Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesele 2011

czy wypada braz slub w rocznice smierci...

Polecane posty

Czy wypada braz slub w 25 roznicy smierczi babci mojego naszyczonego?To byl jedyni termin ktory byl wolny:-( moj naszyczony nie znal babci i nie pamiental o date jej smierci, bo tez nie mieszka juz w polsce od 20 lat. co wy na to?

Gość ....D....
O losie ..ale problemy... data to tylko cyferki jakieś tam... ta to było tyle lat temu i jeszcze nie znana........... Co innego jak by to była rocznica śmierci np. matki i to w dodatku pierwsza........

a to jest jakas szcesgolna data dla was? czy tylko chodzi o osoby trzecie? biorac pod uwage wszystkie rocznice - urodziny , daty smierci, pogrzebow, rocznice slubow, imieniny - to ktorejkolwiek daty nie wybierzecie to bedzie prawdopodobnie juz "zarezerwowana"

dla mojego naszyczonego to tez nie jet problem. Ale ja mam wyszuti sumienjia, bo to byla mama mojej przyslej tesciowej. Ale mowi ze to dla niej jest ok. (sry za moj watalny polski)

Nie przejmujcie się bo jakby dobrze przeswietlić kalandarz to w każdym miesiącu bedzie kilka zgonów ktorejś ze stron.

Gość nie wypada
szczególnie jeśłi to pierwsza rocznica śmierci. w kalendarzu 365 dni, chyba możecie inny termin wybrać?

Gość Inna PM
Ślubów nie robi się w dowolny dzień roku tylko w soboty jeśli już. Wg mnie naprawdę to nie jest problem ale lepiej zapytajcie mamę czy tatę( nie wiem od której strony ) ta babcia czy im to nie przeszkadza. Ale wątpię by ktokolwiek połączył te dwie rzeczy- zwykle roczni śmierci w żadne sposób poza zniczem czy okazjonalną mszą się nie honoruje.

Gość dola nie dola
->Inna PM kto tak powiedział???ze slubu nie można brać w dowolny dzień tygodnia?????? :O

Gość pjejku ale wy jestescie naiwne
nie widzicie ze to prawo i autor/ka miala nadzieje,ze zaczniecie na nia jechac ze pisze '' naszyczony''???? :O

Gość pjejku ale wy jestescie naiwne
prowo!!!

Gość hehehehehehe**********
autorka mieszka za granicą i ma problemy z pisaniem po polsku. A mnie wydaje się że jak to jest 25 rocznica to można przecież nie wypadałoby np w 1 ale tak to przecież czemu nie