Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotojest??

co jest mojej babci (nogi)? pomocy

Polecane posty

Gość cotojest??

Piszę tu, bo być może ktoś to przeczyta i mi pomoże - powie co jest mojej babci. Ma problemy ze zdrowiem, a konkretnie z nogami. ma 87 lat, ale ogólnie nie ma problemów zdrowotnych - tylko to... Ppisała je w ten oto sposób: "Nogi moje drżą - czuję przez cały dzień - chwilami czuję, że moje stopy pieką, szczypią - takie uczucie jak nogi zmarzną i rozgrzewają się, tak odczuwam, trudno to opisać. A nogi od stopy do ponad kolan czuję, tak jakbym miała poparzone gorącą wodą - ale nie widać nic na nogach, żadnych zaczerwienień i to się zdarza kilka razy na dzień. W nocy budzę się kilka razy - czuję, że moje nogi drżą, pulsują bardziej jak u dzieci, odczucie jakby były ładowane, promieniowane? A w głowie czuję jakbym miała czegoś za dużo, głowa pełna - czuję osłabienie. przytomności nie tracę." Czy może ktoś ma jakąś opinię na to? Będę BARDZO wdzięczna za pomoc.

Gość suchharecc
Ja powiem: babcia powinna iść do lekarza i to już, wygląda na jakieś problemy z krążeniem!

Gość jedzenie_ma_znaczenie
suchharecc ma rację z babcią należy jak najszybciej udaj się do lekarza aby zlecił badania (też pod kątem krążenia krwi) pomocna tez jest czasowa (np. 2 tygodnie) zmiana diety na warzywno-owocową tu strona z dietą http://www.ewadabrowska.pl/

Gość cotojest??
Dziękuję Wam za odpowiedź. Niestety - moja babcia chodzi po lekarzach - dostała nawet jakieś leki ale to wcale nie pomaga. Czy jest możliwe, że ktoś ją podtruwa? jakimiś falami albo czymś...? :|

Gość cotojest??
Dziękuję Edyto za pomoc :)

Gość tez mi tego trzeba
zespoł niespokojnych nóg moze byc ,ale może zwykły niedobór magnezu?

Gość cotojest??
ale takie uczucie poparzenia... to moze być zespół niespokojnyvch nóg... :|