Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalala2

mój były chłopak umiera

Polecane posty

Gość ulalala2
Wiem że picie alkoholu to najgorsze co może robić ale On jest załamany ma tylko siostrę jemu wszyscy umarli, mama na raka tata na serce wychowywała Go babcia a teraz jeszcze to, życie jest okrutne czy na prawdę może nie przeżyć operacji??

Gość do Uli2
W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie Poszukaj w necie "Cud terapii Gersona", ludzie tą terapią usuwali raka. Wkleiłbym link, ale coś nie działa z winy serwera. Metoda polega na piciu surowych- świeżych soków owocowo-warzywnych i lewatywie z kawy w celu oczyszczenia organizmu z toksycznych/rakotwórczych metabolitów. Powodzenia i głowa do góry, bo przecież to nie twoja wina🌼 Dla podtrzymania na duchu niech medytuje, masz tu link: http://zdrowieiuroda.blox.pl/2011/02/Metody-na-stres-jak-radzic-sobie-ze-stresem.html Podaj adres mailowy, to Ci prześlę inny link dla Ciebie.

Gość pewnie,ze operacji moze
nie przezyc tak samo i chemi,ale masz doany link do filmu mozna go jeszcze uratowac i bedziecie zyc długo i szczesliwie rak da sie wyleczyc,tylko uciekajcie z tego szpitala i ogladajcie filmik i stosujcie co tam pokazane,niech je tez duzo wit B 17 to działa jak wit C na szkorbut,choroba sie cofa,tu macie kolejny filmik http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&feature=related

Gość Jak to nie działa link??
do filmu z terapią Gersona ,działa link,ja przeciez podałem juz dwa razy i ten z Wit B 17 tez

Gość no to masz link
Przepraszamy, ale ten film wideo może być niedostępny. Jeśli ten film został niedawno przesłany, może być jeszcze przetwarzany. Jeśli ten film wideo należy do Ciebie, możesz sprawdzić jego stan. Aby zobaczyć więcej filmów, odwiedź naszą stronę główną. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ No i co? Taki komunikat wyskakuje zamiast filmu.

Gość blablabla ....
Łatwo jest Wam pisać gdy to nie Was dotyka problem raka. Trochę to inaczej wygląda z perspektywy chorego i emocji jakie odczuwa. Strach jest chyba najgorszy. Słyszałam o tej diecie, sama jej nie stosowałam. Miałam zaleconą podobną, wprawdzie nie raka a na zatrucie organizmu, ale podziałała rewelacyjnie. Może nie zaryzykowałabym rezygnacji z chemii ale dołączenie do chemii terapii Gersona nie zaszkodzi. Autorko, spróbuj mu pomóc jeśli chcesz ale musisz mieć świadomość w co tak naprawdę się pakujesz. Jak trudne stawiasz przed sobą zadanie. Podołasz mu? Czy uciekniesz bo psychicznie nie wytrzymasz. Nie namawiam Cię byś chłopakowi nie pomagała, pytam tylko masz świadomość co Cię czeka i czy temu podołasz. A jeśli tak, to życzę Ci dużo siły i wytrzymałości bo będziesz tego potrzebować. Pozdrawiam

Gość No to kliknij na moję linki
a zobaczysz czy nie zadziałą???wiem Twój link nie działa,bo podałeś bezposrednio na Yutu,a ja podałem do stronki kliknij to zobaczysz??? http://www.gerson.yoyo.pl/film.html

Gość nie łatwo nie łątwo
Blalala,tylko trzeba pomysleć zrozumiec i łatwiej jest podjac decyzje co do stosowania czegos zdrowego majacego sens i przeciez poparte to jest na badaniach i obserwacji wielotniej,niz branie trucizny i wystarczy tez poobserwowac jak schodza ludzie po tych drakonskich terapiach lekarzy do 5 l praktycznie 90%ludzi umiera

Gość blablabla ....
Człowiek chory, w stresie nie myśli logicznie, trudno się rozmawia z takimi ludźmi, jeszcze trudniej natchnąć nadzieją. Miałeś/aś w ogóle kontakt z chorym na raka, że tak piszesz? To nie jest takie proste gdy na szali składasz swoje życie z doświadczeniem lekarzy i terapią, której lekarze nie popierają i nie zalecają. Oczywiście, można zarzucić lekarzom, że mają w tym interes, że koncerny farmaceutyczne mają w tym interes. Ale to jest Twoje życie. Położysz je na tej szali? Bo ja nie pisałabym z taką pewnością. Skorzystałam z niekonwencjonalnej metody leczenia w sytuacji gdy medycyna konwencjonalna nie była w stanie mi pomóc i jestem zachwycona rezultatem ale ja szukałam pomocy widząc, że medycyna konwencjonalna nie działa, a lekarz nie ma bladego pojęcia co robić.

Gość tak widziałem ludzi z nowotwor
Je nie wierze lekarzom i wiem,ze oni nie maja zielonego pojecia na temat leczenia raka, i maja swój w tym interes zreszta to juz chyba wiedza wszyscy,kłamswo ze Świńska grypa,zamieszana Miedzynarodowa światowa organizajca zdrowia usmiercenie wielu ludzi ,to klaswo jest jakby uwienczenie tego czym dzis sa lekarze,sa poprostu dystrybutorami firm farmaceutycznych ja na milion procent nie zastosowałbym chemi ani niczego od nich,od kłamców nie chce niczego ale za to natura to jest to,zreszta wiele jest materiałów na necie a w zyciu to tylko sie potwierdza,dlatego najskuteczniejsza metoda jest połączenie psychoterapii i terapi Gersona ,ze o Wit B 17 juz nie wspomne:)

Gość blablabla ....
A ja nie jestem tak radykalna. Czasem, niestety trzeba jednak coś wyciąć z organizmu i tu wchodzi lekarz. Ale tak, jak już napisałam o terapii Gersona czytałam i wiem że jest skuteczna. O wit. B17 nie słyszałam ale chętnie poczytam. Uważam, że należy być otwartym na nową wiedzę.

Gość ulalala2
dziękuję Wam Kochani w domu wszystko przeczytam i obejrzę, teraz jestem w pracy. Dzwoniłam do Niego przed chwilą i mówił że dzwonił do niego lekarz że trzeba powtórzyć badania także jest nadzieja że być może nie jest najgorzej, OBY! Wiem jak wygląda człowiek umierający na raka, miałam kontakt z tymi ludźmi ale to zwykle był ktoś dalszy, a On mimo iz nie jesteśmy już razem nadal w jakiś sposób, po przyjacielsku jest mi bliski tylko... ciągle w głowie mam pytanie ile czasu Mu pozostało?chociaż muszę wierzyć ze bardzo dużo.

Gość mamaKrysia
Czytałam o tej terapii, nie neguję, że są osoby, którym to pomogło ... ale z tego co piszą nikt natychmiast nie pozbył się choroby, leczenie trwało jakiś czas, a nawet 3 lata a niestety większość raków czy nowotworów objawia się bardzo późno bądź ma bardzo gwałtowny przebieg i tu już nie ma czasu, ja też myślałam, że rak (a właściwie komórki rakowe) to powoli się rozwijają, wyniki są kiepskie, jakoś człowiek narzeka, że coś mu dokucza, niestety życie pokazało mi co innego - moje dziecko zachorowało na bardzo złośliwą odmianę chłoniaka, czas przeżycia do 6 tyg. (zdarzają się też takie białaczki), zdiagnozowany w 3 tyg. choroby (zajęty już cały brzuch przez nowotwór, przerzut do wątroby), karetką wieźli nas natychmiast do Kliniki, od razu bardzo mocna chemia i czekanie czy jest jakaś odpowiedź, Bóg dał że była ... po 5 m-cach dziecko wypisane do domu jako "zdrowe", teraz cały czas kontrole

Gość ulalala2
mamaKrysia najgorsze macie już za sobą na szczęście co czeka Rafała ? widzę że nawet lekarze dokładnie jeszcze nie zdiagnozowali ale chyba nie jest dobrze, niestety guz jest w wątrobie tyle wiem na pewno

Gość dlaczego nawet lekarze
przeciez lekarze to żadne autorytety,to banda oszustów wiec powiezac im zdrowie jest co najmniej niebezpieczne

Gość Ale 3 lata to pełne leczenie
Natomiest efekty lecznicze sa juz widoczne po kilka dniach stosowania terapii Gersona,włąsnie,ze przy raku nie ma czasu i system immunologiczny trzeba wzmacniac do walki z choroba a nie go osłabiac jak to jest przy chemioterapii,sa to zupełnie rozchodzace sie drogi,dlatego chemia zabija a teramia Gersona leczy i to trwale bo oczyszcza organizm,a chemia odwrotnie zatoksycznia jeszcze bardziej wiec organizm ma gorzej pokonac chorobe

Gość mamaKrysia
nie chcę tu wchodzić w sferę medyczną, ale organizm walczy z chorobami dzięki produkcji krwinek białych - głównie neutrocyty, limfocyty ... a co ma zrobić, gdy one też są chore ?? czym ma walczyć?? a jeśli chodzi o chemię to w przypadku Twojego przyjaciela, może nie będzie musiał mieć wlewów czy tabletek, coraz częściej chemia podawana jest to zajętego organu plus naświetlania np. w Gdańsku przy niewielkich zmianach tak robią,

Gość No włąsnie walczy
dzieki krwinkom białym,a skoro one sa chore to nie wolno ich jeszcze dobijac chemia obejrzyj sobie prosze ten film dokłądnie tam jest wszystko wytłumaczone

Gość Dla Krysi
same kontrole to za mało, musisz dbać o zdrowy tryb życia dziecka, by choroba się nie powtórzyła. W poniższych linkach masz holistyczne spojrzenie na zdrowie: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Czy gotowane pożywienie jest dla nas dobre? W naturalnym środowisku wszystkie zwierzęta jedzą żywy pokarm, taki jakiego dostarcza im natura. Tylko ludzie gotują pożywienie i tylko ludzie cierpią na szeroko rozpowszechnione choroby i dolegliwości. Te osoby, które odżywiają się głównie żywym pożywieniem, są bardziej czujne, myślą jaśniej i bardziej logicznie i stają się bardziej aktywne. A co najbardziej istotne, osoby odżywiające się żywym pożywieniem stają się rzeczywiście wolne od chorób! Gotowanie jest procesem niszczenia żywności i to już od momentu, gdy zostanie ona poddana obróbce technicznej. Długo zanim żywność obróci się w proch, jej wartość zostanie całkowicie zniszczona. więcej informacji: http://www.surawka.republika.pl/ dieta surowa http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4107531&start=0

Gość no też
ale tutaj wszyscy krązą wokól jednego czyli terapii Gersona

Gość do "no też"
widzę, że jesteś zwolenniczką skalpela, chemii i radioterapii, więc skoro nie wierzysz w terapię Gersona, to po ch*j tu zaglądasz? Skoroś taka "mondra", to podaj swoje metody, a jeśli ich nie masz, to nie wydziwiaj!

Gość Do no też
niezbyt dobrze śledzisz posty, gdyż są tam równie ważne, jak met. Gersona, informacje chociażby dotyczące kontrolowanego wysiłku fizycznego przyspieszającego matabolizm, higieny, medytacji etc.

Gość Ja mam na mysli
ostanie watki,a nie to co było jakis czas temu,te inne metody tez znam i wiele innych jeszcze,ja tylko obserwuje jaka jest wiedza tych ludków co tu wchodza:)

Gość nie no medytacja
jest tez dobra jak i hipnoza czy inne metody wschodu,praca na czakranach,rytuały Tybetanskie i wiele innych człowiek to nie tylko fizyka,ale i dusza i psychika ,kto wie czy nie wazniejsza,Nie mozna uleczyc ciała gdy dusza choruje,wiesz Max??

Gość a co chcecie od
no tez???No tez jest za medycyna naturalna a nie jakimis drakonskimi metodami typu trucizny,

Gość Nie ma tak dobrze Max
hehe,wszystko w człowieku jest spojne,tak dusza jak i ciało sa ze soba scisle powiazane i leczenie duszy ma zawsze odzwierciedlenie w ciele,kazdy ma choroby psychiczno somatyczne o tym mozesz sie dowiedziec z wielu ciekawych pozycji wiec nie kombinuj ,bo to juz jest naciaganie prawdy:)hehehot i kombinator jaki:)

Gość phiiiii
a mnie rozwala, że nie wierzycie lekarzom a wierzycie jakimś bioenergoterapeutom czy innym znachorom, przecież i ci i ci to ludzi. Ok lekarze się nie znają a jakiś koleś z internetu to się zna? Gdzie logika. A zwierzaki też mają nowotwory. A krowy jedzą trawę i trawią celulozę to tak odnośnie tego, że zwierzęta nie gotują jedzenia.