Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasdrty

x-factor oglądacie?-wasza ocena programu

Polecane posty

Gość wasdrty

Ja oglądam,dużo osób ładnie śpiewa lepiej od naszych "celebrytów".A co do jury to ta Maja nie profesjonalnie ocenia jeżeli mozna nazwać ocenianiem "Nie","Tak","Niestety","Nie ma o czym gadac","Miałam ciarki" a gdzie ten profesjonalizm?Jest surowa ale nie obiektywna jeżeli ktoś czasem zaśpiewa bardzo profesjonalnie i pozostałe jury zgodzi się żeby przeszła dalej to ona i tak"Nie".Choć nie lubie wojewódzkiego to on i tak chyba najsprawiedliwiej ocenia,Moził chociaż jest zabawny.

Gość wasdrty
Ciekawe co ty oglądasz skoro taki mądry chyba discovery i animal planet.

Gość gamera
obejrzałem jeden odcinek. g straszne. nie wspominając , że takich programów było już do zarzygania. a z discovery to bym uważał, też im się bajki zdarzają.

Gość wasdrty
Było ale bardzo dawno.Polskie stacje zaserwowały nam ostatnio programy z celebrytami: Taniec z gwiazdami,Gwiazdy tańczą na lodzie,Jak Oni śpiewają,Bitwa na głosy to także program z udziałem gwiazd.Brakowało w TV tego profesjonalizmu bo każdy wie jak nasze gwiazdy maja talent,chyba poprzez łóżka dostaja sie do tej telewizji.

Gość wasdrty
a ten program to nic innego niż idol a brakowało nam czegoś takiego

Gość werontika
program bardzo cienki doprawiają szoł żeby sie trzymał jako tako ale ogólnie KUPA

Gość wasdrty
ty powyżej też chyba oglądasz discovery i bardzo fajny zasób słów posiadasz "ale ogólnie to kupa"

Gość gamera
jest teraz masa takich programów, jest coś na polsacie, zapomniałem nazwy, niedawno był mam talent...jedyna fajna osoba która była w tym programie to tej spedalony koleś co śpiewał Niemena. a tak to same durne wyjce.

Gość obejrzałam jeden odcinek
to taka kolejna wersja idola. wygra ktoś ten program, nagra jakiś słaby singiel i bardzo szybko wróci do swojego Pcimia Dolnego, albo, co bardziej prawdopodobne, zostanie kolejnym celebrytą znanym z tego, że wystąpił w X-Factor. Mozil wcale nie jest zabawny, tylko mega wkurwiający, nawet się wysłowić nie umie, co to za burak w ogóle. Kuba trochę dorósł w swoich komentarzach, a Maja, hmm, nie mam zdania, ale na kolana mnie nie powaliła

Gość gamera
wasdrty - bo to jest kupa. btw masz jakiś uraz do discovery ,czy jak?

Gość znajdz se madralo
ja ogladam, posmiac sie mozna :D

Gość znajdz se madralo
Mozila malo co rozumiem hahah on tak smiesznie mowi po polsku, trzeba sie dobrze wsluchac Kuba - jak zwykle jedzie po ludziach, ale tez ma dobre wstawki na plus Maja - no coz, jeszcze duzo musi sie nauczyc I milej sie na pewno patrzy na Kuzniara niz patrzyloby sie na Weglarczyka brrrrrr

Gość znajdz se madralo
Mozila malo co rozumiem hahah on tak smiesznie mowi po polsku, trzeba sie dobrze wsluchac Kuba - jak zwykle jedzie po ludziach, ale tez ma dobre wstawki na plus Maja - no coz, jeszcze duzo musi sie nauczyc I milej sie na pewno patrzy na Kuzniara niz patrzyloby sie na Weglarczyka brrrrrr