Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatakaaa

ciążówki gdzie się ubieracie?

Polecane posty

Gość mamatakaaa

Kupujecie ciuchy przez internet?mam trochę obaw -nigdy nie kupowałam odzieży z neta. Czy lepiej w sklepach dla ciężarnych? ale niewiem jakie tam są ceny czy się opłaca. U mnie 5 miesiąc brzych mi wywaliło;-) .Muszę zmienić garderobę. Jestem z Gdyni może któras ma jakieś namiary na sklep? Pozdrawiam

Gość mamamamama26
ja chodziła w leginsach i bluzkach rozmiar większych lub w tunikach - te ciażowe rzeczy są straszne...

ja kupilam tylko dzinsy ciążowe na allegro - na górę wystarczyły koszulki, tuniki itp te ktore mialam. a, kupilam jeszcze tylko sweterek ciążowy, okazał się szmatą jak ta lala, ale w sumie nie zależało mi na jakości ciucha ktory mialam nosic przez 3-4 miesiace...

Gość karollaa2
Ja w sklepie dla ciężarnych kupiłam płaszczyk i fajne dzinsy.( Happy mam) Na allegro nie kupuje rzeczy -nie wiadomo jaki gatunek.

Gość w tanich ciuchach
Nakupiłam sobie ciuszków z H&M mamma i wystarczyły mi na całą ciążę. Szkoda mi pieniędzy na kupowanie ubrań na 3 miesiące. Lepiej za to kupić coś fajnego po powrocie do swojej sylwetki.

Najczęściej w pokoju ;) Dżołk ;) Kupuję w szmateksach, po dzisiejszym programie w tvn jestem niemal z tego dumna, bo to teraz baaardzo modne :D