Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jesttludzie

DO OSÓB PRZED 30STKA!CIERPICIE NA JAKIES CHOROBY,CZY JESTESCIE CALKIEM ZDROWI???

Polecane posty

a ja ślepnę na lewe oko , bo mnie moja kotka udrapnęła w oko jak była mała(ale to moja wina, bo ją parę razy walnęłam pięścią w pyszczek-byłam głupia, miałam 14 lat), i siwa jestem mocno, a włosy naturalne mam kruczoczarne, więc bardzo to widać

Gość stul pysk
mam 26 lat -problem z tarczycą (wole guzkowe obojętne) -problem z hormonami płciowymi -dysfunkcja stawu skroniowo-żuchwowego :O brat mój młodszy ma cukrzyce i widze ze sporo znajomych ma jakies problemy zdrowotne-choroby przewlekle

Gość stul pysk
aaa i atopowe zapalenie skory;)

Gość takajednkabiedna
Ja też mam problemy z tarczycą, hormonami płciowymi i mam cukrzycę typu 1, czyli jestem na insulinie. Skąd to wszystko? Nie mam pojęcia. rodzice i dziadkowie zdrowi. Może to przez ten cholerny Czarnobyl, bo mój rocznik (84) bije rekordy właśnie w chorobach autoimunologicznych.

Gość stul pysk
jestem 85 rocznik. tez mysle ze to czarnobyl. moja endokrynolog nawet wspominala o tym ze roczniki 83-86 sa slabego zdrowia

Gość prawie 22-latka
*przebyta choroba Scheuermanna, *rozszczep kręgosłupa w części krzyżowej *asymetria ustawienia wyrostków stawowych L5/S1 *rozmiękanie chrząstek stawowych, *zwyrodnienie w obu stawach kolanowych *we wczesnej młodości niedorozwój panewek biodrowych ponadto mój masażysta podejrzewał początki stwardnienia rozsianego-ale w to akurat nie wierzę :)

Gość leidi agnes
A mój lekarz powiedział, że jeszcze kilkanaście lat temu choroby autoimunologiczne nie ujawniały się przed 30 tką, a niektórzy żyli w nieświadomości, bo nie dawały o sobie znać. Za choroby tarczycy może być odpowiedzialny płyn lugola podawany nam w dzieciństwie po Czarnobylu.