Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barthezzz

Faceci nie kochaja zbyt silnych i inteligentnych

Polecane posty

Gość Cesarzowa X
i znowu zarwę nockę :o

Gość Cesarzowa X
mam takie wnioski, wszyscy jesteśmy trochę tchórzami ...to chyba naturalne

Gość Cesarzowa X
:D

Gość Cesarzowa X
OK :D tylko czekałam kto zacznie :D swoją drogą temat w sumie bardzo trafiony :)

Gość karalaralu
Faceci kochaja kobiety wrazliwe, madre i na dokladke ladne. Mojego meza pierwsza zona byla piekna i miala cialo jak modelka, ale o niczym z nia nie mogl porozmawiac, bo interesowala ja tylko moda i wydawanie pieniedzy, nie byla zbyt madra. Ja moze nie wygladam jak modelka (mam ladna figure, ale jestem niska), ale jestem bardzo ladna i inteligenta, ze mna maz moze rozmawiac na kazdy temat i jestesmy ze soba juz wiele lat. Wiec to nie prawda, ze mezczyzni szukaja pieknych i glupisz, bo z takimi na codzien nie da sie wytrzymac.

Gość Cesarzowa X
Zanałam tu jednaego prawiczka i był bardzo do fajny chłopak, nie wiem czy jeszcze tu przesiaduje ale pozdrawiam mile :)

Gość Cesarzowa X
karalaralu, dokładnie:) czasem też sobie myslę, że może gdybym była naiwna to byłby mi łatwiej... za dużo ostanio czytam hehe

Gość rozprawiczarka
Też poznałam tu kiedyś fajnego prawiczka. :) Szkoda, że mieszka tak daleko. :(

Gość Cesarzowa X
ja nie powiem skąd był bo jeszcze mnie zdemaskuje ;) :D Swoja drogą nie wiem czemu tu jeszcze siedzę a jednak siedzę :D a jutro znowu bedzie niewyraźnie :o :D

Gość Cesarzowa X
To ruchaj dalej i niech Ci ziemia lekką będzie :p każdy ma w życiu inne priorytet a jeśli tobie dobrze z ruchniem i szczęśliwy? jesteś ... :D mozesz i wyruchać pół świata ....

Gość Cesarzowa X
Dziś jestem csarzowa jutro mogę być dojarka :D swoja drogą cignie mnie jakoś na wieś ostatnio :o :D

Gość Cesarzowa X
Odpadam Dobrego dnia wszystkim :)

Gość szczera_aż_do_bólu
widać,ze cię to boli,gdybym była facetem,to też wolałabym może niezbyt zdolną,ale za to uczciwą,kochającą i z zasadami moralnymi kobietę,od cwanej,zadufanej w sobie,silnej,chamskiej suki te tzw inteligentne i silne to podłe ,zimne suki,które dążą do celu po trupach i nie liczą się z nikim,kochają tylko siebie,więc po co im facet ????nie można mieć wszystkiego:P NIENAWIDZĘ TAKICH SUK I DOBRZE IM TAK,BO NIE ZASŁUGUJĄ NA MIŁOŚĆ :p

Gość niestety nie trzeba miec
faceci nie lubia czuc sie gorsi jesli facet sam nie jest bystry i madry to zle bedzie czul sie przy takiej kobiecie ja tam sie przy takich akurat czuje bardzo dobrze :classic_cool: 🖐️

Gość szczera_aż_do_bólu
ZNAM WIELE DZIEWCZYN,O KTÓRYCH WIELU PUSTAKÓW TAKICH JAK CI NA FORACH INTERNETOWYCH POWIEDZIAŁOBY,O TO GLUPIA BLONDYNKA,PEWNIE PUSZCZA SIĘ Z KAŻDYM,ALE SĄ ONE O WIELE FAJNIEJSZYMI OSOBAMI,Z KTÓRYMI PO PROSTU CHCE SIĘ ROZMAWIAĆ I PRZEBYWAĆ OD TYCH ,DLA KTÓRYCH NAJWAŻNIEJSZA JEST KARIERA,KTÓRE TYLKO ZATRUWAJĄ INNYM ŻYCIE JAKO SZEFOWE ITP :p DLATEGO JA NIKOGO NIE OCENIAM PO WYGLĄDZIE,CZY PARU MĄDRYCH,LUB TEŻ NIEZBYT MADRYCH ZDANIACH ,A LE PO TYM,JAK TRAKTUJA INNYCH LUDZIŚWIAT SCHODZI NA PSY WŁAŚNIE DZIĘKI TYM TZW INTELIGENTNYM I SILNYM,NIELICZĄCYMI SIĘ Z NIKIM:p

Gość szczera_aż_do_bólu
WSPÓŁCZEŚNI FACECI TO CYNICZNE,PUSTE PANTOFLARZE,NA KTÓRYCH NIE MOŻNA POLEGAĆ - WIDAĆ TO PO WASZYCH KOMENTARZACH,ZARZUCACIE KOBIETOM,ŻE NIE SĄ IDEALNE,A WAM TEŻ SPORO BRAKUJE DO IDEAŁU ŚMIEJECIE SIĘ NP Z BLONDYNEK PODCZAS GDY SAMI JESTEŚCIE PUSTYMI,PRYMITYWNYMI POZERAMI :p

W sumie nie znam faceta którego by moje nagminne poprawianie nie denerwowało...ale co ja poradzę, że nie lubię wymyślania faktów i statystyk na poczekaniu...o "poszłem" zamiast "poszedłem" nie wspomnę.

Gość tirli custorica
fawila, poszłem to w lewo a poszedłem - w prawo wyszłem to jestem w kiblu a wyszedłem - bądż za chwile w toalecie. mamy wolną umywalkie :-)

Gość fghgfjg
bardzo mądra kobieta jest super ale przemądrzała już nie.

Mądrość, Inteligencja i Siła od pokoleń były domeną mężczyzn. Czemu się więc dziwicie, że kobiety z takimi cechami są odbierane jako mało kobiece? Tylko facet z zapędami gejowskimi poleci na feministkę!

Gość o tej debilizm
faceci lecą stereotypem ze ładna nie może być mądra ,a że w mądrych jak autorka zauważyła się nie lubują ,to między innymi ów stereotyp wpływa na to że szukają pięknych

Gość o tej debilizm
a potem BUM , co ona taka pyskata :D

Samotny romantyk, a co ma wspólnego mądrość inteligencja i siła kobiety z byciem feministką? :P

Gość gosc84
Nie zawsze tak jest. Ja raczej zauważyłem taką tendencje, ze rzeczywiście ładne, mądre i ambitne wybierają sobie na partnerów niewykształconych tłumków i obiboków.

Gość frergcds
Inteligentna kobieta działa, a nie wymądrza się ..

gosc84 Nie zawsze tak jest. Ja raczej zauważyłem taką tendencje, ze rzeczywiście ładne, mądre i ambitne wybierają sobie na partnerów niewykształconych tłumków i obiboków. xxx widoocznie nie muszą miec w domu bankomatu :classic_cool:

schematy, schematy, schematy ....tylko niepewni siebie faceci wybierają, jak to ktoś to napisał plastikowe pustaki. Ponieważ tylko przy nich mogą się jakoś dowartościować. Faceci znający swoją wartość wolą partnerki z którymi mogą o wszystkim porozmawiać ....ale to tylko wtedy kiedy ktoś w sposób odpowiedzialny dokonuje wyboru :) w momencie kiedy ktoś się kimś zauroczy to zalew endorfin powoduje, że praktycznie nie widzimy kim tak na prawdę dana osoba jest, widzimy w sumie własną jej kreację... z czasem kiedy różowe okulary endorfin spadają zaczynają się schody bo okazuje się że nie ma czasem o czym z tym kimś porozmawiać (dotąd jakoś to nie przeszkadzało). Faktem jest, że zainteresowanie wzbudzają kobiety potocznie mówiąc ładne, to uroda przyciąga uwagę faceta i dopiero bliższe poznanie powoduje czy są szanse na coś więcej czy nie bo nie każdy potrafi być z kimś tylko ładnym :) Coraz częściej okazuje się że internet zwiększa szanse tych "mniej ładnych" bo ludzie najpierw poznają kim są a dopiero później jak wyglądają :) Poza tym nie zapominajmy że jest całkiem sporo facetów, którzy wolą inteligentne i przedsiębiorcze kobiety bo sami tacy nie są i czują się lepiej u boku takich kobiet, nie wszyscy mają przerośnięte Ego :)

mat a ostatnio czytałam że uznawałes iż nad miłoscią i emocjami nie da sie zapanowac:P :D złpalam Cię:D

hahahah wcale nie, przecież napisałem że w pierwszej fazie endorfinowego zalewu nad niczym się nie panuje, to w końcu emocje :) nie przeczę że są ludzie którzy potrafią nad emocjami panować a Tobie tego gratulowałem nawet :)