Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaRyskaaa

Nienawidze go za to

Polecane posty

Gość KlaRyskaaa

Wczoraj wieczorem przeczytalam rozmowe na gg mojego chlopaka z jego kolega. Kumpel pytal go jak wygladam. A moj chlopak opisal mnie w takim sposob : figura raczej szczupla ale bez rewelacji, twarz bardzo przecietna z wielkim kinolem troche końska i do tego szpara miedzy zebami. W takim razie dlaczego ze mna jest ?????!!!!! Bo nie stan go na inna? Taki chlopak to DNO! Nie jestem takim potforem.

To go najprościej w swiecie rzuć ! jesli nie jesteś "potforem" nie daj sobą pomiatać swoją drogą gdyby mój tak napisał zlizywałby juke z twarczki !

Gość prawda boliiiiii
:classic_cool:

chłopak ma sam kompleksy, zostaw go i nie słuchaj tłumaczeń, jeszcze na odchodne mu powiedz że jest brzydki i dlatego odchodzisz

Taki chlopak to DNO! Nie jestem takim potforem. :D mieszkasz moze w otfocku?

Gość KlaRyskaaa
tluczku to byl celowy blad ;P

Gość KlaRyskaaa
ale ty nigdy tego nie zrozumiesz :) byles pierwszy kto zwrocil na to uwage , moje gratulacje, widac ze spostrzegawczosc to twoja mocna strona ;P wrocmy do tematu

ktorego tematu? tego, ze jestes tepa czy tego ze to marne prowo?

Gość wez czizas bo naprawde
przeginasz nie jestes do jasnej cholery wyrocznia kto jest tepy , a kto nie przestan sie wymądrzac bo sie tego co piszesz czytac nie da

Gość nureksznurek
Beznadziejny koleś-olej go! Nawet jeśli tak wyglądasz to nie powinien w taki sposób opisywać cię koledze, Tym bardziej,że przecież jesli człowiek jest zakochany to widzi tę drugą osobę w innym świetle, prawda? Może po prostu cię nie kocha? Nie trać na niego czasu