Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaaaaaaarrrrrrbbbbbbbiii

nie moge zapomniec o chlopaku z ktorym spedzilam tylko jedna noc

Polecane posty

Gość coś ode mnie
mascarponka: "Baw się dziewczyno, jak chcesz, wolna jesteś, ale jeśli facet ma kobietę, to powinien mieć też zasady" "no ale ona napisała ze sie dowiedział po fakcje... " Czytaj Kobieto dokładnie. Napisałam, że ona jest wolna, a ON NIE i że ON POWINIEN MIEĆ ZASADY. To, że ona dowiedziała się potem, to wiem, napisała...

Gość Ronalldo...
chyba nie był na tyle głupi zeby mówić, bo chciał zaruchać, u nas o takich mówią CWANIAK, ale jak widać WYGLĄD wszystko zalatwia łatwo wam to wtedy przełknąć

Gość thaisse80
Taki co zdradza moze zdarzyc sie wszedzie i w Polsce i we Wloszech i innym kraju. Chodzi po prostu o zasade: ten piekny Wloch autorki to co mogl dopuscic sie przygody i zdradzic swa dziewczyne i wg autorki to super rzecz, a co by bylo gdyby to jej facrt zdradzil ja z inna dziewczyna? Tez by byla taka super rzecz i fajna przygoda? Nie sadze. Facet po prostu zachowal sie okropnie i tyle.

Gość jestem prawiczkiem z warszawy
Ja mam żelazne zasady których się trzymam :). Gadacie od rzeczy najpierw Włosi są fajni i lepsi od Polaków a zaraz potem pata stwierdzenie faceci nie mają zasad Ci w Polsce też, wszyscy to zakłamane świnie :D

Gość mascarponka
no co za róznica??!??!?!?!? nie kumam ... zazdrosni jestescie ze miała fajne bzykanko i miłe wspomnienia po nim? zadko sie zdarza :P zazwyczaj sa rozczarowania :D hahahha

Gość Ronalldo...
ale Włoskie ŚWINIE mają większe prawa, bo są wloskie

Ja niczego nie zazdroszczę. Najwyżej zostanę obcokrajowcem we własnym kraju :). Autorka równie dobrze mogła spać z Cyganem :classic_cool:

znaczy z Romem oni też są śniadzi.

Gość Ronalldo...
albo Rumunem podobny typ urody

Rumuni są biali i jest ich bardzo mało w Polsce. Rumunki są bardzo ładne :). U nas jest sporo rumuńskich Romów.

Gość mascarponka
o jejej jaki jad sie leje ... :P normalnie lincz zaraz ze panna miała fajna noc z fajnym kochankiem... autorko słyszysz.... nie wolno ci sie juz kochac z zajebistymi kochankami !! nie wolno :P nie wolno ci jako osoba dorosła podejmowac własnych decyzji i zyc własnym zyciem :P Sływszysz?!??!?! NIe wolno?!??! W Polsce to zabronione :) :} bo cie zlinczuja i ukamieniuja :P

Gość Ronalldo...
Jan Paweł II się w grobie przewraca 🖐️ do I komunii szły takie aniolki a tu proszę co wyszło

Gość mascarponka
a bron boze jesli okaze sie jeszcze przystojny do tego to juz normalnie zabija cie wszyscy tutaj :P :P

Gość mascarponka
"Jan Paweł II się w grobie przewraca do I komunii szły takie aniolki a tu proszę co wyszło" wes spadaj z tymi tekstami...ty tez do komuni poszedłes (moze nie wiem) i co? sexu nie uprawiasz?

ja seksu nie uprawiam. Natomiast nie czuję się gorszy od włocha w delegacji. :)

Gość krejzi dikta
nie chodzi o to kto jaki dowod ma mnie kreci typ urody wloski...hiszpanski uwielbiam taki jesli trafilabym na polaka o takim wygladzie co jest niemozliwe za bardzo to tez by mi sie spodobal wiadome wloski akcent robie swoje, nie powiedzial mi o dziewczynie, znalazlam na facebooku i ma stala dziewczyne od 2 lat, ma zakochane zdjecia i ona jest niezbyt atrakcyjna.. zle mi bylo z tym bo nie lubie byc ta druga, ale juz po fakcie prawda poza tym to on zdradza a nie ja jego sumienie....reki sobie nie dam uciac ale to byl naprawde pokorny chlopak dlatego tak go wspominam, inaczej wytlumaczylabym sobie ze nie zaslugiwal na moja uwage bo byl zwyklym cwaniakiem....nie ma co rozkminiac, w glowie mam mnostwo cudownych ujec z nim ktorych nigdy nie zapomne

Gość mascarponka
ciekawosc zabiła kota...było olac i nie sprawdzac :)

Gość krejzi dikta
mascarponka nie przejmuje sie tym bo jestem anonimowa tutaj wiem co robie, nie mam zamiaru dla pozorow sobie odmawiac czegos czego bardzo pragne po to zeby pozniej ktos mi na forum ublizal, jedyne co mnie wkurwia to to ze nie potrafie byc zimna suka ktora sie cieszy z boskiego seksu tylko rozkminiam codzien i analizuje kazdy moment...

Gość mascarponka
ja wychodze z załozenia ... minimum informacji (w obie strony z kazdym człowiekiem) :P

Gość mascarponka
" jedyne co mnie wk**wia to to ze nie potrafie byc zimna suka ktora sie cieszy z boskiego seksu" to moze naucz sie byc suka...duzo pomaga to w zyciu :) bycie zimna i wyrachowana :) kalkulujesz sobie, robisz plan zysków i strat ::P

Gość Ronalldo...
to w takim razie w czym jestescie lepsze od facetów? facet to swinia, a wy to co?

Gość krejzi dikta
tak masz racje moglam nie szukac, nie chcialabym byc zdradzana ale i tak zazdroszcze tej dziewczynie

Gość mascarponka
swinki :) hrum hrum :)

Mnie jedynie smuci że spora część osób w tym kobiety opluwają nas czyli chłopaków z polski. Ja myję się codziennie rano przed wyjściem do pracy, używam markowych perfum i nosze koszule oraz jeansy, nie jest to szczyt elegancji ale jakoś wyglądam. Nie czuje się ani brudasem ani śmierdzielem ani menelem :).

Gość mascarponka
"tak masz racje moglam nie szukac, nie chcialabym byc zdradzana ale i tak zazdroszcze tej dziewczynie" czego? bycia zdradzana? czy dobrego seksu? :P

Gość mascarponka
było nie sprawdzac :) olac :)

Gość Ronalldo...
i tak bez zenady piszesz zescie swinki? 🖐️ wiecej sie po was spodziewałem

zazdrości jej bycia z dwulicową świnią co seksi się na wyjeździe :)

Gość krejzi dikta
ty prawiczku wez sie za zycie....a nie siedzisz na damskim forum! nic uciekam przed snem jeszcze sobie powspominam...czas zaleczy mi ten niesmak pewnie poki co jest mi po prostu smutnoa a ten bar omijam szerokim lukiem bo mi sie serce kraja papa mascarpon