Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AbdulMagdul

Pytanie do mam, które po macierzyńskim wróciły do pracy

Polecane posty

Gość AbdulMagdul

Dlaczego zdecydowałyście wrócić się po macierzyńskim do pracy? Z kim zostawiłyście dziecko? Czy żałowałyście? Mam wielki dylemat, boję się że dziecko będzie do niani/cioci mówiło mamo. A boję się, że jesli zostanę na ychowawczym nie będe miała gdzie wracać ...w sensie do pracy. jak Wy to rozwiązałyście?

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
ja zostalam z dzieckiem w domu, teraz szukam pracy, dziecko ma 3 lata. Jak masz za co zyc i nie musisz isc do pracy , zostan z malenstwem, na to samo wychodzi, bo co zarobisz musisz na nianie dac, a dziecko jest inne kiedy sie z matka wychowa.

Gość abdulmagdul
podbijam

ja wrocilam na pol etatu. Nie dlatego, ze musialam ale dlatego, ze chcialam. Pracuje w te dni kiedy moj maz ma wolne i to on zostaje wtedy z mala. Ale nie mieszkam w PL

Gość skonczyc to?? marunia
jessssssssss wkołko to samo!!!!!!!!!!!milion tematow na ten temat.. no co jak zarbiasz 1200 to lepiej w domu siedz , bo nianai kosztuje 10zł za h... jej oddasz te swe wypociny jak masz pensie 5000tys to znajdz wykfalifikowana babe i tyle i oddaj jej poł pensji i caął filozofja.. a co myslałąs ze dzidzius załątwi wszystko??? to olska na dziecko sie nie dostaje..... i tyle w temacie...

Gość skonczyc to?? marunia
Polska

Gość takajednaaaaaaaaaa
Ja zapisałam dziecko do żłobka. Na szczęście było miejsce. O mówienie mamo nie musisz się martwić, bo przecież po pracy jest się z dzieckiem.