Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaaaaaaarrrrrrbbbbbbbiii

nie moge zapomniec o chlopaku z ktorym spedzilam tylko jedna noc

Polecane posty

Gość Ronalldo...
to bylo do krejzi

Gość Ropucha wstręciucha
Eee, Polacy, nie przejmujcie się takim gadaniem :) W Polsce też są czarujący mężczyźni, a jeśli ktoś potrafi tylko uogólniać na podstawie jednego spotkanego Włocha, że oni są lepsi, to świadczy tylko o nim samym. Poza tym faktycznie był to bardzo cichy facet, nie cwaniak, skoro zdecydował się na seks z nieznajomą, mając dziewczynę ;) Wzór do naśladowania, nie ma co!

Gość krejzi dikta
nie byl cwaniakiem, ja nie lece na lalusiow pewnych siebie lowelasow...takie cos mnie nei kreci ten nie dosc ze przepiekny to jeszcze w tych cudnych oczach mial cos tak romantycznego zreszta moja kolezanka patrzyla na niego jak w obrazek rowniez....kurwa mieliscie mi pomoc sie otrzasnac, jedno jest pewne podroz do wloch musi sie odbyc!musi mi ktos pomoc wymazac jego wspomnienie

Gość mascarponka
"więc stwierdzam najwazniejsze to wygląd reszta jest nic nie warta" a dla mezczyzn jak jest? wyglad czy charakter?

Gość Ronalldo...
krejzi dikta - dobrze, że nie było z tego bobasa nawet byś nie wiedziała kto jest ojcem 🖐️ nie mówiąc o alimentach

Gość krejzi dikta
mowilam juz ze sama zrobilam wobec niego szalony gest i zawrocilam mu w glowie bo wybiegl za mna z baru i trzy razy sie do siebie wracalismy na drugi dzien musielismy sie spotkac bo takiego napiecia nie mozna bylo nie rozladowac

Gość mascarponka
a z czym wy własciwie macje problem? było fajnie, fajny facet, ładny i spokojny, kulturalny :) miło spedziła czas i tyle :)

Gość krejzi dikta
niestety musialam wziasc na drugi dzien tabletke, ale przeszlo mi przez glowe zeby zostawic sie w ciazy! szybko znikla ta mysl ale miec cos po nim....

Gość mascarponka
niestety musialam wziasc na drugi dzien tabletke, ale przeszlo mi przez glowe zeby zostawic sie w ciazy! szybko znikla ta mysl ale miec cos po nim...." to ..to juz jest dziwne oO

Gość Ronalldo...
jak idziecie do I komunii w tych białych sukieneczkach, takie aniołki, wydaje się że niewiniątka a tu proszę

Gość postne placki ziemniaczane
Mam dwie siostry we Wloszech. W tym jedna mieszka z wlochem, juz ktoryms z kolei. Znam wlochow bo czesto jezdze do nich. Juz 15 lat. Wlosi mi sie nie podobaja. Dla mnie to nie ten typ faceta. Sa przystojni, owszem, moze za niscy. Lepia sie do kobiet i sa latwi w obejsciu. Zyja na luzie, zazdrosni na pokaz, a idac ze swoimi babami ogladaja sie za innymi, co jest u nich przyjete za normalne. Ja wole Polaka mimo, ze Polak jest po prostu wredny dla kobiet, podly, traktuje kobiete jak szmate, a na pokaz przepuszcza w drzwiach. Ale to Polak jest naiwny i sentymentalny, troche jak dziecko, a Wloch wydaje sie wyzuty z uczuc. No i te niebieskie piekne oczy polskiego faceta. Wloch takich niema.

Gość thaisse80
Ja dzis w nocy chyba zgwalce mego meza:)) Bede udawac, ze to nieznajomy z baru.

hahaha ale mi was zal:D:D autorko - ten koles tylko w tobie zamoczyl i to by bylo na tyle:D "ciekawe czy o mnie mysli.." hahahaha to mnie rozwalilo najbardziej:D:D:D hahaha pewnie jestes pasztetem i predzej czy pozniej znajdziesz jakiegos egzotycznego sliczniusia, bo oni leca na grube, polskie wieloryby :) inny, prawdoodobny scenariusz jest taki, ze beda cie po prostu tylko ruchac. taka latwa , szybka zabawa (latwo przyszlo, szybko poszlo) i na dodatek DARMOWA:D przypominasz te Polki z filmu "Darling I LOVE YOU" polecam :)))

Gość thaisse80
postne placki ziemniaczane - nie kazdy Wloch to zaraz bajerant choc wielu tak. ja mam meza Wlocha i moj musze z reka na sercu powiedziec, ze nie jest wogole zadnym pozerem, jest spokojny i ubiera sie tez normalnie. jak zabralam go do Polski to znajomi wlasnie sie szokowali, ze on taki...normalny, bo w glowie mieli stereotyp Wlocha takiego lalusia bajeranta.

Gość krejzi dikta
mascarponka z wlasnymi kompleksami maja problem...zycie jest zbyt krotkie zeby sobie odmawiac, nie mowie kurwic sie co dyskoteke ale miec przygody od czasu do czasu to nie grzech dzieki temu w nudny dzien robi mi sie goraco od wspomnien uwazam ze korzystam z zycia i nie zaluje nic a nic bo nie warto...kto nie ryzykuje ten szampana nie pije, jedyny moj problem to ten ze serce mi peka bo wiem ze nawet jesli poznam kogos to nie bedzie on taki jak on...w nbiczym bo to byla pierwsza liga pod wzgledem zachowania i wygladu....a to ze zdradzil to wcale sie nie dziwie, wyjechal na wycieczke do hispanii tez przezyl super przygode kto by sie nie skusil

Gość krejzi dikta
o tabletce nie ja pisalam!

Gość hehehe moja znajoma parę
miesięcy temu urodziła właśnie taką pamiątkę po Włochu..

Gość mascarponka
"Ja dzis w nocy chyba zgwalce mego meza Bede udawac, ze to nieznajomy z baru." no ja tak zrobie ale raczej bede sie napalac na meza :P P.S jak juz pisałam z baru wyniosłam tylko rozpacz, dno i wodorosty :P nie było na kim oka zawiesci....wiec ciesze sie ze nie ma konkurencji dla mojego :P (poki co) :P zreszta jak pisałam wyzej...

Gość thaisse80
krejzi dikta - a jakby twoj facet wyjechal do innego kraju i pokusil sie o taka przygode to bylbys szczesliwa? Nie sadze. Ja mojemu bym jaja urwala gdybym sie dowiedziala, tym bardziej, ze mamy dziecko. moj na szczescie nigdzie nie wyjezdza.

Gość mascarponka
"byla pierwsza liga pod wzgledem zachowania i wygladu" no to wiesz gdzie uderzac teraz :)...w wyzsza lige :)

Gość thaisse80
mascarponka - ja tez bede sie napalac na meza, ale jak sie tak pobawimy w nieznajomego i nieznajoma to bedzie szczypta wiecej pikanterii:))

Gość coś ode mnie
krajzi dikta: naprawdę sie nie dziwisz, że zdradził? Jeśli byłabyś z nim w związku i on "wyjechałby do Hiszpanii" i przeżył przygodę, to też byś była taka wyrozumiała? Baw się dziewczyno, jak chcesz, wolna jesteś, ale jeśli facet ma kobietę, to powinien mieć też zasady :-o

Gość mascarponka
"krejzi dikta - a jakby twoj facet wyjechal do innego kraju i pokusil sie o taka przygode to bylbys szczesliwa? Nie sadze. Ja mojemu bym jaja urwala gdybym sie dowiedziala, tym bardziej, ze mamy dziecko. moj na szczescie nigdzie nie wyjezdza." oj tak...pomarzy i pofantazjowac wolno ale wiadomo...w Polce nic nie grozi...taki fajny ładny i sexsowny dobry kochanek zdarza sie raz na milion...wiec wiesz... zawsze zostaje sobie powzdychac :)

Gość mascarponka
"Baw się dziewczyno, jak chcesz, wolna jesteś, ale jeśli facet ma kobietę, to powinien mieć też zasady" no ale ona napisała ze sie dowiedział po fakcje... pobite gary :P

Gość mascarponka
jej "zagranie" było fair...to on nie powiedział :) wiec zasady zasadami..on je złamał nie ona :)

Gość jestem prawiczkiem z warszawy
Dziś faceci z zasadami nie są doceniani :).

Gość Ronalldo...
ale to nie jest kwestia zasad tylko WYGLĄDU

Gość mascarponka
"Dziś faceci z zasadami nie są doceniani" bo takich nie ma :) Przykład :autorki włoch :)...fajny miły kulturalny seksowny dobry kochanek ale .... no własnie ...ale...powidział jej o czyms po fakcje... zreszta co za róznica w zwiazku nie byli a było to tylko na jedna noc :)

Gość mascarponka
"Ronalldo... ale to nie jest kwestia zasad tylko WYGLĄDU" no a jak ty masz z kobietami?

Gość Ropucha wstręciucha
E tam, zasady - ważne, że był piękny :D A autorka pewnie nawet nie wie, dlaczego przyjechał sam, bez swojej dziewczyny, bo komunikacja była bezsłowna :) A może on nie ma żadnej dziewczyny, tylko w świetle dziennym zdał sobie sprawę z porażki i musiał coś wymyślić, żeby oddalić latawicę?? ;)