Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czesto tak bywa?

kilka pchniec i koniec, myslalam ze to zart

Polecane posty

przespalam sie ze facetem, z ktorym spotykalam sie jakis czas. Sam sex to byla masakra wszedl we mnie, bylo kilka pchniec i koniec... czy on byl az tak bardzo podniecony, ze skonczyl tak szybko. dodam, ze on nie jest nastolatkiem, on ma 31lat.

Gość mój tak ma do tej pory
:O a juz jest po 40-stce:O

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

al czemu tak jest? on sie nie kontroluje za szybko podnieca czy co?

Gość widzę że jest nas wiecej
:O mój tak samo

twierdzi że tak wpływa na niego nasza bliskość :Oa ja mam juz po prostu dość tych szybkich numerków

ale czemu tak jest?????? moj byly mogl z 20 minut!

Gość kaśkaaa,.,.,.,.,
To się kurde cieszcie !!! Ja bym tak chciała bo dochodzę w 3 minuty a mój facet mógłby to robić dwie godziny cały czas, ale ja go poganiam i czasami uda mu się skonczyć już po pół godzinie :/ A po pół godzinie to ja juz dawno doszłam wszystko mnie boli i tylko sie męczę :/

u mnie faktycznie ,teraz sa dugie przerwy bo juz mam dość ...chciała bym sie kochac długo ..namiętnie ,ale skoro nie moge tego dośtac to niech i on troche pocierpi ;)

co do romowy ,ja juz rozmawiam z nim o tym kupe lat:)nie działa:)

kaska to moze sie zamienimy ;)

Gość jjjjjjj jjjjjjjjjj
a ja mialam podobnie do jednej dziewczyny tu- moj byly mogl chyba ze 2 godziny, ja juz dawno bylam 'po', wszystko mnie bolalo, marzylam tylko o tym by skonczyl. Dla niego 'szybki numerek' to bylo chyba 45 minut !! to byla dopiero masakra ! Na szczescie moj obecny maz dosc szybko dochodzi, a ze ja tez szybko dochodze to dla mnie jest idealnie. Od czasu do czasu 'dluzszy seks', ale zazwyczaj to jak troszke wypije, albo po prostu jakis ma taki okres, ze ten seks dluzej trwa, a tak to hmm ok 10 min, moze nawet mniej. Dla mnie idealnie :D

Gość kaskaaaaaaaa..
"mój tak ma do tej pory" z chęcią ;)

ale to wynika ze nad soba nie panuje i tak bardzo sie podniecil?

o jakim drugim razie piszesz...??On moze juz tylko raz :Obo przy drugim razie nie staje mu konkretnie i nie sprawia mi wtedy żadnej przyjemności i faktycznie moze wtedy dłużej ,ale to juz nie to samo kasia ,ale ja na orgazmy chcę sie zamienić :D

Gość Na kłopoty tylko Bednarski
Tak jak w tym serialu....tu trzeba fachowej rady.....przedwczesny wytrysk jest na prawdę do opanowania: http://tnijurl.com/a048410c55f9/ sprawdź ............potem podziękujecie.............

Bednarski ,ale on musiał by tego chciec ,bo wiem ze mozna sie tego nauczyć ,ale jemu to chyba nie przeszkadza::O,wiec musze sprawić aby zaczęło bo innej rady nie ma :O

Gość chcialo mi sie ruchac
To szalejecie w tym lozku dosyc dlugo:)

ja juz kończe ten temat ...bo te moje pisanie i tak nic nie da ..on po prostu jest leniwy ..nawet jak go proszę aby mi pomógł dojśc to robi to od niechcenia :O... moze uda Wam sie dziewczyny coś z tym zrobic ,ja ciągle próbuje ..moze jak go wyposzcze to cos da ,pa.

jak go wyposcisz,to bedzie jeszcze gorzej.Poprostu jest leniem i egoista,skoro mysli tylko o sobie.

pewnie tak jest ,ale mam nadzieje ze jak go tak wyposzczę to w końcu zobaczy jak ja cierpie ....bo on nie raz potrafił zrobić sobie dobrze i sie odwrócic do mnie plecami .... dobra kończe ,bo to wcale nie jest łatwy temat

Naprawde nic to nie da ze go wyposcisz,on sie zaspokoi jeszcze szybciej,i zostawi Cie.Te typy tak maja,sa egoistami,nie patrza na doznania i satysfakcje kobiet.Najgorsze jest to,ze raczej sie nie zmienia.kobieta nie jest otworem do ruchania,ma swoje potrzeby i uczucia,ktore trzeba szanowac.