Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia21

pomocy!!! co robić

Polecane posty

mój mąż ma 15 letniego młodszego brata ostatnio przyszedł do nas ; okazało się że specjalnie zrobił sobie krzywdę ; rozbił butelkę ręką ledwie udało nam się to zatamować ; z patrykiem są problemy rodzice nie przejmują SIĘ synem wogóle z nim nie rozmawiają nie ma mowy o jakimkolwiek pójściu do psychologa nie wiem co zrobić ostatnio podniesliśmy kwestie tego że patryk potrzebuje pomocy ale wyszło że to my jesteśmy wszystkiemu winni... Mąż mówi że traktują go (Patryka) tak jak jego kiedyś ... Mąż ma za sobą cięzkie przezycia i chce tego oszczędzić bratu nie wiem co powinniśmy zrobić

Gość kryptonim matka
tak jak kiedyś męza -czyli jak ?

rodzice wogóle się nim nie zajmują; nie chodzi o jakiś alkoholizm bicie itd chodzi o brak zainteresowania synem; chodzi głodny wychowuje się na ulicy ; rodzice z nim wogóle nie rozmawiają...

mąż ma zaburzenie osobowości bordeline i chad wygląda na to że Patryk zmierza w tym samym kierunku... i w tym rzecz...

Gość weźcie go do siebiee
nie mozecie mu zapewnić lepszych warunków?pewnie,zem mozecie..ile On ma lat? weźcie go niech pomieszka u Was.

sęk w tym że mieszkamy na jednym osiedlu ; nie dali by nam żyć rodzine wg nich patrykowi niczego nie brakuje i każa się nie wtrącać