Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jesttludzie

DO OSÓB PRZED 30STKA!CIERPICIE NA JAKIES CHOROBY,CZY JESTESCIE CALKIEM ZDROWI???

Polecane posty

.a... jeszcze mój pies mi dużo pomógł. to od niej zaczęłam... Jak było źle, brałam ja na spacer.

Gość mlodziutkaaaaa_25
mam 25 lat Zwyrodnienie kregosłupa szyjnego i piersiowego ( co wiaże sie z okropnymi bolami głowy) Wrzody żoładka zapalenie jelit mialam tez zapalenie watroby, pojawilo sie nie wiadomo skąd ale równie szybko mnie wyleczyli Kiedys w moim wieku ludzie nie chorowali a teraz co, kazdemu cos dolega ;(((

Gość robinson wydm.
hej wy znerwicowane kupy i lenie śmiedzące, ja na takie ubytki musze cięzko pracować a te sobie siedza pierdzą w fotel i jojczą jakim źle. Weźcie się za życie lenie pierdolone bo ja niemam zamiaru was utrzymywać !!!

Gość robinson wydm.
oczywiście to było do tych cip z nerwicą !

Gość epufcia
23 lata, od 3 lat rzs

Gość już nasz utrzymujesz
więc spierdalaj :classic_cool: jak takiś głupi :D ktoś musi pracować, żeby siedzieć sobie w domu mógł ktoś :classic_cool:

Gość zatkao zatkao
:classic_cool:

Gość robinson wydm.
i jeszcze jakaś cipa sie podszywa podemnie, kupa to ty jesteś cipo

Gość robinson wydm.
widze czubku że nie odpuszczaszi bedziesz sie podszywała psycholu znerwicą bo nic innego robic nie potrafisz

Gość ja mam 27 lat i troszkę---
i choruje na: 1) osobowość unikającą 2) fobię społeczną 3) refluks 4) wiele innych problemów psychologicznych niż wymienione w pkt 1 i 2 5) łojotokowe zapalenie skóry 6) cera skłonna do trądziku 7) mam zastawkę w głowie 8) ruchomą nerkę (jedną) 9) niektóre uzależnienia 10) pewnie jestem uczulona na pyłki, bo co najmniej w lipcu zawsze kicham itp. 11) skrzywienie kręgosłupa i pewnie by się jeszcze inne choroby znalazły (aha a np u gina jeszcze nie byłam...)

Gość cokolwiekja
23 lata i korzonki od roku, średnio raz na tydzień mnie łapią. nerwobóle, ale to od dziecka. za młoda jestem na takie chorowanie :(

Gość ja mialam zalozyc podobny tema
a najlepsze jest to ze wcale nie wygladam na te swoje 35 lat. daja mi max 30. mam nadzieje ze po zabiegu na zcn moje lapki odzyskaja sprawnosc zaczne cwiczyc to i inne problemy znikna

.do robinson: .to, że mam nerwice nie znaczy że nie pracuje. A owszem. Pracuje! I podejrzewam, ze reszta dziewczyn równiez

Gość sdfsfsdf
do ja mam 27 lat...-a ty to masz jedna za to pewna przypadlosc: HIPOCHONDRIA ludzie jak wy wymyslacie, smiech na sali...od zarania ludzie chorowali na przerozne chorobska, a wam sie wydaje ze to nasze pokolenie jest takie pokrzywdzone- a mzoe na tyfuska chceilibyscie pochorowac?? i jesli wydaje wam sei ze zyjecie w nerwach bo takie czasy to polecam troche historii, rozmowy z rodzicami chociaz, ludzie wkazdych zcasach bylo bardzo ciezko, tylko ze kiedys termin psycgoterapia byl nikomu neinznay i nazwy przyp. psych tez. takze przestancie sie nad soba uzalac

Gość do sdfsfsdf
ty pewnie chorujesz na idiotyzm ;/ a to jest najgorsze

Gość effy.
"ja mam 27 lat" ma coś jedynie z tą zastawkę, reszta to faktycznie hipochondria

Gość K.we
22 Lata i rzs a w konsekwencji od roku 2 endoprotezy stawow biodrowych,anemia,

Gość madziuuulecczka
.

Gość gtgtgtgtg
up up up

Gość paulinkaaaaaaaa
Do Koktajlowaa !!! prosze Cię o kontakt na kochaniee515@wp.pl!! prosze!

Gość podnoszzze temat
skad wy macie te wszystkie chorooby????? ja mam 24 lata, nie jest mi NIC oprocz lekko krzywych zebow i lekkiego skrzywienie kręgosłupa Badam sie raz na rok/dwa lata - pelna morfologia, mocz, cytologia. Jest ok. Ruszać się, przestać sie umartwiac, koniec z hipochondria!

Gość leidi agnes
Od 22 roku życia mam chorobę hasimoto i niedoczynność tarczycy, teraz mam 25 lat. Hasimoto powoduje u mnie częstoskurcz napadowy serca, czasami mam okropne nerwobóle, takie, że nie mogę się ruszyć lub złapać powietrza. Mam ubytek międzyprzedsionkowy w sercu, niezamykalność zastawki, tyłozgięcie macicy i problemy ze wszystkimi hormonami.

Gość leidi agnes
A i jeszcze z chorób lżejszych trądzik leczę od 12 roku życia, chroniczne zapalenie zatok od roku, od kilku miesięcy alergia na kurz

Leczę się na depresję 1,5 roku ( w sierpniu będę mieć 25 lat), zastawka od aorty mi się nie domyka czasami i mam wtedy kołatanie serca i duszności. Mam też problemy z cerą i utyłam przez kilka miesięcy 10 kg.

Leczę się na depresję 1,5 roku ( w sierpniu będę mieć 25 lat), zastawka od aorty mi się nie domyka czasami i mam wtedy kołatanie serca i duszności. Mam też problemy z cerą i utyłam przez kilka miesięcy 10 kg.

Gość tez sie wyzale a co tam
alergie (w to wchodza problemy z jelitami i astma bo alergia jest ich przyczyna) nadwaga :( krzywy kregoslup wada wzroku nerwica chyba depresja

Gość tez sie wyzale a co tam
zapomnialam dodac, ze mam 26 lat juz, takze stara dupa ze mnie