Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julkaa89

kolega zerwal z dziewczyną... dlaczego do mnie nie pisze?

Polecane posty

siema. moj kolega zeral z dziewczyną jakies 5dni temu. byl z nią prawe 3lata. no i wszystko ladnie pięknie bo sam do mnie napisal i powiedzial mi ze nie jest juz z nią.. powiedzial dlaczego.. pocieszalam go itd.. 2dni nic nie pisal.. no to ja wczoraj napisalam jak sie czuje.. on że tak srednio.. laska pisze do niego i tlumaczy sie.. ale nie jest z nią. no i tak gadalismy.. a on poxniej napisal "zaraz wracam" i nie wrocil.. czekałam caly dzien.. pisalam ale nic nie odpisywal.. i poszedl z gadu. dzisaij napisalam czy sie obrazil? ale po 3minutach wyszedl z gadu? jak myslicie dlaczego jest taki wobec mnie?

Gość nananananananan
bo na na ciebie wyjebane, a ty widocznie już myslisz że coś między wami będzie!!!!!Tak właśnie dlatego nic kurwa nie pisze

Gość więc tak
to napewno przez niekompatybilność światopoglądów seksualnych

tak nagle ma wyjebane?: /// to po chuj pisalby mi sam z siebie "ze nie jest juz z dziewczyną?'"

Gość ssssssswwww
mozliwe ze jestes zbyt nachalna i ciągle powtacasz do tego dla niego zbyt drazliwego tematu, zapewne nie chce juz o tym ysllec a ty ciagle o to go zagaduujesz i powracasz na ten temat, a zapewne facet chce zapomniec i zyc terazniejszoscia i nie chce sie uzalac , a ty sie nad nim piescisz, to go wkurzylo

no fakt..;(( możliwe że tak jest.. gdyż 2razy pisalam z nim o tym..; (((((((((( to mowicie ze lepiej nic nie pisac do niego ? i myslicie ze sam napisze?

nic.. dalej chce utrzymywac kontakt.. nie chce byc jego dziewczyną ani nic.. chce byc jego dobra kolezanka

Gość głupie som meneleeee
ej ty btu kiedys pisałas jaki napisac chcamski tekst do bylesj faceta?????? jak poszło???

Gość Joanna M.
Potrafię rzucać uroki i klątwy miłosne. Koszt to 60 zł. 10 zł płatne PRZED i 50 zł płatne po widocznych efektach. Myślę, że to uczciwe podejście do sprawy! Polecam i zapraszam! joannamalinowska@interia.eu