Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalijka111

co myslicie o dziewczynach ktore ciagle flirtuja i pozwalaja sie kazdemu dotknac

Polecane posty

Gość konwalijka111

mieszkam razem z moja przyjaciolka. znamy sie juz dluzej, zawsze uwazalam ja za raczej spokojna i odpowiedzialna, w sumie to dlatego razem zamieszkalysmy, bo wydawalo mi sie ze z nia sie zawsze dogadam. kiedy ja poznalam byla z pewnym facetem w stalym zwiazku. wlasciwie nigdy nie flirtowala, wiem ze nigdy go nie zdradzila ani nic. no i wszystko bylo ok, dopoki nie rozeszla sie z tym facetem. najpierw cierpiala przez niego, ale kiedy jej juz przeszlo to jej zachowanie sie bardzo zmienilo. do tego zaczela pracowac wieczorami w barze. no i flirtuje z facetami ktrzy tam przychodza, ciagle chodzi na imprezy, ubiera sie znacznie bardziej seksownie. zrobila sie taka zwariowana. niby ztych imprez zawsze wraca sama, jak sie jej pytalam to sama mowila ze z zadnym nie spala z tych ktorych poznaje, ale jak bylam raz z nia na imprezie tanczyla z takim jednym bardzo....no powiedzmy seksownie i zobaczylam ze sie z nim w tancu raz calowala, mimo ze nic z nim nie ma. no i ma teraz pelno takich nowych "przyjaciol" wlasciwie samych facetow, i jak ich widzi to tu buzi w policzek, tu poklepia sie po plecach itd. ona jest bardzo atrakcyjna, jednak wczesniej tego nie wykorzystywala. nie wiem czymam sie w to wtracac, czy jej cos powiedziec jak to wyglada. niby zadnemu nic nie daje, ale jak ktos to zboku obserwuje i nic nie wie, to mozna by pomyslec ze ona kazdego dnia innego w lozku ma. moze pomyslicie ze mam glupie problemy i w dodatku nie swoje, ale ona jest dla mnie jak siostra, bardzo sie zzylysmy i nie chce zeby sobie narobila zlej opinii przez to. czy myslicie ze przesadzam?

Gość nie musze czytac
tego elaboratu by odpowiedziec na pytanie: nic o nich nie mysle. niech sobie robia co i jak chca.

Gość konwalijka111
ale to moja przyjaciolka i mnie to obchodzi. uwazacie ze taka dziewczyna jest latwa jak tak duzo flirtuje?