Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv

UWIELBIAM CZESŁAWA MOZILA :D

Polecane posty

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv

a wy?? tylko dla niego ogladam x factora :D

Gość latająca czesto
pewnie poki nie pokazał sie publicznosci szerszej jako juror z xfactor, nie wiedziałas nawet kto to jest:P i czym sie zajmuje:D

Gość wesoła i miła loszka
ja też go lubię uroczy jest :)

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
latająca czesto no raczej ze nie wiedzialam i co w tym zlego :O ??? skad mialam go niby znac ??:O teraz go znam i uwielbiam :D:D:D:D

Gość .szyszeczka.
jest piesek i piesek go podnieca :D

Gość magda pe
Aja uwielbiam siksy które 2 miesiące temu nie wiedziały kim on jest, chociaz nagrywa od dawna a teraz wielkie kurwa fanki. Żenada

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
haha :D

Gość .szyszeczka.
a wiecie że 'maszynka do świerkania' powstała na jakimś czacie? czy tam forum?

Gość medleeeejn
Jak to skąd go znać? Nagrał 2 płyty, koncertował po całej polsce, jego piosenki leciały w radio, no ale jak ktoś słucha radio eska i ogląda vive to fakt, skąd ma wiedziec

Gość medleeeejn
Cała pierwsza płyta powstała na jakiejś stronie internetowej, gdzie każdy dopisywał linijke tekstu i w ten sposob powstały wiersze. Pozniej kilka z nich Czesław wydał w formie płyty.

Gość latająca czesto
znac go powinnas stad ze jest muzykiem, niekomercyjnym (moze stad go nie kojarzyłas wczesniej) :D

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
magda pe sama jestes siksa skad go mialam wczesniej znac imbecylu?? to jest chyba logiczne ze najpierw ktos sie gdzies pojawia publicznie i wtedy dopiero sie go poznaje to co piszesz to zenua

Gość magda pe
Tyle, że on już dawno sie pojawiał publicznie. No, ale nie w gimnazjum. Pa 👄

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
ja sie nie zachwycam jego muzyka tylko jego osoba i zachowaniem , przeszkadza to komus????

Gość nie tylko maszynka a wszystkie
teksty z tej płyty powstały na forum poeci.pl (czy poezja.pl nie pamiętam :O ) a oglądaliście na yt jak na jednym koncercie żona cisneła mu sms'ami?

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
magda pe ale tępak. Ty pewnie nie masz zadnego idola nie?

Gość latająca czesto
aha no to spoko zachwycaj sie dalej jego zachowaniem w koncu liczy sie wnetrze:D mnie tez urzeka zachowanie ale dody :D nie znam jej piosenek ale zachowuje sie słitasnie😍

Pytasz się skąd powinnaś go znać? Czytaj ze zrozumieniem, już Ci napisali wyraźnie skąd... gdybyś chociaż trochę interesowała się muzyką alternatywną to byś go na bank znała, teraz wszyscy go kochają, a kiedyś... eh brak słów.

Gość magda pe
Właśnie ty musisz mieć zajebistych idoli skoro wcześniej nawet nie słyszałaś nazwiska Mozil. :D:D:D

Gość kilkaminut
a znawcy bronią czesia :P poszedł do x factor wiec sam jest nastawiony na komercje ;D więc co z niego takie guru indywidualizmu robicie jak on na was sra i chce być na okładce party :P

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
kuzwa czy ja komentuje jego muzyke? czy ja napisalam UWIELBIAM MUZYKE MOZILA???? czytajcie ze zrozumieniem bo po prostu żal mnie ogarnia jak ktos takie glupoty wypisuje, dla mnie jego zachowanie jest fajne i smieszne i tyle a jego muzyki nie znam , pisze o nim jak o czlowieku a nie muzyku tępaki

Gość krzysiek opole
Czesław Mozil - idol lemingów-idiotów :)

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
Właśnie ty musisz mieć zaj**istych idoli skoro wcześniej nawet nie słyszałaś nazwiska Mozil. jasne ze slyszalam nazwisko mozil , czy ja powiedzialam ze nie slyszalam?? :D cos sobie dopowiedzialas

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
moim idolami som doda i lady gaga bo majo ladne piosenki :) a czeslaw super charakter juz rozumiecie tempaki ?:O

Czesław się fajnie komunikuje na fb:P Polecam fanom starym i tym świeżutkim.

Gość nie tylko maszynka a wszystkie
no to jak tak ludisz jego zachowanie to koncerty na yt pooglądaj niesamowity konferansjer z niego

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
juz nawet nie mozna napisac ze sie kogos lubi ? bo od razu kazdy po kazdym jedzie i wymysla jakies kretynskie ideologie . Boże co za naród :O

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
moim idolami som doda i lady gaga bo majo ladne piosenki a czeslaw super charakter juz rozumiecie tempaki ? cos ci nie wyszlo podszywaczu

Gość ddsdvvvvvvvvvvvvv
Co niedziele o godz 20 zasiadam z wypiekami na twarzy przed telewizorem, wyciągam dzyndzla i zachwycając się Czeskiem Mozilem, o którym niedawno nawet nie słyszałam, targam mojego dzyndzla aż do czerwoności, nawet podczas przerw reklamowych. Dodam, że taki ze mnie znawca muzyczny, że Czesiek nawet by sie na mnie nie wysrał, ale to nic, dzyndzla pod cześka drażnić trzeba!!!!!

Gość Zeus, the mythologic god
Znowu podobna akcja. Ludzie inteligentni śledzą początki alternatywnych zespołów i już od jakiegoś czasu znają Cześka Mozila. A teraz pan Mozil występując w programie dla debili pt. X Factor zyskał sobie idiotyczną publikę składającą się z ludzi, którzy oglądają głupie programy w telewizji. Nawiasem mówiąc Mozil tworzy od wieelu lat, to tylko w świadomości ludzi słuchających polskiej alternatywnej muzy pojawił się niedawno.