Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mortycja adams

Błagam,pomóżcie,bo oszaleję.

Polecane posty

Gość mortycja adams

Więc tak... opowiem wszystko od początku. 7 stycznia pomiędzy mną a facetem,z którym już nie jestem, doszło do zblizenia. Byliśmy oboje pijani, tzn ja bardziej no i robiłam wszystko,żeby go sporowokować.Wiem..wiem jak to brzmi.Na swoją obronę mam jedynie tyle,że były to moje urodziny i byłąm przed okresem. To pełnego stosunku nie doszło,ponieważ on nie mógł we mnie wejść. Nie mniej jednak zaspokoiłam go ręką, no i próbowaliśmy dalej. Nie udało się. Trzy dni po tym wydarzeniu dostałam okres. wysztko było jak należy. Z tym że... od dwóch miesięcy nie miesiączkuję.Poza tym nie mam innych objawów. No może jedynie senność i obfite, bardzo obfite upłąwy. Mdłości jko takich nie mam. Nie wiem co o tym myśleć. Początkowo to zlekceważyłąm,ale teraz zaczynam się bać. W końcu wystarczy nieiwelka ilość spermy na biel iźnie. Obawiam się,że zaczynam wapadać w pańkę i sama się nakręcam. Błągam pomóżcie:( :( :(

Gość refleksyjna 29/,,.
Skoro trzy dni po tym wydarzeniu dostałaś okres to nie możesz być w ciąży ponieważ wtedy nie miałaś dni płodnych !!! Uspokój sie ciąża nie jest możliwa, gdyby każdy w taki sposób mógł zajśc to każda chodziałaby w ciąży, niepokojące jest to że nie masz okresu :/ idz do lekarza bo może jestes na coś chora/

Gość biały kruk123
Na ciążę mi to raczej nie wygląda, ale może lepiej udac się do lekarza?

Gość mortycja adams
chyba faktycznie się wybiorę. może mam problem z hormonami. już sama nie wiem :(

Gość chyba poprostu
rozregulovvał Ci się okres, mogą na to vvpłynąc różne czynniki. Ale też dla pevvnosci mogłabys isć do ginekologa a jesli tak martvvi Cię ciąża- zrób test ciążovvy.

Gość ciążę to ty masz,ale urojoną
więc uważaj,zeby ci kolano nie eksplodowało. co za idiotyzm takie głupoty wypisywać

Gość myślę,że
...możesz miec poważne problemy z hormonami. ciążaą bym tego nie nazwała,skoro miałaś okres. nie mniej jednak do lekarza się zgłoś. koniecznie!!

Gość biutifullll
seksić się zaczęłaś a nie wiesz że przed okresem nie ma dni płodnych masakra !

Gość mortycja adams
ciesz się,że ty wiesz.

Gość =roksanaaaaa
a czy ten okres był normalny tzn obfity ? Bo jak był obfity i w dodatku były jakies skrzepy krwi to nie ma takiej opcji żeby ś była w ciąży !!!!!