Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka2226

nie poszlam dzis do pracy :(

Polecane posty

Gość lilka2226

przez nastepne pol roku bede miec wyrzuty sumienia o ten jeden dzien niepotrzebnego urlopu. pocieszcie 😭

Gość kiedys zalozylem
ale nie rozumiem cie

Gość płaczemy z tobą!
😭

Gość lilka2226
kurde, no... nie dalam dzis rady wstac.. po prostu nie bylo takiej opcji, zebym wstala... obudzilam sie, odwlekalam ten moment, w koncu odpuscilam, napisalam szefowej, ze mnie nie bedzie i probowalam zasnac... obudzilam sie o 10 i wyrzuty sumienia mnie zzeraja... moglam pojsc.. moglam sie spoznic, moglam sie tragicznie spoznic, ale pojsc, jakos to odpracowac... a tu taki klops, gdybym jeszcze miala na dzis jakies plany coraz gorzej mi 😭

Gość madzianka005
hej, a pracoholizm Cie dotyczy? Bo mnie tak ;/ Jak bylam chora, i pech chcial,ze szef mnie widzial w tym stanie, wykopal mnie na wolne,ja piernicze, myslalam ze wyrzuty sumienia (glupia !) mnie zabija, wole chora zamulona, niewyspana itd.siedziec w pracy :) Ale nie martw sie, leż w łóżku ile wlezie,albo idz na spacer,ugotuj pyszny obiad.

Nie bądź głupia! Przecież właśnie po to jest urlop! :-) Żeby czasem mieć kaprys! Sio do wanny, rób się na bóstwo, nakładaj maseczkę itd. Taki dzień Ci się zwyczajnie należy!

Gość lilka2226
juz sie wykapalam, zeby w razie, gdyby mnie najdzie na zrobienie czegos, nie tracic czasu na mycie i zeby nie siedziec caly dzien w pizamie, bo to by byla dopiero porazka na calego... wieczorem ide do kina, kurde, no!! wszystko przez beznadziejnie wczesne godziny pracy i ta CHOLERRRRRNA zmiane czasu!! nie ogarniam! Grodno, dzieki Ci za dobre slowo! pisz jeszcze, moze mi ten moralniak przejdzie... gdybym chociaz kase miala, tobym sobie poszla na zakupy, ale do wyplaty jeszcze tydzien...eh

Gość jkdka
na ktora masz do roboty?

Gość lilka2226
na 7...wstaje o 5 :O jeszcze sie nie przyzwyczailam do zmiany czasu, wiec dla mnie to to samo, co wstawac o 4 i na 6 do roboty... polozylam sie wczoraj o 21, taka bylam padnieta,ale nie moglamzasnac, bo sobie towarzystwo w drugim pokoju zrobilo wieczor filmowy :O

Oj tam, histeryzujesz! Jaki moralniak? Dziewczyno! Sądzisz, że Sejm uchwalił kodeks pracy, 26 dni urlopu i na dodatek urlop na żądanie tylko po to, żeby uchwalić? Dzidzia! Jeszcze raz Ci powtarzam: TO CI SIĘ NALEŻY! Masz prawo pospać dłużej! Masz prawo chcieć odpocząć! Masz prawo poleżeć na wyrku do południa! Kij z zakupami! Maluj paznokcie! Idź na spacer! Obejrzyj durny serial! Daj na luz! Jak mówili w reklamie: jesteś tego warta!!!! Nie zepsuj sobie tego dnia! To dopiero byłaby głupota!!! :-))))

Gość lilka2226
dobra. chrzanic to. od 7 lat nie mialam wakacji, jeden dzien na wlasny kaprys moge poswiecic. najgorsze jest to, ze dla mnie kazdy dzien urlopu jest na wage zlota, bo mieszkam daleko od rodziny i zwykle bralam sobie po jednym dniu w miesiacu, zeby pojechac do nich na weekend. i generalnie caly urlop rozpisalam sobie wlasnie w taki sposob, zeby uwzglednic te wyjazdy + jeden dlugi 2-tygodniowy urlop, ktory musze wziac tak czy inaczej + kilka dni extra na roznego rodzaju swieta, typu wielkanoc czy gwiazdka. tak wiec wiecie, moralniak jest stad, ze kazdy wykorzystany dzien urlopu na zadanie sprawia, ze ktorys z tych zaplanowanych dni mi ucieka. kurde, w ogole nie mysle o sobie, ciagle tylko o tym, zeby innym bylo dobrze :O

Gość tyracz nr 1
lilka ja moge zrobic ci ldobrze

Gość nie polecam jjej
Witam w klubie. Tylko z tą różnicą, że ja nie poszłam nie tylko dziś ale i wczoraj :O Obawiam się, że i jutro nie będę w stanie wstać z łóżka. Nie ma co... Chyba mnie wywalą 😭

Gość lilka2226
u mnie ostatnio prawie kazdy dzien zaczyna sie podobnie - dzownek budzika i obsesyjne mysli, co tu zrobic, zeby nie isc dzis do pracy... nie znosze swojej pracy...ludzie sa w porzadku, nawet bardziej niz w porzadku, ale obowiazki mnie dobijaja, a widokow na jakies znamy brak...