argumentacją. O logice nie ma pan niestety zielonego pojęcia. A podobno "natura" przeznaczyła mężczyzn to edukacji. bo jeżeli natura przystosowała samicę do karmienia dziecka, to sprzeczne z naturą jest jeżeli ona go nie karmi. Nawet jeśli, to te 6 miesięcy nie jest jakimś wielkim wyrzeczeniem.

*do

Gość infantylna Carrie
taki ogolny wniosek, biorac pod uwage wszystkie argumenty offermy to kobiety sa jednak wszechpotezne. garstka feministek zdolna byla do zrewolucjonizowania calych spoleczenstw, kontroluje umysl kobiet i mezczyzn... czyli mimo, tego ze chce udowodnic ze kobiety sie nadaja tylko do rodzenia, udowodnil, ze kobiety rzadza swiatem. ciekawe.

Gość magda-ool
oferma nie zapominaj, że za wymieranie odpowiedzialni są także faceci nie udacznicy, którzy nie dorobili się ani żony ani dzieci. Jest tu taki wtym tamcie. dobrze wiesz o kim mówie.