Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaszukapomocy

czy kobiete boli, gdy facet wprowadza penisa?

Polecane posty

Gość dziewicaszukapomocy

czy kobiete-dziewice boli gdy facet wprowadza czlonka i "rozpycha" scianyy pochwy??? nie chodzi mi o bol zwiazany z defloracja, bo mam operacyjnie usunieta blone, wiec nie ma mowy o bolu zwiazanym z jej przerwaniem. problem polega na tym, ze panicznie boje sie momentu wprowadzenia czlonka. czy to boli??? z palcem nie ma problemu, nawet go nie czuje za bardzo, ale przeraza mnie opcja tak duzego czlonka mojego faceta w mojej jeszcze "nie naruszonej" cipce... ;/ jak sobie z tym poradzic??? jak zmniejszyc niemal do zera bol z tym zwiazany, o ile on w ogole wystepuje???

Gość niewiarrrygodna
Jak będziesz maksymalnie rozluźniona i podniecona, to nie będzie nic bolało. Jak będziesz się spinać, na pewno pojawi sie ból, bo będą się zaciskały mięśnie pochwy.

Gość ksdjhf
czemu miałaś operacyjnie usuniętą błonę??

Gość ksdjhf
na czym to polega?? ginekolog to usuwa przy znieczuleniem czy jak??

Gość rodeooooo
To nie bol to przyjemnosc oczywiscie przy odpowiednim podnieceniu sluz ulatwia penetracje czlonka a pochwa jest bardzo elastyczna, moze byc problem jak jestes plytka przy anormalnej dlugosci penisa ,ale wystarczy nie zanurzac calego....

Gość dziewicaszukapomocy
Ksdjhf, usunieto mi blone, bo mialam blone perforowana i otwor w blonie był tak maly, ze tylko krew miesieczna mogla się wydostac - a to i tak z ogromnym trudem... A nacinano krocze, bo prawie w ogole nie było wejścia do pochwy. Także ani nie mogłabym współżyć, bo mezczyzna moglby mnie naruszyc anatomicznie ani miesiaczka swobodnie nie przebiegala nie mówiąc już o tym, ze gin nie mogl mnie zbadac i ledwo na sile wcisnął mi patyczek do wymazu :s Na operacje udalam się do szpitala, bo tylko tam się to robi (kiedys jeszcze ginekolog mogl to robic w gabinecie prywatnie, obecnie takie rzeczy robi się w szpitalach na ginekologii aseptycznej). Podano mi znieczulenie ogolne dozylne krotkotrwale.