Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lilka2226

nie poszlam dzis do pracy :(

Polecane posty

Go艣膰 lilka2226

przez nastepne pol roku bede miec wyrzuty sumienia o ten jeden dzien niepotrzebnego urlopu. pocieszcie 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiedys zalozylem
ale nie rozumiem cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂aczemy z tob膮!
馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilka2226
kurde, no... nie dalam dzis rady wstac.. po prostu nie bylo takiej opcji, zebym wstala... obudzilam sie, odwlekalam ten moment, w koncu odpuscilam, napisalam szefowej, ze mnie nie bedzie i probowalam zasnac... obudzilam sie o 10 i wyrzuty sumienia mnie zzeraja... moglam pojsc.. moglam sie spoznic, moglam sie tragicznie spoznic, ale pojsc, jakos to odpracowac... a tu taki klops, gdybym jeszcze miala na dzis jakies plany coraz gorzej mi 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzianka005
hej, a pracoholizm Cie dotyczy? Bo mnie tak ;/ Jak bylam chora, i pech chcial,ze szef mnie widzial w tym stanie, wykopal mnie na wolne,ja piernicze, myslalam ze wyrzuty sumienia (glupia !) mnie zabija, wole chora zamulona, niewyspana itd.siedziec w pracy :) Ale nie martw sie, le偶 w 艂贸偶ku ile wlezie,albo idz na spacer,ugotuj pyszny obiad.

Udost臋pnij ten post

Nie b膮d藕 g艂upia! Przecie偶 w艂a艣nie po to jest urlop! :-) 呕eby czasem mie膰 kaprys! Sio do wanny, r贸b si臋 na b贸stwo, nak艂adaj maseczk臋 itd. Taki dzie艅 Ci si臋 zwyczajnie nale偶y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilka2226
juz sie wykapalam, zeby w razie, gdyby mnie najdzie na zrobienie czegos, nie tracic czasu na mycie i zeby nie siedziec caly dzien w pizamie, bo to by byla dopiero porazka na calego... wieczorem ide do kina, kurde, no!! wszystko przez beznadziejnie wczesne godziny pracy i ta CHOLERRRRRNA zmiane czasu!! nie ogarniam! Grodno, dzieki Ci za dobre slowo! pisz jeszcze, moze mi ten moralniak przejdzie... gdybym chociaz kase miala, tobym sobie poszla na zakupy, ale do wyplaty jeszcze tydzien...eh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkdka
na ktora masz do roboty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilka2226
na 7...wstaje o 5 :O jeszcze sie nie przyzwyczailam do zmiany czasu, wiec dla mnie to to samo, co wstawac o 4 i na 6 do roboty... polozylam sie wczoraj o 21, taka bylam padnieta,ale nie moglamzasnac, bo sobie towarzystwo w drugim pokoju zrobilo wieczor filmowy :O

Udost臋pnij ten post

Oj tam, histeryzujesz! Jaki moralniak? Dziewczyno! S膮dzisz, 偶e Sejm uchwali艂 kodeks pracy, 26 dni urlopu i na dodatek urlop na 偶膮danie tylko po to, 偶eby uchwali膰? Dzidzia! Jeszcze raz Ci powtarzam: TO CI SI臉 NALE呕Y! Masz prawo pospa膰 d艂u偶ej! Masz prawo chcie膰 odpocz膮膰! Masz prawo pole偶e膰 na wyrku do po艂udnia! Kij z zakupami! Maluj paznokcie! Id藕 na spacer! Obejrzyj durny serial! Daj na luz! Jak m贸wili w reklamie: jeste艣 tego warta!!!! Nie zepsuj sobie tego dnia! To dopiero by艂aby g艂upota!!! :-))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilka2226
dobra. chrzanic to. od 7 lat nie mialam wakacji, jeden dzien na wlasny kaprys moge poswiecic. najgorsze jest to, ze dla mnie kazdy dzien urlopu jest na wage zlota, bo mieszkam daleko od rodziny i zwykle bralam sobie po jednym dniu w miesiacu, zeby pojechac do nich na weekend. i generalnie caly urlop rozpisalam sobie wlasnie w taki sposob, zeby uwzglednic te wyjazdy + jeden dlugi 2-tygodniowy urlop, ktory musze wziac tak czy inaczej + kilka dni extra na roznego rodzaju swieta, typu wielkanoc czy gwiazdka. tak wiec wiecie, moralniak jest stad, ze kazdy wykorzystany dzien urlopu na zadanie sprawia, ze ktorys z tych zaplanowanych dni mi ucieka. kurde, w ogole nie mysle o sobie, ciagle tylko o tym, zeby innym bylo dobrze :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyracz nr 1
lilka ja moge zrobic ci ldobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie polecam jjej
Witam w klubie. Tylko z t膮 r贸偶nic膮, 偶e ja nie posz艂am nie tylko dzi艣 ale i wczoraj :O Obawiam si臋, 偶e i jutro nie b臋d臋 w stanie wsta膰 z 艂贸偶ka. Nie ma co... Chyba mnie wywal膮 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilka2226
u mnie ostatnio prawie kazdy dzien zaczyna sie podobnie - dzownek budzika i obsesyjne mysli, co tu zrobic, zeby nie isc dzis do pracy... nie znosze swojej pracy...ludzie sa w porzadku, nawet bardziej niz w porzadku, ale obowiazki mnie dobijaja, a widokow na jakies znamy brak...

Udost臋pnij ten post