Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurrrrrrrrrrrrrrrrra

Mój eks odzywa sie co jakis czas.

Polecane posty

Ja zerwałam pol roku temu, bo on sie nie staral tak jak tego oczekiwalam, nie bral nas na powaznie. Bylismy ponad rok ze soba. Wiem, ze nie ma nikogo, ja tez nie. On co jakis czas szuka kontaktu, pyta sie czemu sie nie odzywam do niego, chcial sie nawet spotkac ostatnio, odmowilam. Jak mam to interpretowac, jak myslicie ? Chce sie kumplowac czy moze chce zbadac sytuacje do powrotu ?

Gość chce powrotu//
to oczywiste

ale on wie, ze ja sie nie zgodze dopoki on sie nie zmieni... a wiem ze sie nie zmieni, on juz taki po prostu jest, ze nie potrafi sie zaangazowac... Moze liczy na sam seks, ale sie przeliczy. Jak by kolezentwo wchodzilo w gre to bym sie spotkala, a tak to nie wiem czego on oczekuje...

Gość chce powrotu//
mozliwe ze chodzi o sex, dlatego sie nie daj. A jak mu zalezy to niech sie postara dla ciebie i choc troche zmieni na lepsze

Gość Musisz szamać
To oczywiste że możliwe że chodzi tylko o seks :D

Gość nie licz na to,ze sie zmieni
faceci sie nie zmieniaja chyba,ze na gorsze.

Gość nie licz na to,ze sie zmieni
faceci sie nie zmienaiaja chyba,ze na gorsze.

Gość Musisz szamać
Nie powtarzaj się ;)

nie ma przyjazni z eks, docenil moze ze bylo mu lepiej z toba niz bez ciebie - na pewno bada choc pod plaszczykiem kumpelstwa;-))

Gość czytającacc
nie koniecznie musi chodzic o sex, może jeszcze nie pozbieral się do końca, zapytanie co słychać ,wysłanie życzeń światecznych lub urodzinowych jest poprostu grzeczne, a co do spotkania to mu poprostu powiedz,może kiedys,teraz nie jestes gotowa i tyle,no...chyba że chcesz

Gość bzykac mu sie chce :)
jak nie wiesz o co chodzi to najczesciej o DUPE chodzi :) nie ma z kim wiec sie odzywa :)....załosne

Gość prawiczek z warszawy
To nie żałosne, to życiowy pragmatyzm :classic_cool:

Gość asiulabululalal
mój sie tez ostatnio do mnie odezwał po 4mcach gdzie olał mnie i wszedł w nowy zwiazeek pytajac co tam u mnie dobrego, a potem zaczał sie zalic jak mu źle ze ma problemy w pracy w domu i uczuciowe!!!!! no myslałam ze mu jebne nie dośc ze złamał serce to jeszce ma czelnosc pisac ze ma problemy uczuciowe a potem mu sie ejsze ryzpomniało ze ma moja bransoletke i moze mi ja oddac:O

Gość mascarponka
"interpretowac ze nie ma on obecnie mokrej dziury wiec szuka alternatywy z przeszlosci" dokładnie :)

Gość mascarponka
"mój sie tez ostatnio do mnie odezwał po 4mcach gdzie olał mnie i wszedł w nowy zwiazeek pytajac co tam u mnie dobrego, a potem zaczał sie zalic jak mu źle ze ma problemy w pracy w domu i uczuciowe!!!!!" ojej jaki kurwa biedny robaczek :)

Gość prawiczek z warszawy
za grosz zrozumienia 😭 :classic_cool:

Gość asiulabululalal
i nawet sie okazalo ze ja taka pozytywna osoba jestem bardzo i taka rozstrzepana super bardzo pozytywnie a pamietam jak mi mówił ze to go wkurza u mnie a teraz nagle jest to super cecha:D:D:D

Gość mascarponka
"nawet sie okazalo ze ja taka pozytywna osoba jestem bardzo i taka rozstrzepana super bardzo pozytywnie a pamietam jak mi mówił ze to go wkurza u mnie a teraz nagle jest to super cecha" a niech (ciągnie druta) ...spada :)