Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaa223

też was drażni takie słownictwo?

Polecane posty

Gość julkaaaaa223

Nie jestem jakaś sztywna itd ale strasznie mnie drażni u moich rówieśników czyli studentów jak mówią ,, spoko" ,,zajeboza",, luzik " sama przeklinam czasem itd ,ale to mnie wkurza bo mówią to zwykle z chęci takiego sztucznego przyszpanowania..

Gość oleolejjj
ja mówię tylko kurwa, spierdalaj,spieprzaj dziadu,ja pierdolę

Gość prawiczek z warszawy
Elokwentny człowiek potrafi wyrazić emocje bez przekleństw. Zwłaszcza emocje pozytywne, ale takich ludzi jest bardzo mało. Za to wiele osób mówi: "wrócić z powrotem".

Gość ja co prada nie używam takiego
słownictwa ale nie drażni mnie ono :) Może dlatego że pośród znajomych mało kto tak mówi

Gość julkaaaaa223
najbardziej słowa ,,spoko" ,albo ,,zajebisty " , albo ,,hello?" mnie wkurzają i tym podobne .. bo są dobre dla nastolatków z gimnazjum . Nie lubię szpanu , jak ktoś nie jest soba tylko udaje. można być atrakcyjnym i lubianym i być naturalnym

Gość julkaaaaa223
jeszcze przeklenstwa to pal szesć chyba ,że są co chwile powtarzane dla szpanu ,ale słowa takie jak wymieniłam sa tylko dla przyszpanowania a to jest śmieszne dla mnie tak jak ta cala ,,otoczka" wokół ludzi ,że chcą byc tacy fajni i ,,cool"

Gość prawiczek z warszawy
to nie szpan a złe nawyki, oni inaczej nie potrafią. To przykre widać to nawet w TV po sławetnym występie pana Mellera ;).