Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilia2905

Spacerówka...

Polecane posty

Gość fanka maclarenow
kluska serowa ja to zaluje ze nie kupilam dla dziecka od razu maclarena techno xlr z kokonem dla noworodka i fotelikiem recaro. bombowa sprawa starcza od urodzenia do 4 roku zycia. ja tez mieszkam w miescie gdzie nie ma wertepow i nierownisci wiec maclaren sie sprawdza. wiesz to jest tylko wozek i az wozek, bo chodzi o wygode i dla dziecka i dla matki. jakby ktos policzyl ile matki wydaja na te xlandery i inne maxi cosi a potem jeszcze na parasolke to naprawde porzadny maclaren wychodzi o polowe taniej. nie wiem czemu w Polsce maclareny to taki luksus, wiele z moich znajomych twierdzi ze TAKIEGO drogiego wozka to by nie kupily bo wykosztowaly sie juz na wozek z gondola i woza potem takie 4 latki w tych wielkich kolubrynach a same ledwo sapia bo upchaj tu czlowieku 15 kg w 10 kg wozku + zakupy w koszyku. masakra.

kurka wodna ja az tak wtedy nie sledzilam tego ale jak piszesz ze jest maclaren w ktorego mozna wpiac fotelik i z kokonem to to jest dokladnie co ja bym teraz kupila. zaluje ze jak kupowalam swoj 2w1 to nie szukalam takiego rozwiazania bo to dokladnie to co by sie u mnie sprawdzilo w 100% tez nie wiem czemu ten wozek w pl jest tak drogi ale zauwaz ze wszystko dla dzieci jest w pl drogie :( a jeszcze jedna sprawa ze zalezy gdzie kto mieszka bo sama wiesz ze na tereny lesne, wiejskie drozki itp. maclaren raczej sie nie sprawdzi. wtedy lepiej zainwestowac w dobra spacerowke z duzymi kolami i w jakas taniutka parasolke do samochodu na zakupy.

Gość 1234er
ja mam tę spacerówkę jest nawet ok

Ja mam Maclarena XLr i jest super;fakt swoje kosztuje,ale wg mnie warto;jest solidny,oparcie można rozłożyć na płasko,ma fajny śpiworek i no i wygląd,ale to kwestia gustu;ja mieszkam na wsi i po śniegu nie prowadzi się dobrze,używałam wózka wielofunkcyjnego z dużymi kołami,no ale coś za coś;napewno ten wózek wykorzystam dla drugiego dziecka,które jest w planach,no i możliwość wpięcia fotelika też jest dużym plusem:)

Gość Kamilia2905
ale to nie chodzi o kasę, bo jeżeli o to chodzi to stać mnie, spokojnie. Tylko ten design jakoś mnie nie przekonuje, ale skoro mówicie, że naprawdę warto, to może faktycznie poszukam takiego... a możecie coś więcej o tym wózku? Jaki model?

Gość muszę kupić spacerówkę
Kamilia2905 mnie też się nie podobają te wózki:( Potrzebuję spacerówkę z większymi kółkami a nie takimi małymi. Mamy co polecacie?

Gość Kamilia2905
Ja właśnie potrzebuje taka mała i lekko ale zrazem wygodną dla dziecka... i tak wpadły mi w oko te baby design.. Może ma któraś z was taką? Czy faktycznie jest to taki "badziew"??

ja używałam wózka wielofunkcyjnego, ale i tak kupiłam spacerówkę, bo jest lżejsza i miesci się bez problemu w samochodzie , pomimo że mam duze auto ale czasem trzeba zakupy zrobić albo jeszcze wziąć mały rower dla córki, mam spacerówkę CHICCO http://superbobo.pl/CHICCO_WOZEK_dla_dzieci_MULTIWAY_CT_04_Astral-2503.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-03&utm_content=2503#nclid=13ed73c232d7c0f854c83ad11b02a725

nie jest za bardzo ciężka, kółka na dosyć duże i sprawne, używam jej już ponad rok i nic się nie dzieje, nawet z kolorem, dobrze się ją czyści, ma dodatkowo osłonę z materiału i mocną folie przeciwdeszczową, często malucha osłaniałam w zimę jak wiał mocny wiatr

Gość Kamilia2905
Ta chicco jest też całkiem ładna. A powiedz jak z regulacja oparcia?

Gość Kamilia2905
Tak czytam opis i ona dość ciężka jest... 8 kg...

Gość misia1111111111111111111111
WÓZEK BABY DESIGN PONY POSZUKAJ SOBIE TEGO NA ALEGRO ja mam taki i jest naprawdę ok koła nie są duże ani małe a na rączce jest podstawka do cherbatki,jest wygodny nie jest ciężki i można całkiem na płaski rozłożyć do spania. cena ok 330

Gość Kamilia2905
kurcze, fajny, ale też wydaje mi się ciężki, no właśnie wydaje mi się? Piszą, że waży 8,5 kg. ja mieszkam na 3 pietrze. bez windy. A jak wy sobie radzicie? Faktycznie te 8 kg to duzo, czy może ja juz przesadzam? Ten model Pony ładnie się prezentuje.. :) Jak rozumiem, Ty taki masz, tak? Jestes zadowolona?

ja mam taki: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-espiro-magic-4-hit-wiosna-2011-i1520510796.html Napisane, ze wazy ponad kg. Ja zlozonego znosze spokojnie w jednej rece z 3pietra (tez bez windy), a za druga reke trzymam malego. Dokladnie to mam espro magic 3 (z 3kolami, a tu jest z 4), ale identycznie wyglada. Wiec 8 kg to raczej nie tragedia. Zalezy jak sie sklada itp. Najlepiej w sklepie poogladac wozki i wtedy wybrac

Gość moze ktos jeszcze
poleci jakies inne spacerowki albo powie cos wiecej o tych juz podanych

Ja miałam BABY DESIGN TRAVEL ,BABY DESIGN BUNNY+ i obydwa były super.Lekkie zwrotne i naprawde fajne.Chociaż BUNNY lżejszy i łatwiejszy w prowadzeniu.Minus w BUNNY + brak podnoszonego podnóżka ale córeczka nie narzekała nawet jak zasypiała-i najnowszy model ma podnoszony podnóżek-także polecam w 100% Jeździłam chrześnika QUINNY ZAPP -em i też rewelacja,leciutki skrętny i łatwy w prowadzeniu.Minus nie rozkładane oparcie i nie podnoszony podnóżek. Nie polecam natomiast IMPLAST VIBE-tragedia jak dla mnie.Koła nie chciały skręcać,hamulce hamować,sprzedałam go po 3 tygodniach

I ja jestem fanka Maclarenow, chcialam kupic ale w efekcie jako ze duzo latamy balam sie ze mi go na lotnisku 'zeszmaca' i kupilam 'podrobe' Chicco taka; http://www.amazon.com/Chicco-Ct0-6-Lightweight-Stroller-Topazio/dp/B001OM3YL0 Ten wozek tez jest swietny, latwo sie sklada, leciutki, daje rade na wertepach, trawie itp Ale autorko jesli masz fundusze to moze sie skusisz na Mac;arena? Zebym to ja wczesniej wiedziala o ich istnieniu to bym kupila byle co zamiast travel system gracco (MASAKRA!) Malo tego wiekszosc Maclarenow da rade rozlozyc na plasko calkowicie wiec jak ktos mieszka w cieplym klimacie albo rodzi na lato to spokojnie mozna wozic w nich dzieci od ur. Chyba jeden model tez ma opcje ze sie rozklada na plasko i wklada 'gondole'. Mam nadzieje ze jak kiedys znowu bede w ciazy to bede miec termin na lato, kupie porzadnego Maclerana jednego na cale dziecinstwo.

Gość a myslalas o x landerze
?????? ja mam model xs jest super lekki, ma wieksze kola niz mcl dobry jakosciowo i nie az tak drogi

Gość Kamilia2905
Hej, w sobotę stałam się posiadaczka właśnie Maclarena:) Byłam w sklepie, pooglądałam sobie wszystkie wózki, w tym Baby design i faktycznie jakość materiałów, waga, no nie do porównania!! Miałyście racje! I już nawet design Maclarena mi nie przeszkadza:0 Dziś pierwszy spacer, mam nadzieje, że się sprawdzi!!

Gość Ma.12
Jestem przed wyborem i zakupem spacerówki-tylko nie mam pojęcia jaką wybrac.dodam,ze nie może być zbyt droga. Może któraś z mam zakupiła tanią i dobra spacerówkę i moze polecic.

ja tez szukam dobrej spacerowki.dziecko ma prawie 8 msc.zalezy mi na dobrych kolkach.takich ktore nie rozjezdzaja sie na wszystkie strony i przy pchaniu np 1 reka jada wszedzie tylko nie do przodu,acha i nie staja ''okoniem w sklepie''

Gość babkazjajem
a ja szukałam lekkiej spacerówki ale i bezpiecznej. Piszecie o cenie...ja już ani się nie natne na promocje, ani na tanie wózki czy używane.Przeszłam juz kilka reklamacji bo gubiłam kółka na drodze, odpadał mi daszek w gondoli. Przy drugim dziecku kupiłam wózek nowy, taki jak chciałam firmy Jane wózek Nomad.Leciutki, pakowny kosz, kółeczka super się trzymają podwozia.

Gość ooolinkaaa
i dobrze wybrałaś, ja jestem fanka wżóków JANE, porzadna hiszpańska jakośc , mam od nich wózeczek i nic mi nie odpadało ani nic nie musiałam reklamować , powinnas byc zadowolona do końca ;D