Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryryrty

APARAT ORTODENTYCZNY!!

Polecane posty

Gość tryryrty

Czy istnieją jakieś zniżki,chodzę do szkoly i mam niecale 16 lat,czy mam jakoś zniżkę???Dodatkowo moi rodzice oboje są bezrobotni,czy mogklabym dostac zniżkę,bo chcialabym mniec aparat?

Gość tryryrty
A i chcialam spytać czy ruchomy aparat wyleczy lekko skrzywiony zgryz,polegajnący na tym że gorna szczeka jest leciutko,minimalnie cofnięta bardziej niz dolna?

Gość tryryrty
A i chcialm spytać ,czy aparat ruchomy wyleczy lekko wade zgryzu polagająco na tym ze gorna szczeka jest leciutko za dolną?

Gość safafsaf
ORTODONTYCZNY!!! aparat wyleczy wszystkie nieprawidlowosci zwiazane ze zgryzem

Gość qqłeczka_ qka
Z tego co się orientuję, istnieje możliwość zakupu aparatu na raty... Co do zniżek to nic nie wiem niestety, do 13 roku życia aparat jest chyba refundowany, no ale ciebie to już nie dotyczy. Dużą masz tę wadę zgryzu?

Gość safafsaf
tylko ze przy ruchomym jest duzo roboty, jestes dosc "duża" :) wiec aparat staly jest lepszym rozwiazaniem zdejmowany musisz nosic codziennie i nie zapominac bo zeby sie cofaja, leczenie trwa nawet 5 lat, wyobraz sobie zakladanie mycie go codziennie przez wiele lat namow rodzicow na staly aparat

Gość tryryrtyh
to moje gg-22998794 napiszcoe to zdj wam wyślę i mi pomożecie,ok?

Gość qqłeczka_ qka
safafsaf - tylko jak jej rodzice sprostają zakupie aparatu, kiedy są bezrobotni, a aparat to koszt około 3 tysięcy? :/ Wiem coś o tym, bo mojej mamy też nie było stać aby zafundowac mi aparat ortodontyczny w dzieciństwie, pomimo że miałam poważną wadę zgryzu. Sama musiałam sobie na niego zarobić, dopiero gdy poszłam na studia i zaczęłam trochę dorabiać.

Gość safafsaf
ale nie mow mi o kosztach bo ja aktualnie posiadam aparat staly na gorze i na dole mialam tez aparat zdejmowany kosztuje polowe, niestety te sprawy sa kosztowne ale zalozenie aparatu nie kosztuje 3tys no chyba ze orto tak sie ceni ja zaplacilam 2300zł za dwa juz ze wszystkim z wyciskami itd. wiec wiem co mowie bo mowie z wlasnego doswiadczenia a nie jakies tam pitu pitu

Gość lllllllllTO JA!
a CZY ZNIZKI AJKIEJŚ DLA UCZNIA NEMA,JESTEM NORMALNĄ UCZENNICĄ MAM SZKOLNE UBZ. I TAK DALEJ???

Gość jataka:)
safafsaf to skad Ty jestes? u mnie najtanszy jakiego znalazlam zazyczyl sobie za 2 luki 3200 a najdrozszy 5!!

Gość jataka:)
oczywiscie to ceny samych lukow + wizyta "1" czyli konsultacje i skierowanie na zdjecia... potem omowienie zdjecia i wyciski - kazda wizyta po 100 zl, pozniej zalozenie gumek... naprawde nie wiem gdzie tak tanio to zalatwilas

Gość 12345u473490
z nfz tego nie robia wiec nic ci to nie da ze jestes ubezpieczona bo aparat musisz sobie kupic sama u nas w szpitalu jets cos takiego ze mozna zalozyc za darmo na tej zasadzie ze studenci sie uczą pod opieka normalnie dnetystów i masz wizyty i aparat za fri i jestes pod ich darmowa opieką minus jest taki ze aparat staly to ten brzydki metalowy stray typ