Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretti

Jestem strasznie gruby.

Polecane posty

Gość margaretti

Witam was panie. Mam na imię Marek mam 37 lat i strasznie tłuste ciało. Mój wzrost to 180 cm wzrostu a waga to 162 kg. Ogółem wyglądam strasznie...nie wiem jak mogłem się tak zapuścić.15 lat temu(tuż przed ślubem) ważyłem 60 kg mniej. Siedzący tryb życia piwo i dużo niezdrowego żarcia to moja codzienność. Wstydzę się że tak się zapuściłem. Widzę jak codziennie moja żona patrzy na mnie z obrzydzeniem. Nigdy nie byłem mały ale teraz to przesada. Pomóżcie schudnąć. Zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b008df602ad7037.html

Gość muminek105
jak codziennie pijesz piwo to jesteś alkoholikiem żona musi cię bardzo kochać że się z tobą jeszcze nie rozwiodła proponuję nie siedzieć na forum dla kobiet tylko ruszyć tłusty zadek

Gość beznadziejnyy
Skad jestes?

Gość margaretti
A co to ma do mojego wyglądu.

Gość mojitomaja
powiem tak... bez motywacji nie dasz rady musisz miec duzo sily w sobie... spaceruj , truchtaj wykozystuj kazda chwile na ruch zmien nawyki żywieniowe jedz pozywniej a nie tlusto zamiast batona zjedz jablko na poczatku bedzie trudno ale uda ci sie wierze w Ciebie

Gość otomaatopeja
Nie jest źle. po co się odchudzać. Najlepiej mieć takie wielkie sadło jak wieloryb gruba pizdo

Gość otomaatopeja
żal mi was

Gość margaretti
Żadne prowo.

Gość waragertki28293
Uff...dużą trumnę trzeba zrobić bo długo nie pożyjesz

Gość beznadziejnyy
Bo jak mieszkamy niedaleko siebie,to ja zmotywuje Ciebie do schudniecia,a Ty mnie.

Gość yyyhmyyy
Przyznaję, koszmar! Zapuściłeś się chłopie nie na żarty. Jak na tak młody wiek, to naprawdę przegięcie. Tu nie ma co biadolić, tylko pić piwko góra raz w tygodniu i nie jeść jak świnka. Zmień dietę, jedz dużo warzyw i owoców ciemne pieczywo, kasza, ryż itp. Inaczej dobijesz za niedługo do 200kg :-O

Gość hihihihihihih
Osmarkałeś się nad prawym cycem :P

Gość Bumbarash
który miesiąc ? chłopiec czy dziewczynka ?

Gość Klaudynka;:
Ej kobitki jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywajcie. Widać że facet chce coś ze sobą zrobić więc go nie atakujcie,ok A co do Marka, może dieta Dukana, naprawdę może być skuteczna albo dieta Montignaca... Wszystko pod okiem lekarza i ze zdrowym rozsądkiem!!! Odstaw piwo, zamień auto lub autobus na nogi lub rower i za pół roku juz bedzie dobrze

Gość otwórz salon masażu :)
Lubię "dużych" facetów,ale to na załączonym obrazku to już przesada :(

Gość beznadziejnyy
zadna dukanka,ani moniniagc.Rozsadna dieta 2000 kcal.Zero cukru,napojow slodzonych.

Jesli to nie prowo, to napiszę ci , że powinienieś starac sie ograniczyc piwo, bo powoduje spadek przemiany mat. o około 30 %. Podstawa odchudzania jest ujemny bilans kaloryczny. Zeby miec taki bilans, trzeba znac swoje zapotrzenowanie energ. BMR. W necie jest sporo kalkulatorów BMR.... Ale powinny uwzględniac aktywnosc ficyczną, jak np. ten: http://www.e-diagnoza.pl/kalkulator/13/Kalkulator-AMR/ Po obliczeniu BMR, odejmujemy max. 10-15 % zapotrzebowania, i jemy tyle w 5 lub 6 rozłozonych równomiernie posilkach.

Gość kjhkjhk
cos strasznego, oczy mnie szczypia ; ( to cud ze masz zone

Gość obilankenobihobbit
Glupi chuj,lub glupia cipa zalozyla prowo temat.Leczcie sie tumany niedojebane.

Gość obilankenobihobbit
zone znalazl zanim sie zapuscil

Gość derota222
fuj.dużo ciała...Dukan i to już

Ani dukan, ani srukan... wszelkie diety są szkodliwe, podstawą racjonalnego odchudzania powinien byc ujemny bilans kaloryczny. Delikatnie ujamny. Dukan powoduje obciążenie nerek.

Gość obilankenobihobbit
wy to jestescie nienormalne.Dukan JEST NIEZDROWY!

Gość margaretti
złotowłosa mogłabyś mi dać jadłospis (twój) pierwszej fazy, bo nie mam kasy na ksiazke i nie bardzo wiem jak skomponować

Gość margaretti
Ej nie podrabiaj mnie. ktoś mnie podrobił mam kasę na książkę i to dużo bo pracuje w dobrej firmie.

Gość beznadziejnyy
pupa1977 dokladnie,masz racje popieram Cie. Kolego napisz z jakiego wojewodztwa jestes?

Tak oczywiście.Ile byliście na Dukanie ze twierdzicie ze jest niezdrowy? Mija mi trzeci tydzień, nigdy nie czułam się lepiej,jem ile chce o jakiej porze chce a kłopoty z nerkami? trzeba pic dużo wody-jak w KAŻDEJ diecie. TYSIĄCE ludzi żyją na Dukanie, najgorsze pierwsze fazy wiadomo, ale potem wraca się teoretycznie do "normalności".

Ja nie byłam na Dukanie, bo nie stosuję głuipch diet. Są tu całe topiki o szkodliwośco Dukana, poczytaj sobie. No i przede wszystkim - osoba co ma 160 kilo musie sie odchudzac kilka lat zeby to było skuteczne i bez jo-jo. z reguły trwa to równie długo, jak się tyło. Więc jak mozna polecac tę dietę komuś takiemu? Jeśli juz , to tylko zeby stracic te parę kilo i wygląda super w kostiumie, i jak sie jest zdrowym.