Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakk

polamany dowod osobisty, za granica, lot samolotem

Polecane posty

Gość kakakakk

witam mam problem moj maz polamal dowod za grnica jest teraz planuje powrot na swieta ale ma wracac samolotem juz bilet kupiny tylko musze go odprawic przez internet.... czy go w ogole przepuszcza... prosze o pomoc co w tym wypadku robic??!!

Gość kakakakk
27.03.2011] 20:45 [zgłoś do usunięcia] kakakakk czy danie d**y sprawdzającemu wystarczy czy jeszcze w piczke i morde? nie pdszywaj sie... TO BARDZO WAZNE!!

Gość kakakakk
prosze o pomoc.. moze ktos sie z czyms takim juz spotkal?? czy w ogole jesli to nie mozliwe uda sie mu wrocic na swieta??;(

Gość gfjo
no bez dowodu to raczej ciezko bedzie. a moze poszukaj gdzies, czy z prawem jazdy sie da? zakladajac oczywiscie, ze nie ma paszportu w pl.

Gość kakakakk
jest masakryczny problem poniewaz on nie ma prawa jazdy i nie ma paszportu jedym dowodem z jaki mjezdzil przez ostatnie lata to tylko dowod osobisty!!! katasrofa... powiedycie yawsye sprawdaja_ jest jakas syansa ye go przepuszcza

Gość gfjo
wg mnie go nie przepuszcza. jak ktos wyzej napisal- wizyta w konsulacie konieczna.

Gość pewnie z tym dowodem
to jakas sciema i ma kochanke :-0

Gość kakakakk
nie podszywajcie sie podemnie!... a czy w tej ambasadzie od reki dadza jakis dokument dzieki ktoremu go przepuszcza... jak tak ile kosztuje taka przyjemnosc....

Gość kakakakk
ja prosze o pomoc a nie robienie sobie podsmiehujkow....

Gość gfjo
nie mam pojecia ile to kosztuje. watpie czy od reki, bo potrzebne jest np. zdjecie.

Gość kakakakk
nie ma prawa jazdy nie ma nic.... ma tylko ten nieszczesny dowod.....

Gość kakakakk
no dobra zakladajac ze sie tam jakos odnajdzie pojdzie zrobi zdjecie, i bedzie mial ze soba... czz jest to mozliwe....

Gość kakakakk
podsyzwacyu po pierwsze to nie moj dood tzlko mojego meza.... a po drugie SPADAJ!!

Gość gfjo
wyrobia mu tymczasowy dokument a po przyjezdzie do pl bedzie musial poczekac na nowy.

W konsulacie. Wyrobią mu dość szybko dokumenty. Podejrzewam, że paszport. Zresztą do świąt jest bardzo dużo czasu.

Gość kakakakk
sory za bledy yz ale cos mi sie porobilo z klawiatura i dziwnie pisze....

Gość zxasas
nie przepuszczą go napewno ja byłam w takiej sytuacji ; zabukowałam bilety na za miesiąc i w ten dzień połamał mi się dowód ; dzięki bogu udało mi się wyrobić paszport w 3 tygodnie

niech idzie do konsulatu i tam wydadza jemu tymczasowe zaswiadczenie o tozsamosci na czas przekroczenia granicy,a w polsce bedzie musial sobie wyrobic dowod i paszport jesli polamie drugi raz :):).o dokumenty sie dba!!!

Gość kakakakk
ile trwa wzrobienie tzmczasowego dokumentu tozsamosci_ co jest potrzebne_

Gość kakakakk
plissssss.... co jest potrzebne_ ile to trwa_ ile to kosztuje

Gość kakakakk
jupi xD :D napisalam do ambasady polskiej w szwecji maila i odpisali mi " "Mąż powinien pilnie zgłosić się do naszego urzędu (jeśli przebywa w naszym okręgu konsularnym) lub do Konsulatu Gneralnego RP w Malm, w celu uzyskania paszportu tymczasowego. Informacja na naszej stronie: http://www.polskageneralkonsulatet.se/index.php?page=polish/paszporty W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt telefoniczny." .http://www.polskageneralkonsulatet.se/index.php?page=polish/paszporty

Gość gość
Dlatego warto mieć dowód czy prawo jazdy z offshoreidcardscom. Wersja kolekcjonerska ale niczym nie różni się od oryginału a cena jest naprawdę w porządeczku no i oni jako jedyni przysyłają próbnik ;)