Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona23

czy to ciąza

Polecane posty

Gość narzeczona23
serio wiecie powem wam ze ja mam takie jazdy i czuje ze to napewno ciaza rok temu tez mialam taka sytuacje gin mowil ze bylam w ciazy

Gość super pomysłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
ale to plamienie to mógł być okres, słabszy od wczesniejszych np z powodu osłabienia orgaznizmu... do zapłodnienia przy normalnych cyklach zachodzi mniej więcej w 2 tyg od dni płodnych które wypadają w sam środek cyklu... ty to plamienie miałaś 4 tygodnie później, musiałabys mieć mniej więcej dwumiesięczne cykle żebybył cień prawdopodobieństwa ciązy choc przy tak rozregulowanych cyklach zajśce w ciąże graniczy z cudem... dzisiaj test ciążowy pokazałby ci na 1000% prawdę, ginekolog też na tym etapie potwierdziłby ci ciąże na 100000000000000000000000000% więc zrozum!!! nie jesteś w ciąży

Gość DZIEWCZYNO IDZ SIE LECZ!!!!
A POTEM BIERZ SIE ZA DZECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zagnieżdżenie nie zapłodnienia sorki

Gość MOIM zdaniemmmmmm
autorka na sile chce miec dziecko i ma urojenia z ta ciaza wmawia sobie ze jest w ciazy a to na dobre nei wychodzi za zwyczaj

Gość narzeczona23
ZARAZ ZWARIUJE .... KURDE NARZECZONA 23 KIM TY TO CHORERY JESTES?

Gość a co ty nie wierzysz nikomu
autorko weź sobie zaczernij nick

Gość narzeczona23 paulina19886@tle
jestem jaks dziwna moze wiem ale musze miec dziecko i niema zmiluj czuje ze o no jest mieszkam z narzeczonym w sumie on mnie utrzymuje jestem po zawodówce wynajmujemy kawalekr zazdroszcze innym i poprstu chce miec czy cos w tym zlego???? nie sadze ja wiemze to ciaza

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość a co ty nie wierzysz nikomu
ost. stosunek był prawie 2 miesiące temu. Test wyszedłby już wiarygodnie to raz a dwa że gin. zobaczyłby ciążę na usg. Jeśli stwierdził że nie widzi ciąży to znaczy że jej nie ma.

jak to nie?????????? mam objawy ciazy prze iez rozumiecie???????głaby z was straszne bol kregoslupa nap[uchniete kostki i wyskoka tem to jest ciaza!!!!!!

Gość Li8
Objawy moga byc rozne u kazdej kobiety, takze nie kierowalabym sie samymi objawami w ocenie swojego stanu. Polecam zrobic test i sprawdzic wynik u lekarza.

Gość Martazuzapl
ja się nie piekle fakt mam 37,2 w sobie ale nie sieje paniki to już 3 tydzień najpierw schudłam bo wszystkie spodnie ze mnie spadały a teraz nie mogę się w nich dopiąć i co rano mam nudności ale nie wymiotuje czuje się lekko osłabiona mam też już lekko powiększone gruczoły w piersiach ale najgorsze jest to że nie mam ochoty na małe przyjemności z mężem

czesc narczona 23 ,,, wzyscy ci tu mowia ze w ciazy nie estes .. wkrecasz sobie ze to ciaza .... a od lutego to bys juz miala brzuch ..... jak robilas testy to one mowia prawde i wyszedl ci ze brak ciazy wiec to zroujm . nie jestes w ciazy ... idz sie dziewczyno lecz ....................... a propo u mnie jest nastepujaca zrobilam 4 testy ciazowe i wzystkie wyszły pozytywne ,.... okresy nie mam juz trzy tyg . w piotek ide do ginekologa a w srode na hcg ....

Gość gagaga
Witam Stosunek ostatnio miałam 25,04 i nie wiem o co chodzi chociaż wytrysk był w całości na brzuchu. a jeszcze wcześniej 19,03 miałam stosunek od tyłu bo miałam wtedy okres i nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki co wycierałam brzuch( na brzuchu sperma ), do zatamowania krwawienia.Test po tym robiłam kasetkowy 27,04 i wyszedł negatywnie. Sama już nie wiem? A tą temperaturę gdzie sie mierzy w pochwie czy pod pachą???? wczoraj mierzyłam temperaturę w pochwie ale nie rano tylko gdzieś koło 18 i miałam 37,5. a pod pachą ostatnie dni to: 6,05 - 36,5 7,05 - 36,5 9,05 - 36,6 proszę o odpowiedzi

Gość gagaga
ten test ACON kosztował 13 coś PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Gość gagaga
paulina19886 a co to moze oznaczać??

Gość gagaga
jeden miałam 19.04 brązowa wydzielina a od 20.04 do 22.04 miałam krew. Teraz powinnam dostać ok 20.05. mam nie regularne cykle

Gość gagaga
czyli okres trwał 3 dni od samego rana 20,04 leciała krew a 27,04 zrobiłam ten test

Gość gagaga
paulina19886 ??

Gość może jesteś zbyt zmęczona a
temperaturę mierzy się zawsze o tej samej porze -rano i zawsze w pochwie. Co do testu to pomijając twój okres mógł być wykonany zbyt wcześnie -zrób jeszcze raz jeden. A jak wyglądają twoje cykle -długość podaj bo piszesz że są nieregularne.

Gość gagaga
za wczesnie?? jak był zrobiony 39 dni po tym stosunku 19.03, a test zrobiłam 27.04

Gość gagaga
w styczniu : dostałam okres 14,01 luty 15,02 marzec 17,03 kwiecień19,04

Gość gagaga
może jesteś zbyt zmęczona a tak to wygląda i co??

Gość gagaga
aha już będę wiedziała jak mierzyć temp w pochwie:) dzięki

Gość może jesteś zbyt zmęczona a
no ale pisałaś o seksie jeszcze 25.04 więc tym się zasugerowałam. Nie zauważyłam tego 19.03. :) tak wiec test był wiarygodny. Co do drugiego razu to też wątpię by była ciąża. Czego wiec się doszukujesz? Może zamiast panikować po prostu sie zabezpieczajcie zamiast potem się martwić?