Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyskacz jadowity

Jak wasi partnerzy opiekują sie wami w czasie ciąży??

Polecane posty

Gość ciąża to nie choroba
mną nie trzeba się było opiekować, nie jestem dzieckiem.

Gość misia1111111111111111111111
JAK BYŁAM W CIĄŻY a drugą ciąże przechodziłam koszmarnie do samego końca.mogłam liczyć na męża zawsze.jak był w domu lub po pracy wyręczał mnie z wszystkiego na św. BOŻEGO NARODZENIA w kuchni prawie palcem nie kiwnełam wszystkie potrawy i placki zrobił sam.sprzątał,kąpał starszą córkę,robił obiad itd. teraz już tak nie jest,co dobre to się szybko kończy he.ale mogę na nie go liczyć.

Gość misia1111111111111111111111
jasne że ciąża to nie choroba ale nie każdą ciąże tak samo się przechodzi. czasem trzeba leżeć i nic na to nie poradzimy. w pierwszej ciąży mieszkałam u mamy na wsi i do samego końca czułam się świetnie robiłam wszystko nawet w 8-9m na działce ale druga ciąża to już zupełnie coś innego

Gość taka taka mała
opiekuja sie c*pa jak w nia wkladaja ale nie w ciazy chociaz mnie to nie spotkalo to moze nie powinnam sie wypowiafdac Masz racje lepiej się nie wypowiadaj skoro mimo braku doświadczenia w tym temacie rzucasz mięsem:O żałosne

mną nie trzeba się było opiekować, nie jestem dzieckiem. super!dziękuje za trafną uwagę-myśle że nikt tu nie jest dzieckiem misia mój mąż to najlepszy mąż na świecie:D pomaga kiedy tylko może nie mówię, że jestem NIEPEŁNOSPRAWNA!!! ale przeprowadziliśmy sie do nowego miasta za jego pracą i ja go wspierałam przy tej decyzji, a on jest także od tego żeby wspierać mnie! nie każda ciąża jest taka sama,ja nie leze w domu,sprzatam, gotuje, wychodze z psami ale mimo to fajnie jak wiesz, ze możesz liczyc tez na partnera:)

ja miałam problematyczne ciąże więc mną się trzeba bylo opiekować pomimo tego że dzieckiem nie jestem :D a jak hmmmm kąpał starsze dziecko, sprzątał, pomagał w kuchni, w kąpieli i inne takie w każdym bądz razie oprócz gotowania i dbania o siebie nic nie musiałam robić