Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz24z

Gdy już jest moja, zaangażowanie spada

Polecane posty

Gość łukasz24z

Dlaczego jest tak, że gdy spodoba mi się dziewczyna, jestem nią zauroczony, ale gdy już zaczyna nam wychodzić, bo się o to długo starałem, to nagle mi się tego odechciewa całkowicie i nie widzę już w niej tego, co przedtem? Dodam, że traktuję kobiet jako kolejne "zdobycze", tylko szukam porządnego związku.

Gość łukasz24z
up

taki model psychiczny;-) ale widac ze tobie jest z tym zle - przczyn tzreba by bylo szukac gleboko oj gleboko w towjej psychice i wczesniejszych latach;/

Gość łukasz24z
no jest mi zdecydowanie z tym źle. co jeśli cały czas tak będzie? może niedojrzały emocjonalnie jestem...

wedlug mnie przyczyn trzebaby bylo szukac gleboko w tobie.. mezczyzni tak jak ty zachowuja sie w roznym wieku wiec niekoniecznie to kwestia dojrzalosci oferma - gejem nie mozan zostac biedaku, trzeba sie nim urodzic tak jak np. oferma;-)

Gość łukasz24z
a masz ROR jakieś koncepcje co do diagnozy? :) nie wiem, może to minie. może teraz jeszcze po prostu nabieram doświadczenia w związkach i uświadamiam sobie za każdym razem, że mogę mieć dziewczynę lub nie...

mr. kaczynski nie zostawil dziedzictwa bowiem mialki byl z niego prezydencik

ale widzisz tu nie chodzi o sam fakt, ze zmieniasz dziewczyny/tracisz nimi zainteresowanie - tylko bardziej ze sie sam z ta sytuacja meczysz nie mam koncepcji bo to sa powazne sprawy - w sensie zrodla zachowan ktore nas jakos tam podniszczaja..

do wpisu powyzej - podszywu za oferme - pytanie czy ty to piszac osiagnales orgazm?;-) proponuje sie z opisem aktow przeniesc na erotyczny;-)))

oferma - nie tup nozkami bo to nudne;-)

mozesz mnie podziwiac i adorowac nadal - pozwalam ;-)) wyjdzie ci tylko na dobre - i moze sie czegos wreszcie nauczysz;-))

pis nadal istnieje to partia tego blizniaka, tak?;-)) nie interesuje mnie za bardzo polityka polska

Gość elo ziom
ja mam koncepcje: jestes prawiczkien i boisz sie wlozyc ciulika w pipke

Gość łukasz24z
nie ziomek, zbyt prostu do tego podchodzisz. jak zwykle, sex ci w głowie tylko

a po coz nam patriotyzm ty wulgaryno jedna?;-) badzmy wyrozumiali dla niego bo on szuka kobiety z jak to byl laskawy ujac "smierdzacym c...kiem";-))) dlatego caly taki czerowny i rozgrzany;-))))

Gość bzsssssssssssssssssss
ja mam tak samo..i nic na to nie poradzę.

i jeszcze inteligentny inaczej uwierzyl akwizytorom na slowo ze jest cos przereklamowane;-)))) cos czego nawet "nie widzial" biedactwo - za cienkie nawet na patriotyzm;))

Gość łukasz24z
prawda :)

wiecie [panowie z czym macie problem na moje oko - z tym, ze dosc latwo wam to przychodzi po....co siegacie - dlatego tez nie bedziecie tego doceniac - to tak jak kazdy chce wolnosci ale jak mu sie wolnosc wynpru (czegokolwiek) da to wiekszosc ludzi glupieje.....bo nie wie co wybrac

Gość łukasz24z
może jak w końcu będę musiał włożyć dużo więcej starań, to w końcu to docenię

byc moze - ale to nie jest kwestia lasek lub laski ktora stanie na twojej drodze bo ty juz jestes w tej materii rozpieszczony 9 w poztytywnym znaczeniu). dlatego teraz musisz poszukac czynnika w sobie a nie na zawnatrz np. w postaci niedostepnej dzieczyny - rozumiesz?

Gość łukasz24z
rozumiem, wtedy wejdę na wyższy bieg tak jakby i zaangażowanie będzie malało w mniejszym stopniu przy następnej lub w ogóle nie zmaleje. o to chodzi?

Gość jhfkdshgfkldjh
czy sa tu dziewczyny ktore sprzedaly by mi swoja kupe lub zadarmo oddaly wprezecie po zjedzeniu moge dokladnie opisac jak mi smakowala kazdy szczegol pozdrawiam

musisz sobie odpowiedziec na banalne pytanie czego tak naprawde szukasz - bo poki co to te laski sa substytutem czegos, prawdopodobnie udowadniasz sam sobie ze mozesz je miec - mezczyzni czesto maja taki syndrom potwierdzania (kobiety tez to z reszt maja - tylko w nieco innej sferze)

Gość łukasz24z
jeszcze chciałem dopisać, że przed poznaniem dziewczyny i w trakcie nie mam takich myśli, że chcę na przykład sprawdzić, czy mi się podoba... i mało tego, załóżmy że spodoba mi się dziewczyna, ale gdy zauważę, że też się jej podobam, uśmiecha się, to przestaje mi się podobać... sam jak to piszę, wydaje mi się dziecinne, dlatego pewnie jest to niedojrzałość emocjonalna z mojej strony.

Gość łukasz24z
*sprawdzić, czy mogę ją mieć - tak miało być