Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia miminka86

struj galowy- czyli jaki??? mamusie pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bababasaa
Ojeju, nie mam nic do Ciebie, ale naprawdę robisz dużo błędów, może pomyśl nad jakimś kursem ortografii czy poucz się sama z książek, bo to może denerwować, jak będziesz coś gdziekolwiek pisać, choćby jakieś pismo urzędowe.

Gość bababasaa
To, co napisałaś,o stroju dla córki, wszystko będzie pasować, i ta marynareczka i biała tunika np. plus legginsy, powodzenia i pomyśl o tej nauce ortografii

Gość mamusia miminka86
bababasaa- jestes bardzo mila kobietom ,dzieki za po rady. pisma do urzendu pisze mi brat(jest studenetem) . Musze juz isc robic obiad i inne pozatki sorki

Gość ifilru
nie podrzywy a podSZywy :D bój się boga dziecko :D

Gość ifilru
nie nurzendu a urzędu złóż de mnie kondolencję dla dzieciaka że ma tak głupią matkę :D

Gość hjtnhj
pozatki - PORZĄDKI! ty choć jedną klasę zdałaś?

Strój galowy dla 7-latki: biała bluzeczka, białe rajstopki, ciemna spódniczka (czerń, granat, szarość).

Gość efwrav
dziecko ty najpierw sie naucz pisac a potem bierz się za wychowanie dzieciaków tępaku !

Gość sądzę, że to kwestia indywidua
stój galowy w ostatnich ;latach nie jest tak skodyfikowany jak dawniej. Jak dziecko przyjdzie w beżowym komplecie, to nikt nie będzie się czepiał. Naczelna zasada to, że ma być odświetnie. Odpadają wiec elementy sportowe, codzienne. Odpuścić należy sobie równiez krzykliwe kolory_ wskazana jest czerń, biel, szarość. Każde dziecko powinno mieć w szafie białą bluzkę koszulową i czarną spódnicę. Tak samo dorosła kobieta powinna mieć minimum jedną czarną/granatową spódnicę czy spodnie. Osobiście nie lubię rozluźnienia w pojęciu stroju galowego. Jak obserwuje te dzieciaki w tunikach, to ręce mi opadają. Jasna tuniczka jest fajna na lato, ale może już nie zakładajmy jej wszędzie. Jesli chdozi o obuwie to dzieciaki i tak, w tym wypadku, będę biegać w obuwiu zmiennym, wątpię by po szkole pozwolono im chodzić w lakierkach. Dziwi mnie mama która bojuje z dyrekcją o nieszczęsne buty dla chłopców. I co na początku i końcu roku szkolnego wychowawca chodzi i spisuje kto jakie ma buty? Poza tymi sytuacjami dzieciom nie wolno wchodzić na teren szkoły bez mziany obuwia.

Gość =roksanaaaaa
debilka wpadła jak miała 17 lat bo bzykała sie na prawo i lewo to co sie dziwicie że pisac po polsku nie umie. Pilnuj córki żeby nie poszła w twoje slady bo debili w Polsce mamy juz za dużo !

strój galowy to kolory właśnie biały , czarny , granatowy , nie może być beż bo to to samo jakbyś ubrała małej czerwoną sukieneczkę i rajstopki no to też strój odświętny, powinna być czarna/granatowa spódniczka , biała bluzka

chcialam pwiedziec ze od 11:52 to juz sa PODSZYWY. poszlam gotowac obiad a widze ze dyskusja tutaj nadal wre. a wiec czy moze byc ten bez czy nie? co do mojej ortografji to prosze juz sobie darowac te nie mile uwagi. sa osoby ktorym jest trudno zapamietac co i jak sie pisze. czy to jest was az tak trdune do zrozumienia?!?!?!?! poza tym to trzeba znac ortografie zeby zostac matka? tak, jak juz ktos tutaj skrupolatnie obliczyl ,zaszlam wciaze jak bylam bardzo mloda- glupia bld, wpatka, ale czasu juz nie wroce i kocham moja coreczke nad zycie i zreszta jej ojca mojego meza tez! prosze pisac na temat- tematem jest struj galowy i czy moze byc ten bezowy komplecik a NIe moja znajomosc ortografi.

Gość hffh
miejmy nadzieję że to samo powiesz swojemu dziecku gdy przyjdzie cię prosić o pomoc w wypracowaniu albo sprawdzeniu lekcji a ty tylko bekniesz: "mama nie umiedź, mama nie zkoniczydź szkoua" :D

Gość zrezygnowannnnnnnnna
HAHAHAHAHAAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!

Gość jjjjjjj jjjjjjj
e tam, moja mama jest po studiach, uczy w szkole, ale cale dziecinstwo wypracowania sprawdzal mi tata, bo mama miala straszne problemy z ortografia ;p I Jakos zyje wiec dajcie jej spokoj.

Gość nie no wiedziałam
nie no wiedziałam ze "temat się pociągnie" bo jest "o czym gadac" jesteście śmieszne autorka zrobiła bła a teraz cały dzień będzie o tym gadka WYPOWIADAJCIE SIE NA TEMAT! jakie te kobitki są zadziorne nie macie co robic...matki???...przyszłe matki?

Gość ciabatta.9
na bezowo to nie galowa. corka bedzie odstawac.