Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersik90

Ciąza ? Nie >? Tak ?

Polecane posty

Gość 90Snikersik90

Mam pytanie - jak sadzicie ? Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia on skończył we mnie. I nie do końca skończyła mi się miesiączka. Czy jest szansa,ze będę w ciąży?

Gość oczywiscie ze jest
szansa. przeciez jajeczkowac mozesz wczesniej niz po scislym zakonczeniu miesiaczki. na biologii sie spalo?

Gość 90Snikersik90
Na biologii sie niestety chyba spalo :( Ale przeciez ja jestem poddczas miesiaczki niepoloddna ;. ? tak wiec sama juz nie wiem...

Gość bgvbfnhnhnb
kto ci powiedzial ze podczas miesiaczki jestes bezplodna? :D to wszytsko zalezy od tego kiedy zaczynasz jajeczkowac, bo czesto jest tak, ze nastepne jajeczko pojawia sie juz podczas miesiaczki, kiedy stare jest wydalane.

Gość 90Snikersik90
Obliczenia - zwykle obliczenia dni ploddnych i niepłodnych , z nich wyszło mi,ze jestem płodna dopiero 3 albo4 dni po okresie.

Gość ela1990.
napis zpierwsze jak długi masz cykl,bo przeciez to on decyduje czy jestes płodna zaraz po @ jak masz długie cykle 32/36 to nie sądze byś mogła zajsc..no ale jak nasz krótkie do 28 to wszystko mozliwe

Gość natalcia07
Witam dziewczyny więc tak 8.03.2011 uprawiałam sex z chłopakiem było zabezpieczenie prezerwatywa. Było ok nie pękła ani nic iwec nie wiem dziś jest 26 a ja miałam mieć 22 okres i nie ma nic zero objawów okresu do tego zrobiłam sobie test 24.03 i wyszedł negatywny co się dzieje mogę być w ciazy pomóżcie błagam !!!