Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katess

czy dziewczyna ktora zgodziła sie pod wpływem chwili na samo spanie z chłopkiem

Polecane posty

Gość katess

bez sexu...moze uwazac sie za nie porzadana,,,,strasznie tego załuje :(

Gość ojtamojtamojtam
a co źle było?? ile masz lat, czemu żałujesz??

Gość katess
20. chodze z nim 4 miesiace. w walentynki jakos zgodziłam sie przyjechał do mnie nie wiem jak to sie stało pod wpływem chwili moze dlatego ze go kocham...nigdy zadnemu chłopakowie na nic nie pozwalałam...tylko pocałunki a jemu na wiecej. wtedy to spalismy w samiej bieliznie...ale zle sie z tym czuje bardzo juz na drugi dzien załowąłam...i powiedziłam mu o tym od tamtej pory na mało mu pozwalałam....czuje ze ten zwiazek sie skonczy:( zle zaczełam od poczatku:((

Gość ojtamojtamojtam
nie zauważyłam ze "bez sexu"... masacra... kobieto znajdź sobie jakis poważny problem, albo idź na całosć, zeby przynajmniej mieć co sobie wyrzucać

Gość katess
no ale zle sie z tym czuje tym bardziej ze nie bede jzu z tym chłopakiem. nigdy bym na takie cos nie pozwoliła bo mam zakodowane ze seks po slubie a tak wyszło;( raz tylko sie zdarzyło wiem ze seksu nie było ale mimo wszystko spałam z nim i dziwnie sie czuje

Gość katess
prosze pomozcie bo nie wiem myslec o tym

Gość Wujo Ujo
Kates! Nie mam pojecia dlaczego ten facet się nadal z tobą katuje! Po slubie to się możesz udostepniać w celach prokreacyjnych, po wieczornym paciorku. TERAZ JEST CZAS NA OSTRY SEKS, ODJECHANE EKSPERYMENTY ITP!!! Po slubie - pieluchy i ból głowy. Tzw. cnotka była ważna kilkaset lat temu na Bliskim Wschodzie, gdy rodzina kupowała synkowi kilkunastoletnią żonę za stadko wielbłądów - wtedy kilka pań komisyjnie sprawdzało czy "towar" ma... SIMLOKA. Teraz pójście przed ołtarz z kobietą której się nie zna od najważniejszej strony - dopasowania seksualnego to kompletna głópota i brak odpowiedzialności - jak gra w "rosyjską ruletkę"

Gość katess
ale ja dopiero chodze z nim cztery miesiace moze dałam mu sygnał ze moze byc cos wiecej. a nie bedzie. bo ja chce po slubie. a teraz nim nie bede bo widze ze on chyba chce skonczyc nie wiem o co chodzi,,,a tamta sytuacja cały czas mnie boli, bo mysląłm ze to cos powaznego

Gość ojtmojtam
nic mu nie dałaś, żadnego sygnału. conajwyzej ze cie pociga. a jak bedziecie później rozmawiac albo moze juz rozmawialiscie to pozna twoje poglady i jak mu zalezy to je uszanuje, a ty być moze sama w pewnym momencie zmienisz zdanie, bo różnie bywa, tez kiedys myślałam ze dopiero po ślubie...

Gość katess
to jest dla mnie problem, kwestia sumienia. ja porpostu z jednym tylko chce byc chłpakiem i jednemu dac to co mam najcenniejsze

Gość ojtmojtam
każdy chce, ale to ze przed slubem nie wyklucza tego drugiego

Gość ojtmojtam
a poza tym, jakoś nigdy nie uważałam ze to co mam między nogami jest we mnie najcenniejsze... hmmm osobiście mam wiele innych i moim zdaniem ważniejszych zalet

Gość Damski Krawiec
Jak twoim zdaniem posiadanie błony dziewiczej jest twoim "największym skarbem" - przyjmij wyrazy współczucia. Czy naprawdę uważasz że tylko TO masz do zaoferownia? Defloracja to w sumie niemiły obowiązek dla faceta i ból dla dziewczyny - robiłem to dwa razy i wystarczy. Trzecia panna musiała iść z "tym" do ginekologa, bo do tego by ją udrożnić - potrzebny był zabieg ambulatoryjny i cztery tygodnie czekania aż się zagoi...

Gość katess
a ty co uwzasz ze co powinna miec dziewczyna do zaoferowania?

Gość Damski Krawiec
Dziewczyna poza "Simlokiem" ma swojemu facetowi do zaoferowania na przykład: Ciągłe wsparcie, radość życia i uśmiech, wczuwanie się w potrzeby swojego faceta i umiejętność ich zaspokajania, zapobiegliwość i gospodarność. Mnie by tyle wystarczyło, ale jest tyle dobrych kobiet (nie-dziewic) że długo by wymieniać.