Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tedoor

Studia informatyka

Polecane posty

Gość RastaMax
Ja także biorę pod uwagę studia na informatyce na Akademii Morskiej w Szczecinie...chyba uczelnia jest ok, ale myślę także nad uniwerkiem szczecińskim. Teraz rozważam plusy i minusy obu miejsc;) Ktoś jeszcze ma podobny dylemat?

Gość Robespierre
Ja nie mam i nie miałem;) Aplikowałem tylko tam i z sukcesem;) I nie żałuje, chociaż czasem jest trudno, to jednak studia ciekawe i dają dużą wiedzę praktyczną. A jak ktoś ma problemy to uczelnia wychodzi mu na przeciw - zapewnia korepetycje za free.

Gość Melodyjny
A jest ktoś, kto studiuje tam nawigację?

moim zdaniem nie ma się co zastanawiać i składając papiery do Akademii Morskiej w Szczecinie... traktowanie studenta, wiedza, którą mu się przekazuje jak również aktualność tej wiedzy (co w przypadku informatyki jest niesamowicie ważne).... AMS bije na głowę dowolną politechnikę...

Gość Peter Schiff
różnica jest taka, że na politechnice operuje się przestażałą wiedzą. Po kiego grzyba masz się uczyć o tranzystorach i napięciach, skoro docelowo zamierzasz zostać programistką? na Akademii Morskiej masz programowanie we wszystkich językach poszukiwanych na rynku pracy, kiedy na politechnice możesz mieć zajęcia z języka który dawno już przez nikogo nie jest używany, ale ciągle się go studentom pasuje, bo przecież wykładowca nie będzie się uczył na bieżąco prawda? Na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się i wybrałbym Akademię Morską w Szczecinie.

Gość gość
Duże możliwości dla swoich studentów daje Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania WIT ! Program obejmuje nowe i rozwijające się dziedziny informatyki oraz informatycznie wspomaganego zarządzania, także warto zastanowić się nad wyborem tej uczelni! Zerknij sobie na http://study4u.eu/pl/uczelnia/383-wyzsza-szkola-informatyki-stosowanej-i-zarzadzania-wit i zobacz szczegółowe informacje o WIT!