Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samiusieńka

Mąż,dzieci i prawidziwa miłość

Polecane posty

Gość Samiusieńka

Wyszłam za mąż z wyrachowania. Mąż mnie kocha do szaleństwa a ja kocham innego. Jest mi ciężko bo żal mi mojego mężą a on nie chce żebym odchodziła. A ja szaleje zze złości. I jest człowiek którego kocham i który mnie kocha.

Gość niunia2210
To po co wychodzilaś za niego?

Gość gusKZb
napisala ze z wyrachowania pizdo:D

Gość takie tam duperele
Tak się kończy wyrachowanie i krzywdzenie innych :)

pewnie jak wielu tutaj jest już jej lepiej ,bo mogła sie wygadać

Gość szczęsliwy z pcimia dolnego
"Wyszłam za mąż z wyrachowania. Mąż mnie kocha do szaleństwa a ja kocham innego" - dosyć często spotykane POPIERDOLENIE W GŁOWIE. Ale nie zasłaniaj się SERCEM. Powinnaś się LECZYĆ!!!! "A ja szaleje zze złości" - nie rozumiem skąd ZŁOŚĆ???? Masz dokładnie to co CHCESZ!!!! Powinnaś się cieszyć....

Gość Samiusieńka
nie mam tego co chciałam. mąż i dzieci to jednak zobowiązanie. Wspólny dom wspólne pieniadze. Cięzko chociazby ze względu na dzieci zerwać wszystko jednym ruchem. A złość na samą siebie że to wszystko tak sie potoczyło.

Gość Samiusieńka
niunia tez masz rację. Złość bo kocham innego a na razie nie mogę z nim być.

A co na taką sytuację mówi Ten Którego Ty Kochasz?

Gość ninnnna444444
Samiusienka , opisz swoja historie? jak dlugo jestes mezatka i czy chodzilo o pieniadze bo ten kogo kochasz jest biedny i tak naprawde czy pewna jestes ze wolisz tamtego i bylabys z nim szczesliwsza?Bo czasami tylko moze sie tak wydawac

Gość Twój mąż o tym wie
?

Gość ninnnna444444
Samiusienka , opisz swoja historie? jak dlugo jestes mezatka i czy chodzilo o pieniadze bo ten kogo kochasz jest biedny i tak naprawde czy pewna jestes ze wolisz tamtego i bylabys z nim szczesliwsza?Bo czasami tylko moze sie tak wydawac

Gość annnetttkaaa74

Samiusieńka, ależ masz WYSOKIE (chociaż niczym, nie uzasadnione), mniemanie o sobie. Takich samiusieńkich cipuszek, co to mają dzieci, kochajacego męża i które PIERDOLĄ GŁUPOTY pt "jest człowiek którego kocham i który mnie kocha" mówiąc o kimś OBCYM, jest na pęczki. NIE JESTEŚ WYJĄTKOWA! Ale jeżeli poczujesz się przez to dowartościowana, to napiszę: Jesteś WYJĄTKOWA, chociaż WYJATKOWO nie jedyna. GŁUPOTY NIE SIEJĄ!!!!! To są SAMOSIEJKI!!!!!!

niunia1022, nie wiem ile masz lat i co w głowie, ale nie mam watpliwosci, że jestes NIUNIA! "Złość bo kocha innego i znim by chciała pewnie być..." - każda NIUNIA chciałaby mieć to na co jej NIE STAC. Bo nie staje ROZUMU.

Takich samiusieńkich cipuszek,(...), jest na pęczki. Madri zawsze czulam ze Twoją pasją jest ogrodnictwo :)

Gość fdghjsdfghjsdfghj
no napisz opowiedz wiecej- jak to sie stalo

"NIE JESTEŚ WYJĄTKOWA!" Przeczucie czy jakaś empiria raczej? Bo po jednym poście pisać tak kategorycznie to musi być mocne przekonanie.

"dużo jest osób w podobnej sytuacji, zastanawiam się czy to świat tak zwariował " - dlaczego wszystkie NIUNIE szukają przyczyny własnej głupoty w ŚWIECIE. Przecież chyba masz LUSTRO?

"po jednym poście pisać tak kategorycznie to musi być mocne przekonanie" - masz rację. Są sprawy, które trudno ROZSZYFRAOWAĆ. Ale też są NIUNIE, których konstrukcja jest prostsza od cepa. Wystarczą PODSTAWOWE informacje... Czasem decyduje o tym jedna obecność na WŁAŚCIWEJ lekcji FIZYKI.....

Gość karakarakarakara
a ja wyjde za maz nie z wyrachowania ale dlatego ze tak wypada, ze jestesmy juz dlugo razem, ze nie moge go zostawiac choc poznałam innego faceta i wcale nie mam ochoty sie hajtać

Hmm... Mądri, mimo wszystko jednak ludzie zasługują na szacunek. Nawet te, kobiety które określasz terminem "Niunie". Nie wiesz nic na temat Autorki, snujesz domysły na podstawie nie wiem czego i jeszcze ją obrażasz.

"ty spójrz w lustro bo coś mózg ci wyjada" Różnica między Tobą a mną polega na tym, że jeżeli ktoś/coś mi wyjada to próbuję się dowiedzieć KTO CO MI WYJADA. A Ty USPRAWIEDLIWIASZ to coś SWOJĄ NIUNIOWATOŚCIĄ.

Gość antywyrachowanie..
Skrzywdziłąs swojego męża bo wyszłaś za niego nie kochając go teraz CI się to wraca.. i tyle w temacie, krzywda zawsze wraca tak samo jak dobro..

broom, "Mądri, mimo wszystko jednak ludzie zasługują na szacunek". MASZ RACJĘ. Ale nie dziw się, że NIE POTRAFIĘ SZANOWAĆ osób, które NIE SZANUJĄ SIEBIE SAME. I W DODATKU DRWIĄ SOBIE Z INNYCH. Jeżeli NIUNIA-Samiusieńka pisze "Wyszłam za mąż z wyrachowania. Mąż mnie kocha do szaleństwa a ja kocham innego" to nie umiem się zdobyć na SZACUNEK!

Madri mam nadzieje ze nie pracujesz bezposrednio z ludzmi :) z taka empatią to mogloby byc szkodliwe