Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wróciłam

Polecane posty

Gość dsadsadsadsadasdsass
fajnie jakby znalazł się ktoś, to poda jej dane, to by się znajomym rozesłało, jakie głupoty ta klacz wypisuje :O

Gość Hermenegilda Trzęsipoślad
Zaszczyconam wielce twoją jaśnie tu przebywającą osobą.

Gość biedaczysko_to_ja
chyba cię lubię.

Gość oj jenny
nie psiapsiola ale dobrze ja znam , ciemny pustak z niej wyrachowana suka starych znajomych ze szkoly nie poznaje na ulicy leb odwraca i udaje ze nie widzi wszystkie te jej zdjecia z neta szok wstawia je wszedzie ale przynajmniej mam ubaw z innymi dziewczynami ze szkoly, konice wysmiewamy , mamy zamiar zrobic maly plakacik ze wszystkimi zdjeciami z neta co wstawila i w prezencie dac jej mezowi i rodzinie ktora takze umieszcza w necie

Gość dagggggggadaf
oj jenny To dawaj jej dane-zrobimy tępakowi jazdę :) A skąd jest??

Gość dsadsadsadsadasdsass
modliłam się o to,żeby w końcu ktoś z jej znajomych napisal, o dzieki ci panie :P:P:P:P:P:P

Gość dagggggggadaf
jennifer8787*** ch*ja wiesz i w dupie byłaś cała prawda o Tobie Co ciśnienie skoczyło hehe że taka wulgarna się zrobiłaś hehe Idź się przytul do swojego gacha my już sobie poradzimy bez ciebie :)

Gość zatroskana siostra pyta
jenny gdzie robiłaś operację plastyczną twarzy??? ja też taką chcę!!! ihahahaaha

Gość dagggggggadaf
jennifer8787*** Ciszę :) i to bardzo się :) Nawet jak ktoś cie w chuja robi to widać że się osrałaś hehe I jesteś hipokrytką nazywając mnie przegrańcem hehe

Gość dagggggggadaf
jennifer8787*** ty nie jesteś wyluzowana tylko pierdolnięta!!!!!!

kurczę, na jakąkolwiek wieś mam za daleko szkoda:( bardzo mi się podoba twój nowy image, patrząc po kształcie szczęk pomyślałam że robiłaś je tam gdzie H. Bakuła a tu suprise, po prostu u rzeźnika, no patrz kto by pomyślał

jesteś niesłowna jenny

Gość dagggggggadaf
jennifer8787*** Powiedzieć to ty możesz ruchaj mnie w dupę tak jak lubię,ale ja tego nie zrobię!!

Gość dagggggggadaf
oj jenny Jeśli to prawda to podaj tylko miasto w jakim mieszka.

Gość nbghvhjh
jak na bogata masz tandentny wystroj mieszkania, nie wspominajac op gownianym ubiorze i jednak paskudnej figurze

tak wiem że jestem piękna ,bogata,zgrabna i fajna a wam żal dupę ściska:) uciekam do mojego wspaniałego męża a wam życzę miłego klikania i znowu daliście się wciągnąć w moją prowokację czy to nie wstyd dać się nabierać po raz setny?;) przemyślcie to powolutku...:)ciao

coś słabo ci się topik rozwija największe gwiazdy cafe nabijają przynajmniej 10 stron w godzinę

Gość dagggggggadaf
jennifer8787*** tak wiem że jestem piękna ,bogata,zgrabna i fajna a wam żal d**ę ściska uciekam do mojego wspaniałego męża a wam życzę miłego klikania i znowu daliście się wciągnąć w moją prowokację czy to nie wstyd dać się nabierać po raz setny? przemyślcie to powolutku.. Wspaniałego??Był tutaj kiedyś link do forum w którym się wypowiadasz i było tam jasno napisane że jesteś z nim ze względu na córkę,ale teraz ma kasę to jest wspaniały hehe

Gość nbghvhjh
glupias ty glupia jeny kazdy wie zes jest nikim nikogo tu ne nabierasz pustoku