Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irmimina

Zia86 - za 3 miesiące ślub, a wszystko się wali....

Polecane posty

Gość kilimandżaro
waży 47 kg jest taka szczupła a rozmiar buta ma 39? dziwnie to musi wyglądać

Gość no nie moge hahah
a gdzie ona pisze ze odwolala slub koscielny?? kurcze, skopiuj prosze :) bo 900 postow na topiku gazetowym mnie rozwala i nie mam sily przedzierac sie przez te słitasne wpisy:O

A tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,123223270,123372092,Slub.html news z 18 marca, po tym jak 17 marca ukazał się w wyborczej artykuł "motyle bez zmian" gdzie Zia przyznaje się do tego, że Mikołaj jest ateistą a ona agnostyczką. Na forum dziewczyny ją uświadamiają, że w takim przypadku ksiądz może odmówić udzielania sakramentu, zwłaszcza, że powszechnie wiadomym jest, że Zia86 to Paula S. i łatwo jej dane przekazać do kurii wraz z artykułem. Artykuł: http://wyborcza.pl/1,75480,9281744,Motyle_bez_zmian.html "Nie chodzi w ogóle o oprawę Ślub w kościele ma dla mnie wymiar kulturowy, rodzinny i tradycyjny. Sama jestem bliższa teizmowi agnostycznemu, czyli raczej w Boga wierzę, narzeczony nie. Oprócz tego można powiedzieć, że ja ciągle szukam odpowiedzi. Mój racjonalizm podpowiada mi, że to byłoby zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe. Z drugiej strony przecież, jeśli Bóg istnieje, to chcę wziąć sakrament, a jeśli nie istnieje, to przecież nic się nie stanie. A my też nie wypisaliśmy się z Kościoła, więc przeszkód technicznych, żeby tam wziąć ślub, nie ma. No i nie chodzi w ogóle o oprawę, o tę całą otoczkę, bo tak samo ładnie moglibyśmy ślubować w plenerze."

Uwielbiam tą całą szopkę i konspirację jaką robi Zia :D Zamówiła projekt zaproszeń na wieczór panieński, podała nazwę "podwykonawców" i powiedziała, że wyśle chętnym na emaila, ale pod warunkiem, że ta osoba jest jej znana z jej wątku. Oczywiście nabiła tym sposobem ilość postów, bo sporo osób zaczęło prosić o wiadomość. A jej projekt widniej na głównej stronie firmy która reklamuje się na gazecie i spokojnie można ją znaleźć i oglądnąć tak ukrywane przez Zia projekty.

Gość taka uwaga
Nie masz swojego zycia i problemow?

Nie nie zazdroszczę i mam swoje życie, zresztą jak większość czytelniczek forum. Po prostu wątki Zia czyta się jak telenowelę, to intrygi, to kłamstwa, to zwroty akcji, to małe konspiracje. Przecież napisałam, że projekty są na stronie wykonawców a Paula uparcie twierdzi, że tylko wybrańcy mogą jej oglądać po przez e-maile.

A to źle zrozumiałam, przepraszam :) ja jak to czytam, to mam wrażenie, że to bujda i jak niektórzy zjawią się w hotelu, gdzie ma być wesele, to będzie telewizja, dziennikarze i dużo śmiechu z ludzi, którzy tak się w to wkręcili, że aż przyszli sprawdzić czy to wesele to prawda :)

Gość Nie szkoda ci czasu??
Zajebiste te zaproszenia, laska jest pieprznięta zdrowo ale to co pokazuje jest super...

Aj co tu dużo pisać :D Laska pewnie jest biedna jak mysz kościelna wiec przynajmniejj na kafe mogła kreować się na mega bogaczkę:D Ps.Zazdrosna nie jestem ;) Po prostu nie chwalę się tym czego nie mam.

Gość Irmimi
Czarna ale większość planów zrealizowała, nie wiem może to reklama? Dziwne...

Gość jako jedyna tutaj znam
Z osobiście , to bardzo szalona dziewczyna , specyficzna - ale dusza człowiek , mało jest takich ludzi o takim sercu , wam natomiast jad wylewa się uszami , obrażacie kogoś tylko dlatego że jest inny , że ma odwagę a także pieniądze na to żeby w niebanalny sposób realizowac swoje marzenia , kąsacie bo macie do czynienia ze zjawiskiem którego absolutnie wasze ograniczone umysły nie są w stanie pojąc - powiedzcie szczerze czy Z kiedykolwiek obraziła którąś z was ? Była chamska , bezczelna , arogancka jak wy ? Ale to takie polskie - żeby tylko zgnoic kogoś kto ma więcej niż ja , żeby wbic tą przysłowiową szpilę , ach jakże wam musi byc od tego lepiej

Gość connfused
dziewczyny kim jest ta zia86? pierwszy raz widze ten topik! weszlam na jej strone slubna. skad ona ma tyle kasy, skoro jest studentka? tak przynajmniej gdzies wyczytalam?

Tutaj nikt jej nie zazdrości, a przynajmniej nie ja :) większość ludzi jest po prostu realistami i nie chcą wydawać kasy na wesele takiego typu. Ja bym nie chciała. Mamy po prostu inne marzenia i priorytety. Nie ma tu mowy o zazdrości. Jeśli jej się wszystko spełni, to życzę wszystkiego najlepszego. A to, że niektórzy się dziwią, że Zia robi takie a nie inne wesele, to tylko dlatego, że mają inne zdanie na ten temat.

Gość klsaaaaaaaaaaaaa
jasne jak ktoś wyrazi inne zdanie to od razu że zazdrości :O opanujcie się ludzie każdy ma prawo do własnego zdania i wg mnie niemądre co robi w tym sensie że porozdawała wszędzie swoje dane i są teraz pośmiewiskami w internecie. Ich kasa nie wiem skąd mają i nie interesuje mnie to ale już jest spalona niestety. Przez swoją głupotę

a to kościelny lepszy niż humanistyczny? ja cię proszę :o normalny człowiek bierze normalny ślub, czyli cywilny, a to jaką szopkę zrobi PO slubie i w jakiej konwencji to jego sprawa.

Gość buahahaha.....
Slub humanistyczny nie ma mocy prawnej :D To taka zabawa w slub. Po tym slubie humanistycznym, nic sie prawnie nie zmienia, nadal nie sa mezem i zona w swietle prawa.

Gość Irminini
Tak jak ślub wyznaniowy. :P Ona potem weźmie cywilny.

Gość wezmie albo i nie wezmie
:D w bajki Zia to ja dawno przestalam wierzyc :D

Gość Irmimi
I nasza Zia finiszuje, zobaczymy czy przebije dzisiejszy królewski ślub.

Gość a czytalyscie te basnie
co Zia zamierza dolaczyc do przewodnika slubnego? :D Wszystkie dziewczyny pisza jej, ze to grafomania pierwszej klasy a ona sie upiera, ze sliczne i bajkowe. W dodatku napisane sa z wyjatkowa iloscia bledow ortograficznych, stylistycznych i gramatycznych. I Zia za to placi jakiemus grafomanowi :D Ta dziewczyna to totalne bezguscie.

Gość laska jest jak pancernik
wszystko się od niej odbija... a "pyta" zdanie dlatego, że jej do życia nie jest potrzbny tlen, tylko bycie w centrum uwagi; ot, taka bigbraderówka od 14 boleści i zwisa jej, że uwagę zwraca głównie jej bezdenna głupota...

Gość czytelniczka we-dwoje
Zia86 zdecydowanie jest megalomanką, która robi wokół siebie szopkę. Na jednym forum(gazeta.pl) twierdzi, że zdjęcia są tylko dla wybranych, na drugim (we-dwoje) wstawia wszystko jak leci. Jako Miya na forum we-dwoje udostępnia zdjęcia projektów i przymiarek zobaczcie same: http://forum.we-dwoje.pl/topics10/nasze-suknie-slubne-vt1121,7155.htm?highlight=#1006187 http://forum.we-dwoje.pl/topics8/zaproszenia-vt352,3285.htm?highlight=#1000396 http://forum.we-dwoje.pl/topics8/zaproszenia-vt352,3270.htm?highlight=#993964

Gość ImmortalY
Zia juz dawno pisala ze wystawia zdjecia w zaleznosci od forum.

Gość stara zdzicha
Ten wątek jest kolejnym potwierdzeniem, że to akcja marketingowa. Niby zia uciekła z forum, ale stale ktoś pilnuje, żeby wątek wypłynął, podsuwa linki.. żenada.

Gość czytelniczka we-dwoje
Nie wiem czego reklamą jest Zia ale na pewno nie siebie i nie sukni, którą zamówiła. Na modelce sukienka wygląda dużo, dużo lepiej i jak zwykle widać kontrast między Zia86 z filmiku i sesji z fotoszopem, a Zia86 bez obróbki. http://www.tigerlillyjewelry.com/soulmates/pronovias-fano.gif http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0411/img_00542fe9.jpg

Gość tak a propos
a modelka nie ma zdjęcia z fotoszopem? Teraz to czepiacie się. Sukienka Zia srednio mi się podoba (obojętnie czy na niej czy na modelce), ale ja nie o tym chcę pisać. Jest różnica czy robi się zdjęcia komórką czy profesjonalną lustrzanką, w oświetleniu sklepowym i oświetleniu studyjnym, bez makijażu czy z profesjonalnym makijażem, w sukience na przymiarce czy już dopasowanej. Podejrzewam, że efekt końcowy, przy całym sztabie ludzi będzie taki sam jak zdjęcie modelki.

Gość tap madlll
te wszystkie modelki z tap madel to też były niezłe paszczury, a na zdjęciach wychodziły przepięknie!

Gość Fake
Zia86 to wysoko budrzetowy projekt reklamowy w którym przypadkowo i ja brałam udział. Nie będę pisała kto za tym wszystkim stoi ale firma bazowała na naiwności i łatwowierności przyszłych panien młodych dla których co napisane jest na jakimś forum to jest to świętością. Nawet jeśli już się wydało o co chodzi z Zia to i tak nikt w to nie wierzy a wszystkie podrzędne firmy które były reklamowane w tym projekcie robią teraz kasę wciskając marnej jakosci swoje usługi.