Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmannn

czy mogę iść na takie zajęcia?

Polecane posty

Gość bmannn

Jestem facetem i mam około 20 kilo nadwagi. Ostatnio pewna dziewczyna zaproponowała mi wyjście na aerobik do klubu. Nie wiem czy powinienem bo mam słabą kondycję i te moje kilogramy będzie widać podczas ćwiczeń? Boję się, że się tam wygłupię w gronie dziewczyn. Co o tym myślicie?

Gość ethbrtjhnrstj
Nie wiem czy aerobic to dobry pomysł. Tam chodzą same dziewczyny, poza tym żeby schudnąc musiałbyś pójśc na jakiś fatburning albo inne zajęcia choreograficzne, gdzie większośc będzie już pewnie znała kroki. Oczywiscie zdarzają się faceci na zajęciach, ale jednak bardzo rzadko, jak się nie wstydzisz to idź śmiało, ale jak masz jakiekolwiek obiekcje to lepiej sobie odpuśc, bo się zrazisz i tyle z tego będzie. Za to polecam siłownię, masz tam rowery i bieżnie. Oprócz tego w wielu klubach są zajęcia typy spinning lub cycling, które odbywają się na rowerach stacjonarnych, tam chodzi sporo facetów, a efekty zrzucenia zbędnych kilogramów pojawiają się bardzo szybko.

Gość bmannn
trochę mi głupio odmówić, na dodatek są tam ćwiczenia na macie na mięśnie brzucha a ja jestem z tego niezbyt dobry...

Gość bmannn
Dziewczyny: gdyby na waszych zajęciach pojawił się facet, to jakbyście to odebrały?