Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaLaura

Kocham swojego mężą

Polecane posty

Gość LaLaura

Jak w temacie :) i jest mi z tym dobrze - nie to że się chwalę ale w około wszyscy tak narzekają i narzekają...

Gość LaLaura
a miało być oczywiście męża

Gratuluję i byle tak dalej. Lepiej jednak by było jakbyś zamiast tu to ogłaszać jemu to powiedziała. :)

Gość LaLaura
już mu powiedziałam, w sumie to jakieś 30 min temu

Gość ecree
przejdzie ci aż się zdziwisz, że mogłaś to... coś kochać

Gość LaLaura
samo małżeństwo 9 lat ale znamy się dłużej

Gość LaLaura
a i nie wydaje mi się żeby się to mogło skończyć... jak się kogoś kocha to się kocha i tyle

Gość a ja swojego
nie kocham i co z tego? ten twój i tak cie zostawi jak tak w niego uwielbieńczo wpatrzona jesteś żałosne

Gość LaLaura
Dziękuję, mam nadzieję że jednak nie, ja wiem że to wszystko nie jest takie proste, że trzeba się starać itd, ale wierzę że jak się chce to można :)

Gość LaLaura
nie jest tak źle :) jakbym tylko ja chciała to nic by z tego nie wyszło... a narzekać to zawsze można tylko że tak na prawdę to bez sensu. kocham go za to że jest, że pozwala mi na bycie sobą, że czasem choć nawet szorstko (tak by się mogło wydawać) pomaga mi w rozwiązaniu wielu sytuacji, za to że budzi się i zasypia przy mnie... no za wszystko a wady... no cóż je to ma każdy.A i warto wg mnie pamiętać że jeśli coś nam nie pasuje to nie możemy zmienić kogoś możemy zmienić siebie.

Gość LaLaura
i z tym się zgadzam - potrzebna jest ta wytrwałość a ona bierze się z miłości, wiadomo że 9 lat to nie dużo ale nie widzę przeszkód by być ze sobą i następne 50 albo i lepiej :) a z pozoru tak bardzo jesteśmy od siebie różni- wszyscy znajomi nam to mówili, zupełnie inaczej wyobrażali sobie tą 2 połówkę

Gość LaLaura
chyba czuje to samo z resztą na pewno - to widać :) dzwoni do mnie z pracy nawet gdy jest bardzo zapracowany, nie narzeka na to co mu ugotuję ;) też się stara tak jak umie

Gość LaLaura
a tak poza tym to jestem downem i zdaradzam kochanego mężusia i on mnie też w trujkontach !!!!!

Gość LaLaura
tak super właśnie na nim testowałam :)

Gość no to super
chociaż jak znam życie to ci minie

Gość koza nostra
Też kiedyś kochałam swojego męża i tez sie dziwiłam czemu inne tak narzekają i narzekają. Ja sie chwaliłam jak mi jest super,a on w tym czasie bzykał śmierdzące małe gówno. Wracał i poprawiał na mnie ,i skurwiel mówił ,ze kocha,a ja w to wierzyłam:o

Gość No to jest nas dwie
Bo ja też kocham mojego męża. I patrząc dookoła na małżeństwa znajomych widzę że jestem szczęściara :)

Gość piękna forma
każdy kreuje swoją rzeczywistość, skoro jestes szczesliwa to masz dobre podejscie do zycia, brawo za taką postawę