Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carrie Bradshaw Manhattan

Kupiłam buty za 1200 zł !!

Polecane posty

Gość ZłotaX6
tak, z wawy ;))) Taka panienki skutecznie odstraszyły mnie od vuittona. Lubie markowe ciuchy, za jakość, za materiał, za szycie, ale nie lubie epatowania metkami. W reeserved kupuje niemalze hurtowo podkszulki ;)

Gość reeeseerrr
Reserved to szajs , przereklamowana marka , i ta wpadka , ukradli jakies amerykance zdjecia i zrobili z tego koszulki :D

Gość jakbym kupił se buty
za 1200 peelenów to by mi noga przestała śmierdzieć bo by się wstydziła :P

Lubię Louboutina ale te buty są okropne :] Tragiczny czubek, tragiczna wysokość obcasa...No ale o gustach się nie dyskutuje ;)

Gość nieładne, ale dobrze, że
oryginalne. rozpierdalają mnie dziewczyny z czerwonymi podeszwami butów ze straganu :D

Gość nonon onnne
Z reservda mam jedną koszulke , sprzed 5 lat , przetrwała w nienaruszonym stanie , wygląda nadal jak nowa ;) Na wizazu byl kiedys wątek o podróbach , dziewczyna zapytala wprost : dlaczego je kupujecie i sie ośmieszacie ? 3/4 uwaza ,ze podroby to nic zlego :O Chwalą się nabytkami z allegro albo egipskich bazarków :O

Gość ZłotaX6
prawda jest taka, ze od wiekoszosci podrob bije tandetą, jesli ktos nosi torebke prady, vuittona, gucci, z ceraty zamiast skóry.... a co do włosów, bo wcześniej wspomniałaś- zajebsite są naturalne,niefarbowane, platynowy blond i habeanową czerń to syf

Gość nonon onnne
no wlasnie , do takich ciuchów trzeba miec ''twarz'' ;) Wystarczy spojrzec na rosjanki-nuworyszki na wakacjach , jaguary , maybachy , panterki wszystko lux...i nagle wychodzi panienka rodem z bazaru :D

Gość kot.13
żeby ładnie, elegancko i STOSOWNIE DO SYTUACJI wyglądać i dobrze się prezentowac. Metki nie są ważne a materiały- to moje zdanie:-)

Gość kot.13
najważniejsze żeby ładnie, elegancko i STOSOWNIE DO SYTUACJI wyglądać. Metki nie są ważne a materiały. :-)

Gość 0101
moja siostra ma droższe, wiec nie masz się czym chwalić :)

Gość ZłotaX6
ty kocie dachowcu, a nie widzisz związku Marka dba o to, żeby rzecz była wykonana z dobrej jakości materiału, nie jest nastawiona na ilość ale na jakość, to ją różni od sieciówek, gdzie jest masówka i oszczedza sie w ciuchu na wszystkim od materialu po bylejakie szycie. osobiscie uwazam, ze Polacy gustu nie mają

Gość prrvv
A ja bym chciała dostac sie na jakies pokaz mody , fashion week ale nie wiem jak :D:D

Gość ZłotaX6
pokazy mody sa nudne

Gość prrvv
ale mozna poznac ciekawych ludzi ;) zwlaszcza na haute couture

Gość ZłotaX6
tak na prawde jezdze pelnoletnia beemwica i ubieram sie w sh, ale co tu moge sobie posciemniac

Gość kot.13
Złota-wbrew pozorom zdarza się, że nie zawsze jest związek. Przyznaję, jestem dachowcem a nie persem;-) rozumiem też zależność między stanem ubioru a stanem umysłu jednak znane są mi osoby potrafiące ubrać się bardzo drogo i bardzo nieładnie oraz takie które potrafią stworzyć perełkę z dobrych jakościowo choć bezmetkowych rzeczy. Po prostu staram się nie dać zmanipulować takim czy innym jedynie słusznym trendom:-) I jeszcze jedno- jeśli kogoś nie stać na wiele par drogich butów nie ma sensu by kupował jedne- nie ma bowiem nic bardziej żałosnego niż znoszone markowe obuwie. Już lepiej kupić tansze:-)

Gość ZłotaX6
warsaw fashion week jest dla wszystkich, jak sie tak spinasz, to sie wybierz w lato

Gość ZłotaX6
no tak, kocie zgodze się z Tobą. Chociaz patrzac na studentki, to modne sa albo podroby, albo masowe ilosci łachów. W monnari mozna kupic jedwabne bluzki, lubie ten sklep, kupuje tam na przecenach

Gość xmfkmgh
na kafe wszystkie sa piekne i bogate hahahahaha

Gość anna to jaaa
moim zadniem bardzo ładne buty, ja też uwielbiam markowe ubrania, raz w roku jestem w USA wtedy obkupuje sie w ubraniach ck, dkny,tommy-ego,ale nie gardzę zarą czy reserved, i też nie wiem po co dziewczyny ośmieszają sie tymi podróbkami

Gość Wyjdź sobie na spacer
Wpis bez przeglądu :P Nie chwal się ;)

Gość nie ma to jak wyprzedaze...
Czy uwazasz, ze wydanie 1200zl na buty jest czyms niezwyklym? Owszem- jest. Ale nie dla wszystkich. Moze tylko dla tych, ktorzy na taki zakup pozwalaja sobie od wielkiego dzwonu, a na co dzien zaciskajac pasa. Ty widac nalezysz do tej grupu. I zal mi Cie, ze masz potrzebe pisania o takich rzeczach na forum, i to na dodatek pod stalym nickiem... Niektorzy maja powazne wyjscia 1, 2 razy w miesiacu. I nie wypada pojawic sie dwa razy w tym samym obuwiu, zatem zakup takich dwoch rzeczy na raz http://us.christianlouboutin.com/shoes/pumps/rolando-patent.html http://us.christianlouboutin.com/shoes/pumps/daffodile-160mm-16455.html ,okazuje sie niezbedy, i nie jest niczym niezwykłym. Teraz mozesz zazdroscic ;)

Gość nie ma to jak wyprzedaze...
Czy uwazasz, ze wydanie 1200zl na buty jest czyms niezwyklym? Owszem- jest. Ale nie dla wszystkich. Moze tylko dla tych, ktorzy na taki zakup pozwalaja sobie od wielkiego dzwonu, a na co dzien zaciskajac pasa. Ty widac nalezysz do tej grupu. I zal mi Cie, ze masz potrzebe pisania o takich rzeczach na forum, i to na dodatek pod stalym nickiem... Niektorzy maja powazne wyjscia 1, 2 razy w miesiacu. I nie wypada pojawic sie dwa razy w tym samym obuwiu, zatem zakup takich dwoch rzeczy na raz http://us.christianlouboutin.com/shoes/pumps/rolando-patent.html http://us.christianlouboutin.com/shoes/pumps/daffodile-160mm-16455.html ,okazuje sie niezbedy, i nie jest niczym niezwykłym. Teraz mozesz zazdroscic ;)

Dla mnie model pigalle jest boski, ale 1600 zł za dużo, zwłaszcza ze lubie mieć dużooooo różnych butów. Najczesciej kupuje w spaziomoda, primamoda, ovye, aldo, venezia, dora shoes. Tu są tzw repliki, czy ktoś takie kupił, one wychodzą tak około 400 zł za parę. http://www.louboutinshoebuy.com/christian-louboutin-pumps-c-1.html?page=5&sort=20a http://www.louboutinreplica.com/products.php?id=2&type=products Podobno podróbki też są różne, jedne lepsze drugie gorsze. Mam wrażenie, że w niektórych z was tyle jadu bo nawet nie stać was na podróby, które mimo że podrobione to chodzą po kilkaset złotych.....sorry ale tak to wygląda.

jak dla mnie 1200 czy 1600 to już leka przeginka ale no cóż do najbogatszych nie nalezę :) ale od czasu do czasu kupuje butki venezia ,aldo i bardzo jestem zadowolona :)

Gość infantylna Carrie
nie bede mieszac sie w te ideologiczna dyskusje bo mi sie nie chce, a poza tym uwazam ze kazdy robi to co lubi ze swoimi pieniedzmi :) chcialam tylko jedno do "nie ma to jak wyprzedaze..." - sliczne te pudrowe!!!!!!!!!!!!!!!! :) jak widze takie buty to zal mi ze nienawidze (i wlasciwie chyba nie umiem tez za bardzo:P) chodzic w obcasach. pzdr!

Gość ooolallakssksksksksk
aaaaaaa

Gość paulinkaaaaaaaa
Ty kupujesz za 1200 a mnie nie stac na 65 zł , jeżeli chcesz miec satysfakcje ze pomogłas mi i tez będe podniecona to zapłać mi za nie!;))

Gość o tych butach.....
Mam nadzieje, ze masz swiadomosc tego, ze zaplacilas za metke, bo podobne czy nawet identyczne buty, podobnej lub nawet i lepszej jakosci, moglyby cie kosztowac trzy razy mniej.......Ale jesli lubisz i cie stac, to nie widze problemu. Jedyne za , to takie, ze nazwa producenta i tak nie bedzie dla nikogo widoczna gdy zalozysz buty, a rozleca ci sie w takim samym czasie jak te 3 razy tansze.......