Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokowna

jestem w szoku. koles mial isc ze mna na randke a sie podnieca

Polecane posty

Gość szokowna

jakas nowa laska, ktora przyleciala jako 17 letnia dziewica z gruzji. Niby ze mna nie jest ale mowi mi bym czekala na spotkanie z nim. Nie wiem czy jest w porzadku do mnie. Skoro tak sie zachowuje to ma mnie w dupie a podnieca sie laska, ktora pewnie juz ma dobrze obznajomiona profesje jak jej kolezanki. Potem bedzie plakal, ze ona jednak nie ciekawa i zadzwoni do mnie na pocieszenie. On oczywiscie nie wie o tym, ze ja wiem ze ma w planach dzisiaj sie z nia przespac. Troche mi przykro. Dziwnie sie poczulam... zignorowana totalnie i oszukana. Moze nie mam do tego prawa... Sama juz nie wiem. On pewnie ja teraz bzyka albo juz to zrobil. Kolega mi o tym powiedzial w tajemnicy :/ Smutno mi bo jednak chcialam naprawde sie z nim spotkac i moze sie w nim zakochac.

Gość magda środówna
olej tego szowinistę! tylko druga kobieta da ci poczucie stabilności i siły pisz: www.samiectwojwrog.pl prosić magdę ś.

Gość djngdhjgf
Olej tego palanta :S jest zalosny

Gość szokowna
Wlasnie tak to sobie probuje przetlumaczyc... Ciezko jest byc odrzucona :( Zdazylam sie juz w nim zauroczyc i nawet bylam gotowa stracic z nim dziewictwo. A on jeszcze koledze powiedzial, ze tamta to na pewno prawdziwa dziewica czyli, ze ja niby juz nie... A wlasnie prawda jest inna i ciekawa jestem czy podjal sluszna decyzje.

Szokowna, jesli sie z nim umówisz, albo zwiążesz to bedziesz naprawdę delikatnie mówiac głupia, to jest jakis kur***arz. 3maj sie z dala od takich typków.