Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI

***PYTANIE DO KOBIET,KTÓRE BYŁY JUŻ W CIĄŻY***

Polecane posty

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Może zacznę od tego, że robiłam już test ciążowy 4 marca i wynik negatywny...ale od paru dni czuję się inaczej.mam zawroty głowy, wydaje mi się, że żyły na piersiach są bardziej widoczne i od 3 dni mam mdłości.Gdybym była w ciąży to byłby około 9 tydzień. Dzisiaj od rana miałam mdłości, lekki/średni ból brzucha i mocną biegunkę aż musiałam się zwolnic z pracy. PYTANIE czy czy w ciazy jest biegunka? co ona moze oznaczac? nie wiem czym ona była spowodowana.nie zatrułam się niczym. jutro zrobię kolejny test, bardzo się stresuję proszę o odpowiedź na pytanie.

Gość Mama Julka
A mialas okres po 4 marca?

Gość Mama Julka
A mialas okres po 4 marca?

Gość alejas
do monitora to cie zbadam

Gość kasiuniaaaa
Lećdo apteki i zrób test a wątpliwości miną:)

Gość kasiuniaaaa
Lećdo apteki i zrób test a wątpliwości miną:)

Gość Asia::::
Biegunka nie jest objawem ciąży - nie musiałaś się zatruć - to moga byc objawy grypy zoładkowej a nie ciazy

Gość anulsss
Przede wszystkim jeśli to 9 tydzień to nie rozumiem dlaczego nie udasz się do lekarza po prostu - będziesz miała pewność 100%. Zamiast testów kupowanych w aptece, zrób test HCG w najbliższym laboratorium analitycznym. Choć te apteczne są teraz również bardzo wiarygodne... Osobiście będąc w ciąży miałam tylko mdłości ale wiem, że biegunka również się zdarza. Powodzenia

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
miałam okres ale krótki...jutro z rana zrobię test. trochę mnie prawa pierś boli, żyły są bardziej widoczne. może sobie wmawiam, może za bardzo się stresuję...nie jestem gotowa na dziecko, za młoda jestem.

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
do lekarza nie poszłam, bo wynik był negatywny i w miarę dobrze się czułam. od paru dni mi jakoś dziwnie . słyszałam, że Quick ....jest dobry ale, że nie było to babka dała mi Amil...jutro się okaże. zatruć się nie miałam czym, może faktycznie coś z powietrza załapałam :/